- 23 Eylül 2013
- 24.067
- 49.078
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Aynı şey benim başıma geldi istemedigim halde hemde ablam yaptı ben buna çok para verdim diyerek giydi kına gecemde gelin kına elbisesi giydi dügünde de dantelli beyaz elbise duvak taksa gelinlik hatta çogu kişi benımle onu karıştırmış çok ayıpladı sonradan herkez neydi o ablanın giydigi falan dediler.bence izin verme kesinlikleCanım elti adayım benim düğünümde giyeceği elbisesini gösterdi.Dikime verecekmiş model olarak aynısını bulamadım ama birebir benzerini gösteriyorum.Hayır bunu giymesi benim için hiç problem değil fakat bana bembeyaz olacağını söylediğinde kanım çekildi.
Kayınvalideme söyledim abartıyorsun boşver ne olacak ki giysin diyor..Ya tamam giysinde kardeşim başka renk mi kalmadı beyaz nedir ya..İddaalı bir elbise bir de beyaz.He birde benim gelinliğimde balık etek.
İnsan biraz ya sadece biraz düşünceli olur..Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki gerçekten rengi fark etmiyor benim için ama o beyaz olmasın ya..Abiyede olabilir elbisede olabilir ama bu seçilen elbiseye gerçekten uygun değil.
bir de ablan yani ne düşüncesizlikAynı şey benim başıma geldi istemedigim halde hemde ablam yaptı ben buna çok para verdim diyerek giydi kına gecemde gelin kına elbisesi giydi dügünde de dantelli beyaz elbise duvak taksa gelinlik hatta çogu kişi benımle onu karıştırmış çok ayıpladı sonradan herkez neydi o ablanın giydigi falan dediler.bence izin verme kesinlikle
ama elbise konu sahibinin gelinliğiyle çok benzer modeli ve etek uçları bile aynı, bu kadar çok fazlaBen pek anlamıyorum bu olayın mantığını.
Neden herkes edepsizlik, terbiyesizlik falan demiş ki?
Beyaz giyse ne olur giymese ne olur?
Altı üstü bir elbise, herkes farkındadır herhalde ki gelinin kim olduğunun.
Bu bir çeşit ego savaşı değil yani, öylesi hoşuna gider, giyer
Bazı şeyleri biraz daha aşmamız lazım
ama elbise konu sahibinin gelinliğiyle çok benzer modeli ve etek uçları bile aynı, bu kadar çok fazla
evet ama bende sinir olurdum yaaa patlardım hatta hadsiz eltidalga geçsin o zaman boşuna sinir etmesin kendi kendini ya güzel bi günde ^^
Dunyanin pek cok ulkesinde bulundum farkli kulturleri tanima firsatimda oldu ve nereye giderseniz gidin genel gecer bir kuraldir dugunde beyaz giyilmez.. Gelinden baskasi beyaz giymez..ha buna uyarlar uymazlar oda onlarin saygisini gosterir geline karsi.Ben pek anlamıyorum bu olayın mantığını.
Neden herkes edepsizlik, terbiyesizlik falan demiş ki?
Beyaz giyse ne olur giymese ne olur?
Altı üstü bir elbise, herkes farkındadır herhalde ki gelinin kim olduğunun.
Bu bir çeşit ego savaşı değil yani, öylesi hoşuna gider, giyer
Bazı şeyleri biraz daha aşmamız lazım
Ayol giysin de bir rezil olsun elticikcikResmen kasıtlı br hareket bu. Düğünde beyaz tuvalet giyilir mi yahu ayıp. Gelini kıskanmış derler. Bence açıkca konuşun dikime başlamadan. Ayrıca çok çirkin bir model. 90ların gazino şarkıcılarının elbiseleri gibi
bir de ablan yani ne düşüncesizlik
benım kuzenım evlenecek sımdıBen samimi şekilde uyarıyormuş havasında "benim için sorun değil ama laf eden çok oluyor düğünde beyaz giyene haberin olsun ben söyleyeyim suç benden gitsin" derdim
İçine sinmez belki değiştirirdi
Kayınvalidene söylemen hoş olmamış ama kıskanmış da çekiştiriyor durumuna düşmüşsün.