- 5 Şubat 2024
- 571
- 322
- Konu Sahibi Savagedaughter99
onda da var marka takıntısı araba takıntısı vs.Çok gösteriş budalasılar sanırım ailecek.
Nişanlını iyi gözlemle.
Armut dibine düşebilir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onda da var marka takıntısı araba takıntısı vs.Çok gösteriş budalasılar sanırım ailecek.
Nişanlını iyi gözlemle.
Armut dibine düşebilir...
2 evlilik yalıda yapınca ne oluyor? veya 2 evliliğin 1 evlilikten farkı nedir?Vay be millet 2. Evliliğinde yalıda düğün yapıyor ben daha oturam
çünkü aslında benim istediğim yeri beğenmiyolarKendi kendilerine laf sokan aileyi de ilk kez görüyorum sen niye savunmaya geçtin ki o düğünden sonra sönük kalacak dediklerinde kendilerine laf sokmuslar
Biraz fazla onyargilisiniz gibi geldi sanki kayınvalide biraz arayı ısıtmaya çalışıyor da siz vitesi yukseltmis gibisiniz :) gıcık kapmakta illaki haklı sebepler vardır ama daha resmen evlenmeden bu kadar zitlasmaniz size büyük sorunlar yaratabilir . Uzattığı minik zeytin dalini tutun demiyorum tabiki ama azıcık gulumsemek ve tatlı dil kimseyi öldürmez politik olmak kazandırır.anne demiyorum asla demem de. ben anneme seslenince kendisi efendim kızımmmm efendim ecemmm güzel gelinimmm bir tanecik gelinimmm diyorum ama yanaşmıyorum. ilk zamanlar hanım bey diyordum şimdi amca teyze olduk. anne diyebilir miyim bilmiyorum. kendisi aşırı süslü bakımlı birisi ben sadece bu evde ruhum bunalıyor çok eşya var cs diyorum. düğün konusunda da benim tercihim bu sen kendine istediğin düğünü yapamadın mı dedim. öyle kıskanç biri de değildir işte araba konusu açıldı inşallah borcu hemen biter dedi mesela borcu olduğunu bile söylemeden :))) eşimin amcasıyla çok büyük bir kavga ettim ben. ondan sonra geldi bana ben senden korktum valla dedi ama hala devam ediyor. nişanlım da işte durumları biliyorsun sana değil akrabalara gösterisi diyor.
ilk eşi de aynı enişte gibi biri ama ya mutlu olsunlar isterim mutsuz olsunlar istemem. ama sanki kaynana böyle onu gözüme soka soka ne yapıyor anlamadım. ters bir şey söylesem suç. söylemesem bana dert. annem diyo keşke kocaya kaçsaydın beni de bıktırdın artık bana bu konuyu bir daha açma
Hakikaten görümcemin ki güzeldi orayı tutun deseydin bak bir daha görümce lafı açılıyor mu istersin diye konudan kaçıp dururlardıçünkü aslında benim istediğim yeri beğenmiyolar
hayır görümcemin ilk eşi değil. kocasının ilk eşi kovası gibi zengin biriydi. ilk eşinin durumu hakkında fikrim yok sormadımGörümceniz nereden buluyor bu zengin adamları.
normalde güler yüzlü biriyimdir ama anne demek içimden gelmiyor hiç. 5 senedir tanıdığım için birden bire aa annemmmm diyemiyorum. benim nişanlım anneme babama diyor ama ben diyemiyorum bkr de tek olaylar bu değil tabii. net bir şey yok ama ortada hiçbir yok aramız çok iyi de diyemiyorum. çünkü kaynana geveze bir tip herkesin arkasından konuşuyor. bu da önyargı oluşturduBiraz fazla onyargilisiniz gibi geldi sanki kayınvalide biraz arayı ısıtmaya çalışıyor da siz vitesi yukseltmis gibisiniz :) gıcık kapmakta illaki haklı sebepler vardır ama daha resmen evlenmeden bu kadar zitlasmaniz size büyük sorunlar yaratabilir . Uzattığı minik zeytin dalini tutun demiyorum tabiki ama azıcık gulumsemek ve tatlı dil kimseyi öldürmez politik olmak kazandırır.
bende böyle düşünüyorum. bakalım. bazen ayrılığı bile düşünüyorum annesi yüzündenOğlun bana bu kadarını yapabiliyor anne bir şikayetin varsa ona söyle. Malum enişte o yaptı o anlı şanlı düğünü deseydiniz.
