düğün ve nişanlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotolari atinca gorursun canim tam mesafe uygulanacak sandalyeler arasi bile 1 metre mesafe olacak
Sandalyeyi yerinden alıp bir aydır görmediği amcasının oğlunun yanına çekemez çünkü.
Ay böyle insanlar varken bitmez zaten bu salgın.

Çok haklisiniz bizim sehrimizide ılk düğünden geldi virüs daha sonra azaldı yok kadar dendi ve yine dugunlerden eskisinden fazla çoğaldı dendi

Buraya birisi keyfekeder tatile gidicem diye konu açsa ona da gitmeyin deriz. Konu sadece düğün değil ki. Aylardır evdeyim cafeye fln gitmedim peki siz bu kadar dikkatli misiniz gerçekten gönlünüz rahat evet sürekli evdeydim diyor musunuz ??

butun ulke covid den kırılıyor, ben bişey demek istemiyorum. yapmayıverin duğun ya yapmayın, bir kişi sizin yuzunuzden ölse ne yapacaksınız? bir kişi?

Butun arkadaslara tesekkurlerr encok ne kadar isareti alirim diye denedim rekoru kirdimmm❤❤❤

Kim kime kırılıyor böyle bir durumda bu nasıl bencillik bu korona insanların gerçek yüzünü gösterdi bize..
allahım tez vakit şifa versin size yürekten diliyorum..

Çok çok teşekkür ederim Allah razi olsun. Sizlere yaşatmasın

100 YILA BIR CIKAN VIRUSLER NUFUS AZALTMAK ICIN YAPILAN BIR TERORDUR SADECE

yapmayın allahaşkına ya, sanki nufusu azaltmak için buna ihtiyaç mı var şu yuzyılda, sebepsiz bir suru savaşlar oluyor, sömurge ulkeler var bu yuzyılda, kim neden butun dunyaya virus yaysın.

böyle diyince millet ciddiye almıyor durumu, salgın var şimdi veba gibi kolera gibi doğal bir salgın, inşallah kendimize dikkat ederek, sosyal mesafe ve maskeyle minimum zararla atlatabileceğimiz bir salgın.

duymuşlar bir bill gates, bill gates mi diyor size kına yapın,duğun yapın, bayram ziyaretine gidin diye. herkes fahrettin koca nın söylediği gibi bilinçli davransa vaka sayımız sıfırlanırdı.

Sanki siz Damat-o Gelin.

o kadar dertlenecekse, düğün hayalini kuran bir damatsa bence düğünü erteleyin.

Avrupa da amerika da nasil azalacak peki arinma gecesi filmini izlemeni oneririm
Büyük puntolarla harika bir kamu spotu!!!
Eee ne yapalım azalalım mı o zaman??
Bi zahmet

Saka saka dikkat edelim
Maskesiz cikmayalim
Kilo almayalim
Zayiflayalim
Azaltamıyolar işte bacım yanlıs uygulanıyo belli ıq derecesine göre yapsalar biz de burda delirmicez
Azalir azalir dan brown un seytanlar ve melekler kitabini okumani oneririm

Alın o 4 bini seneye ruhu genç olanları toplayın yat kiralayın hem tur hem eğlence yapın inan hemde çok uygun ve çok daha havalı bir düğün eğlencesi olur. Hem ne var biraz adetlerden uzaklaşsak fena mı olur :)
Yaşlılar içinde ev partisi yaparsınız kısır, makarna salatası falan

var öyle konu gidin orda sitem edin o zaman, evet evdeydim mecbur çalışıyorum şuan , eve aciliyeti olmayan hiç bir şey almadım corona bitmeden almıcam dedim benim gönlüm rahat ,

Avrupa da amerika da nasil azalacak peki arinma gecesi filmini izlemeni oneririm

Bi zahmet

Saka saka dikkat edelim
Maskesiz cikmayalim
Kilo almayalim
Zayiflayalim

Azalir azalir dan brown un seytanlar ve melekler kitabini okumani oneririm
Azalmıyo işte konuşuyorum azalması gereken kitleyle hala varlar

Düğün olmayınca evlenmiş olunmuyor mu? Hiç sevmem zaten, nikah olsun istedim ben düğün dediler illa zamanında.
Çok yakınım evlendi 10 gün oldu diyeyim. Salonu iptal ettiler düğüne bir kaç gün kala, sayemizde o da. Düğünden korona kapanları söyleye söyleye ettirdik. Mutlu mesut evlendiler , evlenmemiş mi oldular şimdi ?
Kapı kapı gezen filyasyon ekibinden bir tanıdığınız varsa sorun, yüzde doksanı acaba nerden kapmış, cevap; düğünden! !!!

Ne kadar doğru söylediniz insan takı takacak olduktan sonra parasını hesabına eft bile yapar,mutlaka o parayı ulaştırır. Yani bunun için düğün yapmaya ne gerek var..Şu ortamda nasıl düşünebiliyorlar düğün yapmayı,hayret. 1saatlik düğünde zaten gereksiz, gidip geldiğine değmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…