• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün ve nişanlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun :/ sevdiklerim için endişeleniyorum, ya kaparlarsa diye. Özellikle anne babama dikkat ediyorum , onlar da ediyor zaten ama tekrar tekrar uyarıyoruz.
Sevdiğim insanlardan hiç kimsenin, sorumsuz birileri yüzünden hastane odasında tek başına acı çekmesini, çaresiz hissetmesini istemiyorum. Düşüncesi bile korkunç gelirken, yaşayanlar nasıl ızdırap duydu kim bilir

Benim kendi ailem Almanyada. Almanlar disiplinli insanlar bizim gibi salmiyorlar. O yuzden onlar bize gore guvendeler.
Biz dusuk riskli bir bolgedeyiz ve ultra dikkat ediyoruz. Fakat esimin ailesi koronanin asiri yayildigi bir bolgedeler. Sulalede gecirmeyen kalmadi desem yalan olmaz. Eltimin teyzesi koronadan vefat etti gecenlerde.
Gercekten de umarim kendimizde, sevdiklerimizde yasamayiz bu hastaligi. Cok zor.

2 senedir nişanlımın maddi durumu sebebiyle düğünü erteledik.Tam mart ayında düzeldi düğünü haziranda yapalım derken corona çıktı bizde şubat veya mart ayına attık.Yapacak birşey yok.Herkesi geçtim ama benim babam kalp hastası bunun vebalini alamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back