Kadın deli midir nedir? Damadın yaptığıyla oğlunun düğününü küçük görüyor.
Ev falan da almışlar,bunlar hep hayatınızın içinde olacak, nişanlıniz ne durumda bilmiyorum ama hzurusuz olacak gibi duruyorsunuz.
aslında yazdım kaynanam daha güzel bir düğün istiyor arada çok fiyat farkı yok en azından otelde olsun diyor ama ben kır düğünü istiyorum. bu sefer de böyle zıt zıt konuşuyor. ben dr açıkçası bana bunu yapın diyemem.Benim anlamadigim niye demiyorsunuz?dugunu erkek tarafi yapar.Tutun yaliyi benim ki de guzel olsun.Baskalarinin yaptigi dugunle ovunenlere de guluyorum vallahi.
Kıyaslama yapacaklarına o zaman bassınlar parayı lüks bi yerde lüks bir kır düğünü yapsınlar size.. Olacak iş değilArkadaşlar herkese merhaba. Düğünüm olacak bu yaza ancak benim kendimce büyük başkaları için küçük bir derdim var. Nişanlımın kız kardeşi geçen sene çok güzel bir düğünle evlendi çünkü eşi çok zengin birisi. Baya baya yalıda düğünü oldu. O düğün sürecine şahit oldum.
Öyle bir beklentim zaten olmadı hiç küçük yaştan beri hayal ettiğim gibi kır düğünü yapacağız. mekan da gayet güzel. Ancak nişanlımın annesi beni sürekli kendi kızıyla kıyaslama peşinde. gerçekten sinir oldum zaten patlayacak bomba gibiyim. Düğün mekanı seçmeye gidildi ardından eve gittik. konu yine kızının düğününe geldi. Kız kardeşi ile komşular. nişanlımın teyzesi bana düğünün sönük olacak öyle bir düğünden sonra dedi. Ben de hep kır düğünü hayal ediyordum istediğim gibi oluyor dedim. Bir şey demedi.
arabamı değiştirdim. sıfır olmasa da 2 yaşında bir araba aldım borca girdim. arabayla gitmiştim kayınvalidem gördü tebrik etti. ablana da enişten almış araba dedi. Ben de evet gördüm güle güle kullansın dedim. Evet o ennnn iyisini ennnn güzelini hak ediyor dedi. Arkadaşlar ben mi nem kapıyorum bilmiyorum ama bu kıyaslanma olayı benim sinirimi çok bozuyor. Görümcemi kıskanmıyorum asla çünkü kendisini severim. 2. evliliği ve mutlu olmasını çok istiyorum. Onun da bana karşı bir kötülüğü yoktur. tepeden bakma gibi bir şey hissetmedim. Nişanlımın annesi dışında :) Yani sürekli sürekli onunla kıyaslama mı yapılacak? artık çok rahatsız olmaya başladım ama bir şey desem aaa kıskanıyor derler diye demiyorum. Alakasız bir şekilde kaynanamın kızlarını övüyor olmasından çok rahatsızım artık. beni de över aslında güzel şeyler söyler. ama benim düğünüm için mekan bakılmış bana gelip neden kızının düğününü övüyorsun dimi? Sadece bu değil. sürekli kendinlerini övüp duruyorlar. Görümcem evlenirken ne yaptıklarını ne istediklerini çok iyi biliyorum. taleplerim olmadı ama istemeden zaten oldukça fazla takı vs yapıldı ev alındı. hani bana da kısma yok. karakter olarak kıyaslanılmaktan zaten hoşlanmam. ama bunu söylesem kıskanıyor derler mi
gel sarılalım lütfen..... çok benzer şeyler. bana da görümcem ile ilgili bir şey söylediği zaman ya ne güzel mutlu olsunlar. ne kadar iyi diyorum. ne bekliyor anlamadım yani hadi düğünü ben yapıyor olsam neyse. sen yapıyorsun ya. kendini ezikleme peşinde farkında değil. onun beğendiği mekanla benimkinin arasında fiyat farkı yok. ama ben onu istemiyorum. bana da kıskanç desinler istemiyorum. ama içime de dert oldu mu oldu
