- 21 Kasım 2024
- 112
- 32
- 13
Aşkım sende bu şahıstan ders al ve bir daha oyuncuya benzettiğin eski sevgilinin instagram storyisini izleyeceğin zaman daha dikkatli olDedektif misin mübarek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım sende bu şahıstan ders al ve bir daha oyuncuya benzettiğin eski sevgilinin instagram storyisini izleyeceğin zaman daha dikkatli olDedektif misin mübarek
madem böyle olacaktı kaçsaydın en azından millete kaçtı derdik felan diyorlar kıza
Ben ezelden beri düşün nişan kına şu bu şeyleri sevmem bana aşırı boşuna bir etkinlik geliyor aynı masrafa gezip tozmak daha mantıklı ki sade sahilde bir nikah töreni salondaki bunaltıcı düğünden daha iç açıcı geliyor bana tabii zevkler tartışılmaz ama hele şu ekonomide düğün salonu tutup akraba eyliceğime kalkar eşimde ydışına gider gelirim en azından bize anı olurKızlar kuzenimin yakında nikahı var düğün istemiyorlar kendisi de istemiyor partneri de bana en başından beri bu çok normal geldi ama kıza bakıyorum sürekli ağlıyor ailesi yüzünden.Eşi her şeyi tek başına yapıyor ailesinin bir desteği yok eşyalarını aldı evini tuttu yine gelinlik vs kiraladı ama bir salon tutulmadı nikah yapacaklar sadece.Ailesi eşinin ona değer vermediğini verseydi yapacağını felan söylüyor aslında olayın iç yüzünü ben biliyorum kız uzatmak istemiyor ailesiyle çok tartışıyorlar evde yoksa eşi yazın yapalım düğünü demişti.Çok abarttıklarını düşünüyorum ben bu durumu yani kızı her gün ağlatmaya ne gerek var madem böyle olacaktı kaçsaydın en azından millete kaçtı derdik felan diyorlar kıza bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum bu kadar eziyete felan gerek var mı sürekli ağlatmaya üzmeye sizin fikirlerinizi de merak ettim.
KesinlikleDüğün salonlarının fiyatları oldukça yüksek tek başına düğün yapmaya çalışan biri neden düğün yapmıyor diye yargılanmaz bir düğün salonu fiyatı 100binden başlıyor hatta 100 bine yok 6 ay önce 150 bin civarıydı
“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.”Vallahi ben evliyim nişanlı olan arkadaşımla beraber kullanıyoruz kendisi ceza yediği ve çok sorunu olduğu için