düğün öncesi yaşanan sorunlar(benim beynimde mi yoksa?)

Benim nişanlımın da durumu buna yetiyor de😬
aslında söyledim benim istediğim şekilde bir düğün istemiyor kaynana kişisi. otelde vs olsun diyor fiyat olarak aynı. yok ben otelde düğün sevmiyorum dedim. gerçekten sevmiyorum. o da işte gelin benim ama kaynana ya triplerde saçma sapan. gıcık oluyorum

Bu sadece düğünle kalmaz gibi. Araba da mevzu olmuş çünkü. Demekki herşey de kıyaslama yapacak. Yaptığı çok yanlış. Bu şekilde ileride çocuğunuz olsa onları da yarıştırır herşeyi yarıştırır malesef
bunu ben de düşündüm. yani ilerde çocuk yaparsam halasına bakıp bakıp imrenir diye. görümceyle cidden sıkıntımız yok hatta kendisi bana her konuda yardımcıdır. ben istemiyorum diye böyle herhalde. bunlara boğazlara yapışıp bana da bana da diyecek biri mi lazım anlamadım gitti. en son çok istiyorsan kendine nikah tazele dicem. sevgilime söyledim böyle annen sürekli her şeye karışıyor yeter o ödüyor diye mi böyle dedim. alakası yok dedi ama işte

parayla saadet olsaydı ilk evlilikleri bitmezdi bak öyle zengin damadı boşamışlar
ilk eşi de aynı enişte gibi biri ama 🤣 ya mutlu olsunlar isterim mutsuz olsunlar istemem. ama sanki kaynana böyle onu gözüme soka soka ne yapıyor anlamadım. ters bir şey söylesem suç. söylemesem bana dert. annem diyo keşke kocaya kaçsaydın beni de bıktırdın artık bana bu konuyu bir daha açma:KK43:

Hakkaten lafını ettiğinde "yaa yaa çok güzeldi keşke siz de bana öyle düğün yapacak kadar varlıklı olsaydınız" de kapasın çenesini. 😁😁
sanırım cidden bunu demem gerekiyor ama işte hani o söylerken böyle gülerek şaka yaparak(sözde) söylediği için bunu söylediğim an sorunlu kişi ben olurum net

sanırım cidden bunu demem gerekiyor ama işte hani o söylerken böyle gülerek şaka yaparak(sözde) söylediği için bunu söylediğim an sorunlu kişi ben olurum net
E sen de gülerek söyle. Dalgaya alır gibi. 😁 Mesaj yerine ulaşır sen merak etme. 😁

Şimdi hiçbir bir şey söylemeyin. Eşim tek çocuk ama kuzenleri hep bahsettiğiniz gibi düğünlerle evlenip standartların üstünde yaşıyorlar. Allah daha çok versin hiç gözüm olmadı.
Kayınvalidem sürekli onları anlatıyordu, kaç kilo altınları var, evleri kaç metrekare, arabalarını kaça almışlar of bi yerden sonra duymuyordum bile ama o zaman bir şey deseydim kesinlikle kıskanıyor olacaktım.

Evlendikten sonra yine böyle konuştuğu bi sırada “Allah daha çok versin, ben elalemin malını mülkünü konuşmayı sevmiyorum.” Dedim. Bu sefer konu onların kayınvalidelerine ne kadar iyi davrandıkları oldu. O zaman da “o kadar malı mülkü bana yapsan bende başımda taşırdım seni” dedim. Son oldu, ne kavga edebildi ne küsebildi. Bu tarz durumlarda yeri gelince söyleyin, şuan söylerseniz dediğim gibi “gelin görümcesini kıskanıyor” olacak.

E sen de gülerek söyle. Dalgaya alır gibi. 😁 Mesaj yerine ulaşır sen merak etme. 😁
işte ben öyle biri değilim ağlarım kesindndjdj gülerek laf sokma özelliği bana yüklenmemiş. zaten annesi kır düğünü istemiyor. arada çok fiyat farkı yokmuş. bu konuda onu susturdum. eşya alırken vs yoktu. nişanlıma ben çok kırıldım bile demiş bu konuda neden yoktum diye

Madem paraları var sen de iste.

Annecim düşündüm taşındım ablamın düğünü çok güzel oldu, ben de imrendim onunki gibi bir düğün istiyorum, ben de Çırağan otelinde isteiyorum tutun de. Şeytan azapta gerek, laf sokma öyle değil böyle olur bulsun parayı getirsinler madem.
o kadar paraları yok maalesef ki :KK43: nişanlım ev alırken 1 milyon zor çıkarabildiler. olsaydı da ister miydim bilmiyorum ben seçimimden memnunum. sadece huzursuz ediyor işte

Tatlı tatlı gülümseyerek "ama anne senin kızın çok zengin biriyle evlendi ben oglunla evleniyorum aynı şey mi :)" de geç .