aslında böyle bir konuşma aramızda geçti. kuzeninin nişanında senin nişanın daha güzel olmuştu senjn elbisen daha güzeldi dedi ben de x teyze beni kimseyle karşılaştırma yapma herkesin zevki kendine dedim. en son bir tartışma yaşadık ve ona benim alacağım karar o size mi düştü dedim. evet nişanlım duysa hoş karşılamaz. ama ayrıca tüm düğün masraflarını ailesi karşılıyor böyle olunca da insan mahcup hissediyor
aynen mesela ben buna kanıp gidip nişanlımla kavga etsem onu zora soksam mutlu mu olacak huzursuzluk çıkacağını düşünemiyor sanırım. gelinlik konusunda da bir sıkıntı yaşadık çok açık olmasın dedi. ben de sence ben ne giyip giymecegimi başkasına soracaak birisi miyim dedim. işte aman kızım moda geçici bu kalıcı. düğünde de onun istediği kocaman düğün salonu otel. onda da dedim nişanlıma istemiyorum öyle düğün. kendi tamam senin istediğin gibi olacsk annemi dinleme dedi ama huzursuz oluyorum. benim teyzem de böyle kuzenim zenginle evlendi gelir ay işte şuraya tatil buraya tatil nişanlı araba aldırdı ettirdi allah daha çok versin ayırmasın etmesin diyorum. zaten benden gelinlik vs beklemesin. haklarını yiyemem bjz de borçsuz evleniyoruz. ama hani durumları var ki yapıyorlar onları zora sokacak bir şey değil. acaba beni mi istemiyor diyorum bazen. 1 sene size peygamber sabrı yüklendi sanırım
Bu insanlar gösterişi seviyor çünkü ondan ama küçük akılları geline hava atmanın ne gibi sonuçlar doğuracağını bilmiyor. Boşver, cahille cahil olma anlatamazsın. Ay ben telefonda 50 dakika yeğeninin bankadaki altınlarını dinlemiştim, neden kapatmadım? Çünkü susmuyordu dnfmfm
Düğünden sonra yine anlattı, ilgilenmiyorum, Allah daha çok versin, aman bize ne elalemin lafından dedim öyle öyle azaldı. En son en zengin (gerçekten zengin) yeğeninin kayınvalidesinin sözünden çıkmadığını anlattı durdu ama kızla konuşuyoruz zaten kayınvalidesi gerçekten çok iyi. Bende “borçsuz evlendirip üstüne yazlık, kışlık, iki araba dünya da altın bıraktılar düğünde benim kayınvalidem de bıraksa her gün arardım” dedim. Mosmor oldu çünkü benim evime sadece perde, halı aldı bi de 1 bilezik ve set yapmıştı. O günden beri hiiiiiç böyle şeyler anlatmıyor ama öncesinde 1 yıl dinledim maalesef :////
rahatsız oluyorum çünkü. ona kalsa zaten düğün mekanına verdiğimiz parayla daha gösterişli bir düğün yapar. ben de bunu anlamıyorum neden kendini Kötüleme peşinde. belki bilerek yapıyor. herkesin de arkasından konuşuyor. benim arkamdan neler diyordurHer şeyinizi ailesi yapiyorsa siz niye kiyaslaniyorum triplerine girdiniz ki. Kv sizin dugunu vs yeriyor olsa kendi yaptigi şeyleri kotulemiş olur bu durumda.
Bence sadece boş boş övünmeyi seviyor, konuşmayi seviyor gibi geldi bana.
Siz yapiyor olsaniz ve sizin maddi durumdan konu acip konuşsa hakverirdim ama kadin kendi yaptigi dugunu niye yerip ötekini övsün. Kendi yapip kendi konusuyor.
Ay bu kız söylemeyi bilmiyor. Ben olsam yerin dibine 100 kez sokup çıkarmıştımHakikaten görümcemin ki güzeldi orayı tutun deseydin bak bir daha görümce lafı açılıyor mu istersin diye konudan kaçıp dururlardı
Allah dağına göre kar veriyor diyelimAy bu kız söylemeyi bilmiyor. Ben olsam yerin dibine 100 kez sokup çıkarmıştım