- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- Konu Sahibi Anti Depresan
Yerinde olsam elticiğime bir de duvak hediye ederdim. Bu ne diye sorduğunda da baktım bir duvağın eksik onu da ben hediye etmek istedim derdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PİSLİĞİNE GİYCEK ANLAMADIN MICanım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.
Kayınvalideme söyledim abartıyorsun boşver ne olacak ki giysin diyor..Ya tamam giysinde kardeşim başka renk mi kalmadı beyaz nedir ya..İddaalı bir elbise bir de beyaz.He birde benim gelinliğimde balık etek.
İnsan biraz ya sadece biraz düşünceli olur..Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki gerçekten rengi fark etmiyor benim için ama o beyaz olmasın ya..Abiyede olabilir elbisede olabilir ama bu seçilen elbiseye gerçekten uygun değil.
KIZ SENDE PEMBE GİY DEĞİŞİKLİK OLUR HEMCanım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.
Kayınvalideme söyledim abartıyorsun boşver ne olacak ki giysin diyor..Ya tamam giysinde kardeşim başka renk mi kalmadı beyaz nedir ya..İddaalı bir elbise bir de beyaz.He birde benim gelinliğimde balık etek.
İnsan biraz ya sadece biraz düşünceli olur..Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki gerçekten rengi fark etmiyor benim için ama o beyaz olmasın ya..Abiyede olabilir elbisede olabilir ama bu seçilen elbiseye gerçekten uygun değil.
onu gecıyorumda bılmem kımın nısanında bıle beyaz elbıse gıyılmez ayol beyaz abıye yapan tekstıl fırmaları aklını peynırlen yemıslerPİSLİĞİNE GİYCEK ANLAMADIN MI
Çok çirkin bir durum yahu. Bir de elti adayıymış daha git kendi düğününde giy tak takıştır. Başkasının tadını niye kaçırıyorsun.
ne olcak ne takıyosunz su beyaz gitmeCanım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.
Kızmakta Haklısınız bu modelin beyazı bildiğin gelinlik olur.Canım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.
onu gecıyorumda bılmem kımın nısanında bıle beyaz elbıse gıyılmez ayol beyaz abıye yapan tekstıl fırmaları aklını peynırlen yemısler
cok komık
etrafta dogru duzgun beyaz kısa elbıse bıle bulunamaz
mıllet veda partısında beyaz kumas elbıse bulamıyor dıktırıyor kafasınada cıcek tac bıttı
ne olcak ne takıyosunz su beyaz gitme
yaa anlamadım bende kaynımdada kardesimdede giycem kimse karısamaz yani sen gelinsin millet gelin diye eltine takı takı takmıcak yani kasma bu kadar
Kendisi 30 lu yaşlarda net olarak yaşını su anda hatırlamıyorum biliyordum ama unuttum..Evli ilk gelin.
Bazı arkadaşlar ne olacak ki diyor.Bende birşey olacağından demiyorum ama tüm hayalimi süsleyen bir gün olacak her genç kız gibi düğünümde başrol ben olmak istiyorum.
ßeyaz giymesin demiyorum giyebilir ama benim seçtiğim gelinlik modeliyle benzer birşey seçmesi tamamen saçmalık.Bunu kabul edemem.
Milyon tane seçenek var..Başka birşey giysin.Onun egoları tatmin olacak diye bunu erteleyemem.
Yahu bir düşünün düğündeyiz ve karşılıklı oynuyoruz sahiden sizce kötü bir durum değil mi ?
Ben ya geliniğimi prensese çevireceğim ya da aynı modeli giyip rezil olmasını sğlayacağım..
Herhalde millet bana gülmez.
hatta bizim burda bilerek beyaz alırlar yani gelin gaörümce yada 2 elti de beyaz giyer ne var bunda bu kadar