valla takıyı almak isteyen taraf dugunde taktirmayip cebe atiyo zaten atabildigini, benim düğünümde gelen altinlar esimin tarafi icin diyorum hep arkadaslarindandi bide aile buyuklerinden biraz, ama onlarda takilan kesin geri gelir dugunde hic gelmedi. dugunde cok kalabalikti. benim dugunden sonra kaynanamlar para yok diye diye her ay beser altisar altın taktilar sunun dugunu bunun dugunu diye, nerden geldi o altınlar??
bı diğer mevzu esimin de ailesinden gizli borcu vardi, dugun icin de cekti gizlice, kizarlar diye soyleyemedi, altinlari elimizden almadilar ama hic bisey alip yapmadiklari halde herseylerini yaptik altinlarini da almadik dediler
sana tavsiyem ailesine altinlari size vermemek gibi bi dusuncem yok ama oglunuzun gizli borcu varmis, onu odicez mecbur deyip cik isin icinden
ben bu gizli borctan cok cektim sahsen
ayrica naparsan yap herşeyi dort dortluk yapmis gibi anlatcaklar zaten, bunu kafana takma sadece alis bu düşünceye
son olarak da kavga edecekse nisanlin once ailesine durust olsun seni arada birakmasin,
senin yerinde olsam bozdururum nereye ne kadar borcunuz var der gider elimle verir kapatirim, 5 binlik borca 15 20 bin de diyebilir nerden bilcen