• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir akıl verin..

Bence hiç bekleme biran önce pılını pğırtını topla git annenin evine senin değerini anlasın. aradığında açma, konuşmasına fırsat verme köpek gibi kapında yalvarana kadar dönme. ALLAh yardımcın olsun umarım değerini anlar.

ya bu adamlar niye böyle terbiyesiz güvenmiyomuş niye evlenmiş ozaman cnm bak sana ne kadar değer veriyosa ona okadar değer ver sana iyi davrandığında sende aynısını yap haksız olduğu zaman bi iki laf söyle sakın ama sakın ileri gitme ve o farkına varana kadar surat as o bişekilde anlıyacaktır iyi niyetli olduğunu göster daha anlayamamış demekki dünyada bi onlarmıymış iyi ya bide hemen çocuk yapma ailene karşı yaptıklarını umursamazlık yapma sakın ve sakın unutma rahatsız olduğun konuları ona söyle geçiştirme bakalım düzeltir belki kendini öyle yağma yok evlilik kolay değil fedakarlık yapacak oda :mymeka:

Herseyi bir kenara at....benim anneme böyle davranacak bir adamin cigerini
sökerim ben arkadasim...:kızgın:

Kusura bakma ama sen bunu resmen tepene cikarmissin.....:delphin:

Ne hakla annene sizi ilgilendirmez gibi sözler sarf edebiliyor ya....Nasil ilgilendirmez...o senin annen ya...beyfendi anasinin kucagina doymamis her allahin günü gitmek istiyorda senin annen neden evladini düsünüyor merak ediyor diye bu sözlere maruz kaliyor?

Yok vallaha ben coktan sutlardim bunu....bana bosanma dilekcesi getiren bir adamla zorla evli kalmazdim...:kahve:

Lüften onurunu ve gururunu düsün, bu adam seni sevmiyor arkadasim....Yol ver gitsin defolsun....O sana ve senin insanligina layik degil..:teselli:

daha ne denir ki ailen de arkanda bırak ana kuzusunu....:delphin:

kızlar öncelikle bana zaman ayıdığınız için hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum. Sizin yazdıklarınızla kendime olan güvenim inanın yerine geldi..bazı arkadaşlar görücü usulümü evlendin sen diye sormuş HAYIR öyle evlenmedim.ama onu hiç tanıyamamışım.niye hala onu çektiğime gelince de; babamın evine gitmek onun başını öne eğdirmek ağırıma gidiyor.hele hele kendime bu işi başaramadım demek...ama dedim ya sizin yazdıklarınızla kendime olan güvenimi kazandım..tekrar çok teşekkür ederim..en kısa zamanda bu işi bitiricem..ve umarım size mutlu haberlerimi veririm.

hakkında hayırlısı olsun canım
ayrılığı babamın başını yere eğdirmek diye düşünme
anladığım kadarıyla meslek sahibisin çocuğunda yok hayatını böyle bir insanla heba etme
eşin belki zamanla düzelir dicem ama o zamana kadar sen hastalığa kalırsın gibime geliyo
kaldıki bu kadar bencil bir insanın düzelme olasılığıda çok düşük:1no2:

kızlar öncelikle bana zaman ayıdığınız için hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum. Sizin yazdıklarınızla kendime olan güvenim inanın yerine geldi..bazı arkadaşlar görücü usulümü evlendin sen diye sormuş HAYIR öyle evlenmedim.ama onu hiç tanıyamamışım.niye hala onu çektiğime gelince de; babamın evine gitmek onun başını öne eğdirmek ağırıma gidiyor.hele hele kendime bu işi başaramadım demek...ama dedim ya sizin yazdıklarınızla kendime olan güvenimi kazandım..tekrar çok teşekkür ederim..en kısa zamanda bu işi bitiricem..ve umarım size mutlu haberlerimi veririm.

ya bizlerde bu kafa oldukça valla erkeller neler neler yapmaz..ne demek güzelim babamın başını eğdirmek falan..duyan da affedersin pavyonda konsomatrislik yaparken yada genelevde falan basıldın sanacak..her evlilik iyi olacak diye bir şey yokki..ayrıca evlilik tek tarafla yürümez 2 tarafla yürür..o yüzden başaramadım dememen lazım..sen elinden geleni yaptı isen gerisi boş..
annene laf edecek bir de üstüne haklıymış gibi konuşmayacak , sende hala onunla olacaksın..o zaman annenin başını eğdirmiş olmuyormusun?

