• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün yapmayınca değersiz mi olunuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzenim diye bahsettiğiniz kişi kendinizsiniz. Eski konularınıza baktım şimdi. Şu konuları bir arkadaş, kuzen diye açanlara gıcık oluyorum. Düğün yapsanız da bir şey değişmezdi ilişkiniz problemli

Ben kuzenimi bildim bileli hayatında kimse yokken dahi ben düğün istemiyorum ben oynamayı seven öyle ortamları seven biri değilim diyordu

Ablam ve enistem de hic istemeden yapti. Yani onlardan hevessiz damat ve gelini daha baska yerde görmedim. Aileler anlamiyor ki: siz elalem adina zorla yaptirdiginiz evladiniz icin ilerde güzel ani olmuyor

Kuzenim diye bahsettiğiniz kişi kendinizainiz. Eski konularınıza baktım şimdi. Şu konuları bir arkadaş, kuzen diye açanlara gıcık oluyorum. Düğün yapsanız da bir şey değişmezdi ilişkiniz problemli
Dedektif misin mübarek 🤣

Nişan normal evde oldu kıza bohça yaptı çocuk ama kız tarafı yapmadı kına felan onlar da tutmadı bizde yeterince masrafa girdik diyerek
Kendilerinin yapmadığı birseyi neden başkasından bekliyorlar bütün masrafı damat karşılıyormus zaten bütün evi adam dizmiş bugün bir evi baştan aşağı kurmak dünyanın parası madem düğün istiyorlardı damatin yükünü hafifletmeleri gerekirdi evin eşyalarını yarı yarıya bölüşerek istediği düğünü yapabilirlerdi.

Kuzenim diye bahsettiğiniz kişi kendinizainiz. Eski konularınıza baktım şimdi. Şu konuları bir arkadaş, kuzen diye açanlara gıcık oluyorum. Düğün yapsanız da bir şey değişmezdi ilişkiniz problemli
Hayır diyelim ki öyle size ne? Belki bu sekilde kendisini anlatmak istemiyor neden saygı göstermiyorsunuz anlamıyorum. Alkış en birinci sizsiniz çözdünüz bravo

Dedektif olmaya gerek yok ki bir arkadaşım, kuzenim için konu açıyorum yazanların yüzde 90ı kendi için açıyor. Yüzde 10unu da o kişiye üzüldüğü için değil dedikodu yapmak için açıyor.
Vallahi ben evliyim 😂 nişanlı olan arkadaşımla beraber kullanıyoruz kendisi ceza yediği ve çok sorunu olduğu için

Aşkım ben evliyim
Üç hafta önce nişanlıyım ve nişanlım her şeyi kendi yapacak ailesi yardım etmeyecek diye konunuz var.

Merhabalar bir derdimi anlatmak ve akıl almak istiyorum çok uzatmayacağım ben nişanlıyım ve nişanlım her şeyi kendisi yapacak ailesinden hiç bir destek yok bir bilezik felan takmayacaklar

Hayır diyelim ki öyle size ne? Belki bu sekilde kendisini anlatmak istemiyor neden saygı göstermiyorsunuz anlamıyorum. Alkış en birinci sizsiniz çözdünüz bravo
Siz niye bu kadar sinirlendiniz regl falan mısınız? Burda kimsenin kuzeninin vs hayatını anlatmaya hakkı yok. O yüzden arkadaşım, kuzenim diye açılan konulara gıcık oluyorum. Kuzeninin hayatı da konu sahibini ilgilendirmez sonuçta. Ben bir yakınıma dert anlattıysam onu forum sitesinde anlatmasını istemem. Kendini anlatıyosa da çıksın adam gibi kendi hayatım desin.

İnsanların hayatlarına maydanoz olmayı, yatak odasına kadar karışacak yüzsüzlüğü kendinde bulan topluluğa '' akraba '' denir. Maalesef bu yaygın bir hastalıktır. Aldığımız her nefesi aile ve akraba için alıyoruz. Anne sütünü helal etmiyor, akrabalar yerin dibine sokuyor sanki büyük bir suç işlenmiş gibi vs.
Demek istediğim şu; ağzınla kuş tutsan yaranamayacağın insanlar için ve asla sevilmeyeceğin akrabaları takıpta göz yaşı dökmeye değmez. Kuzenin sorun etmiyorsa gayette normal bir şey ekonomi belli ona gidecek masrafı ev için harcamak isteyebilirler. Ancak kuzeninizin düğün hevesi vardır ama karşı taraf olmaz diye ısrarcıysa o da mutsuz olmasına sebep olur. Gerisi boş.

Siz niye bu kadar sinirlendiniz regl falan mısınız? Burda kimsenin kuzeninin vs hayatını anlatmaya hakkı yok. O yüzden arkadaşım, kuzenim diye açılan konulara gıcık oluyorum. Kuzeninin hayatı da konu sahibini ilgilendirmez sonuçta. Ben bir yakınıma dert anlattıysam onu forum sitesinde anlatmasını istemem. Kendini anlatıyosa da çıksın adam gibi kendi hayatım desin.
Hayır hanımefendi hamileyim... siz nesiniz ama onu bilemiyorum. Belki kuzeni utandığı için rica etmiştir. Kişi kendinden bilir işi sanirim. Niye insanlara güvenmiyorsunuz bence siz önce bunu bir düşünün. Ben sinirlenmedim bu arada sinirlenen sizsiniz bu yaptığınızın ismi de yansıtma psikolojisi isterseniz bunu da bir araştırın.

Hayır hanımefendi hamileyim... siz nesiniz ama onu bilemiyorum. Belki kuzeni utandığı için rica etmiştir. Kişi kendinden bilir işi sanirim. Niye insanlara güvenmiyorsunuz bence siz önce bunu bir düşünün. Ben sinirlenmedim bu arada sinirlenen sizsiniz bu yaptığınızın ismi de yansıtma psikolojisi isterseniz bunu da bir araştırın.
Yani ben evliyim diyorum konuya da bakmıyor farklı şeylerle uğraşıyor sadece vasfı insanlara saldırmak bende biraz onu inceledim de ben onu nasıl engelleyeceğimi bulamadım kendi inşallah beni engeller

Elföslcme psikolojik tahlil de gelmiş harika. Ben keyfim ve kahyası böyle yorumlar yapmak istedik. Siz yorumlarımı okuyup sinir krizi geçirmeye devam edebilirsiniz. Konu sahibi hesabı iki kişi kullandığını beyan ettiği için zaten banlanacak yakşamlar

Elföslcme psikolojik tahlil de gelmiş harika. Ben keyfim ve kahyası böyle yorumlar yapmak istedik. Siz yorumlarımı okuyup sinir krizi geçirmeye devam edebilirsiniz. Konu sahibi hesabı iki kişi kullandığını beyan ettiği için zaten banlanacak yakşamlar
Yakşamlar mı hhahahahahahaah yakşamlarrr mutsuz hayata karşı öfkeli hanımefendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X