- 21 Aralık 2022
- 4.630
- 20.563
- Konu Sahibi Savagedaughter99
aynen mesela ben buna kanıp gidip nişanlımla kavga etsem onu zora soksam mutlu mu olacak huzursuzluk çıkacağını düşünemiyor sanırım. gelinlik konusunda da bir sıkıntı yaşadık çok açık olmasın dedi. ben de sence ben ne giyip giymecegimi başkasına soracaak birisi miyim dedim. işte aman kızım moda geçici bu kalıcı. düğünde de onun istediği kocaman düğün salonu otel. onda da dedim nişanlıma istemiyorum öyle düğün. kendi tamam senin istediğin gibi olacsk annemi dinleme dedi ama huzursuz oluyorum. benim teyzem de böyle kuzenim zenginle evlendi gelir ay işte şuraya tatil buraya tatil nişanlı araba aldırdı ettirdi allah daha çok versin ayırmasın etmesin diyorum. zaten benden gelinlik vs beklemesin. haklarını yiyemem bjz de borçsuz evleniyoruz. ama hani durumları var ki yapıyorlar onları zora sokacak bir şey değil. acaba beni mi istemiyor diyorum bazen
Yok yanlış anlaşılmasın, benim kayınvalidem varken yapmadı. Mesela yeğenlerine de bilezik takmış, bana taktığının aynı ayarında, bana ekstradan ince set takmış oldu. Dediğin gibi biz istemedik, çok şükür hallettik, en azından “biz yaptık” diyebiliyorum ama onu anlat, bunu anlat ayyyy tam böyle nişanlıya, kocaya “sen niye yapmadın!?!?!3&3&:” diye kavga çıkaracak cümleler aslında bunlar.
Benim kayınvalidem beni sevmiyordu, değiştirebileceğini düşünmüş ama onun ağzıyla, zevkiyle iş yapmadığım için kendince beni kızdırmaya, kıskandırmaya çalışıyordu. Belki seninki de onun istediği gibi düğün yapmıyorsundur diye hıncını böyle alıyordur. Bunların manyak bi tarafı var çünkü.
Bana peygamber sabrı yüklenmedi ama ben çok aşığım kocama ondan kocam da annesi gibi değildir gerçekten, yoksa boşardım net