• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Düğün Zamanı

Bence yazın olsun,millet atkılarla eldıvenlerle gelene kadar abıyesını gıysın gelsın,ferah ferah..Ben hep yazın ısterdım,olcakta inş. :lepi:

kasımın 15 ine akdar hava sıcak tam 15 inde soğumaya başlıyor. ranunu için rahat olsun hava çok güzel olacak ben inanıyorum.. :)

bencede güzel arkadaşım 10yıl berabermişsınız beklemenin anlamı yok bence.ben gecen yıl augostosda nişanlandım ve nişanlım hemen yani bir kac ay sonra evlenelim istedi bense kararsızdım ve zamanla bakarız dedim ve yazın olcK İNŞ 18.TEMMUZDa keşke beklemezeymişiz diyorum şimdide :-)
ama herşeyin hayırlısı canım

kasımın 15 ine akdar hava sıcak tam 15 inde soğumaya başlıyor. ranunu için rahat olsun hava çok güzel olacak ben inanıyorum.. :)

ay inşallah canım ya =) gerçi bende bu şans varken kesin kar,tipi hepsi olur =) =)

hani bi laf varya havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun ;) kar kış mutluluk için engel değil (BENCEE)

Back