herşeyi geçtim ilgisizliğini anasına düşkünlüğünü sana olan saygısızlığını
ama anneme bu şekilde davranan adamın değil yanında durmak daha ömrümün sonuna kadar onunla işim olmaz:mymeka:
çoluk yok çocuk yok adamın yuvası için bi çabası yok
niye yada neyi beklersinizde böyle hayatı kendinize zindan edersiniz vallahi aklım almıyo :1no2:

herşeyi geçtim ilgisizliğini anasına düşkünlüğünü sana olan saygısızlığını
ama anneme bu şekilde davranan adamın değil yanında durmak daha ömrümün sonuna kadar onunla işim olmaz:mymeka:
çoluk yok çocuk yok adamın yuvası için bi çabası yok
niye yada neyi beklersinizde böyle hayatı kendinize zindan edersiniz vallahi aklım almıyo :1no2:

Doğru söze ne denir. Sana saygısızlık yapması bir yana annene yaptığı çook ayıp.Kendi ailesi baş tacı olurken senin anneni istemiyor.Bencede öyle bir süründür ki burnu sürtsün.Sürtücek merak etme.Allah kimsenin hakkını kimseye yedirmez.Herzaman söylerim yine söylüyorum "Erkekler karısıyla çocuklarıyla vardır.Onlarla değer kazanır.Onları kayberderse etrafındaki herkes ona değersiz muammelesi yapar" sen onu bıraktığın anda inan annesi ,babası, kardeşleride onunla yapışık olmayı bırakır.Burdaki olay seninle paylaşamamak.kaydirigubbakcemile .Senden uzaklaştırmak.Çok üzgünüm çoook

Cok cok özür dileyerek yaziyorum.
Sen bir insanla evlenmemis bir Odunla evlenmissin..Adam resmen Odun...
Hatta sen onu kundakla ve annesinin,babasinin kucagina ver..
Adam belki beden yasini tamamlamis ama akil yasi hala 0-6 yas gurubu gibi...

İlkönce şunu söyliyim; annen en iyisini yapmış, eve konuşmaya gelmesine neden kızdın ki anneciğinin?
Senin sahipsiz olmadığını göstermek istemiş kocana ve de çok iyi yapmış..Annene teşekkür etmelisin, seni yalnız bırakmadığı için, bravo kadına..

Diğer sorunlara gelince; kısa yazıcam bu sefer..

İyi giden birşey yok, adam sana kaç kere boşanma dilekçesini getirmiş imzala demiş, ben böyleyim işine gelirse demiş..demiş de demiş...

Off içim sıkıldı..
Ay uğraşamazdım ben olsam.. Çocuk yok, engel olsun..
Bir daha mı gelcem dünyaya ya, sinir hastası olmaya değer mi?

Uzaktan ahkam kesmek gibi olacak belki ama hayatımda yeni bir safya açardım..

Hey gidi yurdum kadını..:1rolleyes:
Biz de bu düşünceler olduğu sürece, daha çok ''işine gelirse'' lafını duyar, boşanma dilekçesi gözümüze sokulsa da, hala anlamaz, ve ''ne yaparsan yap kabulümdür'' mesajını karşımızdaki erkeğe verir, ve sonra da genç yaşta sinir hastası, olur çıkarız.şakkıdı

ah be güzelim,çekilir dert değilmiş seninki de...valla insan sadece ailesine düşkün insanı bile zor çekiyo.
kaldı ki bu adamda anlayışsızlık,saygısızlık ne ararsan var.
Allah yardımcın olsun .boşanmayıda sakın baş eğdirmek gibi düşünme.utanılacak bişey değil ki!
hepimizin ve de herkesin başına gelebilir.Sonuçta ailelerimiz bize bu zor günlerde destek olmayacaksa niye varlar ki?
ayrıca sen kendine deger vermezsen kimse vermez hele koca hiç vermez.Bence sen bu adamla hayatını heba etmeyecek kadar ÖNEMLıSıN!:teselli:

Ya arkadaşım niye yüz verdinki bu adama bu kadar...kendini bulunmayan bursa kumaşı sanmış resmen :kızgın:çok sinirlendim o kadar ailesine düşkündü niye evlendi evlenmeseydide otursaydı anasının dizinin dibinde.Kendisi bu kadar düşkünken birde senin annene sizi ilgilendirmez demekte ne oluyor?:kızgın: Birde senin eline boşanma dilekçesi getirmiş sende imzalamamışsın.Sırf inadımdan imzalardım.Bu adam aslında senin hayatında yok.Sanal bir koca gibi...Onsuzluğa alışmak bence senin için çok zor olmaz.Ayrıca niye babanın başı öne eğilsinsin ki niye boşandınız diye soranlara anlaşamadık değil beni haketmiyordu demen lazım yerimseniben

kızlar sizi seviyorum..ve diyecek kelime bulamıyorum..şu cesaretimi bir toplayabilsem..karar verme mekanizmam doğru çalışmıyor..son olaylardan sonra kendimi ve onu resetledim..lanet olası vicdanım devrede yine..bana yapacağı en ufak hareketini bekliyorum..ben niye çekip gidemiyorum anlamıyorum yaa..niye bu evliliğe hep şans veriyorum.vicdanımı tam anlamıyla rahatlatmakmı istiyorum (yani bu evlilik için kanımın son damlasına kadar savaştım demek için) nedir yaa?hay Allahım yaa..kafayı yiicem ben....karşımdaki adam o kadar dengesiz ki anlatamam size..hiç bir strateji geliştiremiyorum onun için..hele bu kararsızlık beni çileden çıkarıyor..niye hala bu evdeyim ki ben???
hepinizi çok öpüyorum..

