- Konu Sahibi kucugumdahacok
bu arada bence alttan alta yapmayın. yavaş yavaş alıştırmaya çalışmayın. net olarak her alındığınız lafa, her saygısız davranışına durumun gereklerine göre tepki verin. ev işlerini de paylaşın. patates mi bozulmuş, sen niye bakmadın, sen nesin bu evde diye sorun. yemeği bu akşam ben yapamam yorgunum sen yap deyin. alttan alınca boşa çok zaman kaybı oluyor. geç geliyorsanız, mesaisi önce bitecekse yemekte ne istediğinizi söyleyin. asla alttan almayın.
ben ev işlerini paylaşmaya çalışırken haklı olduğumu bildiği için eşim eve benden erken geldiğinde hazır yemek getirtiyordu. bir sefer sustum. ikincide ben de bıraktım yemek yapmayı sorunca da söyledim. senin paran varsa benim de var. ben de sevmiyorum akşam akşam uğraşmayı senin yaptığını yapıyorum dedim. önce kendisinin erkek olduğundan dem vurdu ama şimdi gayet güzel yapıyor. paramız belli çünkü
aynı ben alttan alma nedir bilmiyorum bende.birbirimizi anlamaya çalışma, evlilik için özveride bulunma ile alttan alma arasında çok büyük fark olduğunu düşünüyorum.alttan almalar karşılıklı olursa adı değişiyor "anlaşma" oluyor zaten.o yüzden alttan alma nedir bilmiyorum bilmekte istemiyorum