Valla öyle, ee annecim senin kız zengin koca buldu ben de bula bula sizin oğlunuzu buldum işte derdim ehehehhe. net derdim acımazdım. Benim herif yabancı, Allahtan Türkçe anlamıyor ne kendisi ne ailesi yoksam çoktan kaçmıştı:deli:

o kadar paraları yok maalesef ki :KK43: nişanlım ev alırken 1 milyon zor çıkarabildiler. olsaydı da ister miydim bilmiyorum ben seçimimden memnunum. sadece huzursuz ediyor işte

O zaman susturucaksın, herkes zengin koca bulamıyor anacım bana da sizin aile düştü işte kaderrr diceksin susacak. O kadın susturmazsna susmaz öyle diyeyim

işte ben öyle biri değilim ağlarım kesindndjdj gülerek laf sokma özelliği bana yüklenmemiş. zaten annesi kır düğünü istemiyor. arada çok fiyat farkı yokmuş. bu konuda onu susturdum. eşya alırken vs yoktu. nişanlıma ben çok kırıldım bile demiş bu konuda neden yoktum diye
Öyle olmaz işte bu özelliği kendinize yükleyin. Hele bu tarz grift aile ilişkilerinde gülümseyerek tatlı sevimli şekilde laf sokmak hakaret etmek tam yerini bulur. Karşı taraf hem verilmek istenen kötü mesajı algılar hem tatlı şekilde söylediğin için acaba ben mi yanlış anladım diye ikilemde kalır sana laf edemez . Ama bir bozulurda. 😆😏

Şimdi hiçbir bir şey söylemeyin. Eşim tek çocuk ama kuzenleri hep bahsettiğiniz gibi düğünlerle evlenip standartların üstünde yaşıyorlar. Allah daha çok versin hiç gözüm olmadı.
Kayınvalidem sürekli onları anlatıyordu, kaç kilo altınları var, evleri kaç metrekare, arabalarını kaça almışlar of bi yerden sonra duymuyordum bile ama o zaman bir şey deseydim kesinlikle kıskanıyor olacaktım.

Evlendikten sonra yine böyle konuştuğu bi sırada “Allah daha çok versin, ben elalemin malını mülkünü konuşmayı sevmiyorum.” Dedim. Bu sefer konu onların kayınvalidelerine ne kadar iyi davrandıkları oldu. O zaman da “o kadar malı mülkü bana yapsan bende başımda taşırdım seni” dedim. Son oldu, ne kavga edebildi ne küsebildi. Bu tarz durumlarda yeri gelince söyleyin, şuan söylerseniz dediğim gibi “gelin görümcesini kıskanıyor” olacak.
gel sarılalım lütfen..... çok benzer şeyler. bana da görümcem ile ilgili bir şey söylediği zaman ya ne güzel mutlu olsunlar. ne kadar iyi diyorum. ne bekliyor anlamadım yani hadi düğünü ben yapıyor olsam neyse. sen yapıyorsun ya. kendini ezikleme peşinde farkında değil. onun beğendiği mekanla benimkinin arasında fiyat farkı yok. ama ben onu istemiyorum. bana da kıskanç desinler istemiyorum. ama içime de dert oldu mu oldu

ilk eşi de aynı enişte gibi biri ama 🤣 ya mutlu olsunlar isterim mutsuz olsunlar istemem. ama sanki kaynana böyle onu gözüme soka soka ne yapıyor anlamadım. ters bir şey söylesem suç. söylemesem bana dert. annem diyo keşke kocaya kaçsaydın beni de bıktırdın artık bana bu konuyu bir daha açma:KK43:
görümce boşandıktan ne kadar zaman sonra evlendi peki bu enişteyle

Tatlı tatlı gülümseyerek "ama anne senin kızın çok zengin biriyle evlendi ben oglunla evleniyorum aynı şey mi :)" de geç .
benden zengin olduğu için benim oğlumdan iyisini mi bulacaksın der mi der. çünkü dümdüz başkası hakkında böyle söylediğini duydum. onun ağzının ayarı yok deli çünkü. söylemek çok istiyorum ama karşılığında duyacağım şeylere hazır miyim bilmiyorum ne kadar çirkinleşir bilmiyorum

E düğünü erkek tarafı yapmıyor mu zaten? Bi daha böyle düğün kıyaslama muhabbettinde "Valla bütçeniz varsa yalıda yapın düğünü madem, ben de isterim yalıda evlenmek. Hayır demem yani" deyin. Sanki bütçeleri varmış gibi bi de yalı düğünüyle kıyaslıyorlar. Ne dangozluk ama!

Bence bi dahakine "ben kıyaslama yapılmasindan pek hoşlanmıyorum" diye net bir sekilde tavrınızı koyun. "Ben de en iyisini hak ediyorum ama bütçem buna yetiyor şimdilik, ilerde kocam zengin olursa o da bana yapar benzer bi jest" gibilrrinden yapıstırın cevabınızı, hazır cevap olun. Ayıp olacak diye kırılıp dökülmeyin böyle insanlar için.

O zaman susturucaksın, herkes zengin koca bulamıyor anacım bana da sizin aile düştü işte kaderrr diceksin susacak. O kadın susturmazsna susmaz öyle diyeyim
şimdi laf söylersem olan huzurum da kaçar mı kaçar. bu sefer kıskanç derler kesin. zaten o daha iyi bir düğün yapalım diyor ama ben istemiyorum. sorun da burada yani. of çok zor. sanırım korkmamam lazım. yeri geldiğinde söylüyorum da. evet çok iyiydi düğünü diyorum. evet dimi hala herkes konuşuyor böyle düğünü diyor 🤣 onun Zihniyetinde sorrun bence. hissediyorum görümce boşanmış olduğu için daha da bir ona gurur kaynağı herhalde

X