Ya ben anlayamıyorum bu tarz insanları allah sana kolaylık versin kardeşim sakın şimdilik bebek falan yapayım da kocamı bağlayayım demeyesın...Bekara karı boşamak kolay yuva kolay kurulmuyor sen eşinin ailesinden neden rahatsız oluyorsun onu anlayamadım bırak gitsin şeker doğru diyor karıya kıza gitse daha mı iyi?Ben şuna inanır şunu söylerim eşim kendi annesini sevmiyorsa beni de sevmez çünkü alıştığı annesinden bir zaman sonra farkımız kalmıyor...Sende iyi geçin onlarla ..Eşine deki 'hayatım ben devamlı gelemem istiyorsan sen git benim evi temizlemem gerek ,Kendime bakmam gerek Veya arkadaşlarıma söz verdim ,yapmam gereken işlerim var..Sakin bir zamanda uykusunu almış ve karnı tokken dizin onun dizine değsin elini dizine koy anlat derdini yavaş yavaş kocanı işle dantel gibi kadınlar yönetir erkekleri bilmiyormusun şeker...

kızlar sizi seviyorum..ve diyecek kelime bulamıyorum..şu cesaretimi bir toplayabilsem..karar verme mekanizmam doğru çalışmıyor..son olaylardan sonra kendimi ve onu resetledim..lanet olası vicdanım devrede yine..bana yapacağı en ufak hareketini bekliyorum..ben niye çekip gidemiyorum anlamıyorum yaa..niye bu evliliğe hep şans veriyorum.vicdanımı tam anlamıyla rahatlatmakmı istiyorum (yani bu evlilik için kanımın son damlasına kadar savaştım demek için) nedir yaa?hay Allahım yaa..kafayı yiicem ben....karşımdaki adam o kadar dengesiz ki anlatamam size..hiç bir strateji geliştiremiyorum onun için..hele bu kararsızlık beni çileden çıkarıyor..niye hala bu evdeyim ki ben???
hepinizi çok öpüyorum..

Sadece biraz cesaret arkadasim....hepsi bu...:delphin:

okurken sinir harbi yaşadım resmen...
boşan ya da boşanma demiyorum ama
ben olsam burnunu sürttürürdüm o ana kuzusunun
böyle kişiliği tamamlanmamış erkeklerdn nefret ediyorum:kızgın:

ya kışkırtmak istemem ama. sanki annesinin sözüyle size kötü davranıyor sanırım. yani şöyle bir cümle her zaman kullanılıyor olabilir "kadın kısmına yüz vermeyeceksin"
birde yaşı sizinle aynı falan gibi geldi. hani erkekler daha geç olgunlaşırlar ya. tam ana kuzusu. herşeyi benim ailem bilir tarzı.
sizin annenize de hiç kızmayın. kesinlikle bir bayanın alisenin arkalarında olduğu hissettirilmeli eşin ailesine. burda herşeye herkes karışmalı demiyorum tabi. gerektiği zamanda gerektiği kadar sadece.

ha birde boşanmak çözüm mü gerçekten. o kadar kolay bişey değildir.

cnm kusura bakma ama o sana hiç koca olmamışki
sadece seksle evlilik olmazzz
paylaşım anlayış iyi niyet sevgi saygı nerede
inan şok oldum okurken
sizin evliliğiniz zaten yürümüyomuş
eli öpülesi annen içgüdülerinden çözmüş olayı allahtan
boşuna bu genç yaşta yıpranma
ilk sen boşanmıyorsun
daa gençsindir yıpratma bu yaşta kendini
ablkamda boşanıyor zor bi süreç umarım heriki tarafta yıpranmadan çözülür olay
çocuk yoksa sakın yapmayın
allah bahtını açık etsin

ne bu küskünlük ne bu kindarlık uzun okumayı sevmem ama merakla sonuna kadar okudum
eşinin amacını anlayamadım :sm_confused:
sen git babasına öğren ne imiş sana karsı kindarlığı
babasıyla birlikte çalışmasına rağmen babası farketmiyormu evde sen olmana rağmen annesi farketmiyor mu seninle ilgilenmediğini oğlunun Çok üzgünüm çoook

Back