- 14 Şubat 2014
- 165
- 56
- 34
- Konu Sahibi ogretmnhnm
Dün akşam bitirme noktasına getirdik ikimiz de. Çünkü daha önceden tiktok hesabı vardı içi kızlarla doluydu çok kavga ettim bıraktı sildi, kurtuldum. Dün bi sebeple tekrar hesap açtığını öğrendim. Tiktok yüzünden kaç yuva yıkıldı yakıştıramıyorum ben nefret ediyorum. Tiktok varsa ben yokum dedim, sabah silecem dedi ve silmedin. Tüm gün bekledim bir tane açık saçık dansçı kız eklemiş deliye döndüm. Farkında değilim rastgele eklemişimdir birkaç tane olsa neyse 1 tane dedi iyice çıldırdım saygısızlaştım. Ben yokum dedim. Ayrılmak mı istiyorsun dedi. İçim hayır diyor ama ben ne anlıyorsan o dedim. O sırada konuşurken ben dinlemek istemiyorum dedim ve kapattım. Tamam bitsin dedi ayrılalım yeter artık dedi. Sabah mesaj attım ayrıldığın için mutlu musun diye. Hiçbir şey olmamış gibi günaydın yazdı benim bu huysuz kavgacı halimi düzeltmek için güya oyun oynamış. Ben de okuldan sonra konuşalım sakin sakin bazı şeyler netleşsin dedim. Konuştuk sonra. Ben neden bu halde olduğumu anlattım. Uzakta yalnız olmam, onun kendi halinde yaşayışı, bi sürpriz hediye vs düşünmeyişi en ufak bir hareketin beni tetikliyor öfkemi kontrol edemiyorum sinirlerim çok yıprandı dedim. Arkadaş gibiyiz hiçbir özelimiz yok dedim. O da sakin sakin anlattı. Dış çekim istedin tamam dedim, salon istedin tamam dedim her istediğini yapmaya çalışıyorum dedi. Önümüzde düğün var onu atlattıktan sonra kafam rahat edecek çiçeğe de hediyeye de sıra gelecek dedi. 6 senedir yapmamasının bahanesi bu heralde. Ben artık her konuda tartışmak istemiyorum mutlu mutlu evlenmek istiyorum dedi. Kavga ettikçe değersizleşiyosun, ilişkimiz değersizleşiyor dedi. Sen tartışmaya başladığında ben gülüyorum şebeklik yapıyorum alttan alıyorum sen daha da uzatıyosun ben de patlıyorum dedi. Geri dönülmez bir hal alıyor dedi. Çok uzattım ama böyle kızlar. Peki dedim senin istediğin gibi olsun bu son olsun bakalım dedim ve kapattık. Yaz tatiline 6 hafta kaldı bu süre boyunca ne olursa olsun tartışma ortamı yaratmamaya kendime söz verdim ama yine tüm suç bende gibi konu kapandı. Değişen bir şey olur mu emin değilim olan benim psikolojime oluyor kendi kendime depresyona girdim 1 haftadır berbat hissediyorum