- 14 Haziran 2011
- 1.141
- 927
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
aynı fikirdeyim kabarık olmadıgı sürece beyaz bi elbise giyilirRenk olarak beyaz tercih edilebilir, sonuçta asil bir renk ve ekru, bej, krem gibi tonlar da beyazdan sayılıyor bunların hepsini eleyelim mi şimdi zaten zor bela kıyafet beğeniyoruz..Fakat fotoğrafını koyduğun şey eni konu gelinlik yani, onu giymemesi lazım. Kabarık falan o ne ya gelinlik resmen.. Düz beyaz bir elbise veya ne bileyim etek ceket tarzı şeyler giyilebilir, o kadar büyütecek bir şey yok.
bu konu hala devam ediyomu yaa sacmalık yani herkeze göre faklıdır bu konu ben giyerim eltimdede görümcemdede hatta bizde cok hosuna bile gider ne güzel bir örnek derler ben severim öyle seyleri mesela haa kardesim biraz uyuz ondada beyaz degil krem giyicem ama beyaz giymek asillktir yani ille pembe mavi giymek istemiyroum ben sahsen o yüzden eltine hele hic karısamazsın giyer yani
Onası benzetmedir yaaa artık Düğüne gittikçe aklıma gelecekHe canim, hep bir ornek gelinlik giysinler
Gelin, gorumce, elti toptan beyaz beyaz gelinliklerle, patlamis misir edasiyla hoplayip dursunlar pistte.
He canim, hep bir ornek gelinlik giysinler
Gelin, gorumce, elti toptan beyaz beyaz gelinliklerle, patlamis misir edasiyla hoplayip dursunlar pistte.
He canim, hep bir ornek gelinlik giysinler
Bence muhakkak kabarık beyaz bir elbise giymelisin. Daha aşağısı kurtarmaz.bu konu hala devam ediyomu yaa sacmalık yani herkeze göre faklıdır bu konu ben giyerim eltimdede görümcemdede hatta bizde cok hosuna bile gider ne güzel bir örnek derler ben severim öyle seyleri mesela haa kardesim biraz uyuz ondada beyaz degil krem giyicem ama beyaz giymek asillktir yani ille pembe mavi giymek istemiyroum ben sahsen o yüzden eltine hele hic karısamazsın giyer yani
Bence muhakkak kabarık beyaz bir elbise giymelisin. Daha aşağısı kurtarmaz.
Görümcem düğünü sonuçta boru mu?
Eline de mutlaka bir buket çiçek almalı. Gelininki hangi çiçektense ondan olmalı ama diğer türlü bir anlamı olmaz.Ama oyle degil mi? Beyazlar icinde kugu gibi bir gelin goze ne kadar guzel geliyorsa, birden fazlasi
Ee herhalde, gorumce sonucta! Mutlaka tul, dantel, pul, tas da olmali yani. Boru degil.
Eline de mutlaka bir buket çiçek almalı. Gelininki hangi çiçektense ondan olmalı ama diğer türlü bir anlamı olmaz.
Kına gecesine de normal kıyafetle gidip bir ara bahaneyle mekandan sıvışıp bindallıyla geri dönsün.
Çok tatlı bir sürpriz olur diye düşünüyorum.
sana bişey söyliyimmi bizde gelinin ablası yengesi kız kardesi eltisi bindallı giyer sasırcam ama :)))Eline de mutlaka bir buket çiçek almalı. Gelininki hangi çiçektense ondan olmalı ama diğer türlü bir anlamı olmaz.
Kına gecesine de normal kıyafetle gidip bir ara bahaneyle mekandan sıvışıp bindallıyla geri dönsün.
Çok tatlı bir sürpriz olur diye düşünüyorum.
sana bişey söyliyimmi bizde gelinin ablası yengesi kız kardesi eltisi bindallı giyer sasırcam ama :)))
bilemicem canm valla bizde sonucta gelin gelindir yani eltisi görümcesi krem yada beyaz giydi diye bi sorun olmaz benim sahsi düsüncem tabi bindallık olayındada kaynım benden önce evlendi mesela ondan 2 görümcem de teyze kızlarıda bindallı giydi bende ilk hevesi aldırla rdiye giymediler mesela keske giyselerdi kaynım bosandı bu arada eger in2 ci evlenirse bu sefer yine 2 görümce 1 gelin bindallı giycezLimoncu canım benim bu her yerde geçerli değil. Geçerli olan yerlerde taaa 1950'lerden kalma adet ve usulleri olabilir ama mantıksız.
Düğünün tek yıldızı olur damat-gelin.
Ben beyaz bir gelinlik giyeceğim görümcem ve eltim de beyaz giyecek zaten ortada dolaşan bir dünya küçük kız çocuğuna da gelinlik giydirecekler ne anlamı var o zaman gelinliğin.?
Adı üzerinde gelinlik. Gelin'e ait. Ben kırmızı, siyah, mor, pembe gelinlik görmedim? Gelinlik tipinde nişan kıyafetleri gördüm.
E gelin görümce elti hepsi aynı şeyi giyecekse ne diye o gün geline özel.
Bu biraz düşüncesizliktir. Bir gün de beyaz giyinmeyiversin diğer insanlar, ölmezler.
bu arada sünnet anneleride bizde beyaz tuvalet giyerler böyle allı pullu kuyruklu haberiniz olaaa :))))bilemicem canm valla bizde sonucta gelin gelindir yani eltisi görümcesi krem yada beyaz giydi diye bi sorun olmaz benim sahsi düsüncem tabi bindallık olayındada kaynım benden önce evlendi mesela ondan 2 görümcem de teyze kızlarıda bindallı giydi bende ilk hevesi aldırla rdiye giymediler mesela keske giyselerdi kaynım bosandı bu arada eger in2 ci evlenirse bu sefer yine 2 görümce 1 gelin bindallı giycez
haa bak ilk teki resim cok fazla tuvalet gibi degil baya tüllü falan o degil ama beyaz bi abiye giyilir yanii haa elitimde bende giyse hicc takmam yanii ooo gelin hanım nasılsın de rgecerim :))
ikinci resimdekiler çok hoş ve sade ne güzelBence en mantıklısı yakın kişiler için nedime kıyafetleri belirleyip bu riski ortadan kaldırmak. Hem çok sevimli olur, hem de o kişiler kendini özel hissedip mutlu olurlar, kırmadan konu halledilmiş olur. Birkaç örnek buldum:
Eki Görüntüle 1523166 Eki Görüntüle 1523167 Eki Görüntüle 1523168