Dugun oncesi sorunlar

isabella0402

16 MAYIS 2015 <3
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
182
80
53
Yaklasik 4 yillik bir iliskim var gecen yil eylul ayinda sozlendik kasimda da nisanlandik. Artk tam dugun tarihi alalim derken aileler sorun cikarmaya basladi. Yemeden icmeden kesildim ve hergun agliorum. Bu sorunlar hic bitmicek ve benim iliskim zarar gorucek diye cok korkuorum !!!

ya ilişki düzgün giderken araya aileler girip iş ciddileşmeye başlayınca sorun mesele tükenmiyo canım.malesef naif kalmaya çalışıp ilişkinizi düzgün tutmaya çalışacaksınız.ağlamadan :) dik durmak lazım her zzaman :)

Ne kotu biliyormusunuz kizim seni dusunuyorum ondan sesimi cok cikariorum diolar ama oysaki benim ruh sagligimi bozuyorlar. Borcsuz evlendirmeye calisiolarmis ama borcsuz evlenmeyen mi var. erkek tarafida inatlasip ev almio

seninle aynı durumda olduğum için yorum yaptım sana da canım.benim ailem hepten reddeddi sevglimi olmaz kesinlikle dedi.5 yıllık ilişkim vardı.şu sıralar ara verdik toparlayınca kendimizi bidaha şansımızı deneyeceğiz.aynı lafları ben de duydum neymiş borçsuz evlendireceklermiş.kör kuyuya atamazlarmış karşı tarafın parası yokmuş muş muş da muş.Allah bize sabır versin.bırakma sevdiğinin peşini dik dur.

ikle
Kesinlike ayni fikirdeyim allah bi yol gosterir sanada insallah :) hayatta hic bise maddi diil onemli olan huzur bizde maddi durum varda noluo sonuc ayni. Allah hakkimizda hayrlisini nasip etsin edecekde ben oyle inaniyorum

ikle

Kesinlike ayni fikirdeyim allah bi yol gosterir sanada insallah :) hayatta hic bise maddi diil onemli olan huzur bizde maddi durum varda noluo sonuc ayni. Allah hakkimizda hayrlisini nasip etsin edecekde ben oyle inaniyorum
aynen .illaki ikna olacaklar birgün.damat karakterliyse sıkıntı etme fazla

bende yeni nişanlanacağım sorunlar başladı ve bitmiyor işin kötü tarafı ben kestirip atan bi insanım düğüne kadar bu kadar zorlukla nasıl baş edeceğim bilmiyorum

arkadaşlar merhaba benim 6 yıllık bir ilişkim var.ağustos ayında nişanlandık. görümcem çok salak bir kız mesela yüzük almaya gidecektik annemler bizi yolcu ediyordu kız utanmadan diyor ki abimin yüzüğünü siz alacaksınız değil mi?çok kızdım ama cevap vermekten bıktım bu kıza.ben ankarada görev yapıyorum.nişanlım istanbulda özel okulda öğretmen.ben bu kız ve annesi yüzünden istanbula gitmek istemiyorum.nişanlımı ankarada oturmaya nasıl ikna ederim.o da farkında sorunun ama evlenince onunla bayramda ancak yan yana geliriz diyor. ama hiç inandırıcı değil.kız tam bir şeytan.düğününü abisini beklemeden yaptı.oğlanın tarafıyla kavga etti hep borca soktu 6 ay kızın ailesiyle aynı evde oturdu.şimdi ben de doğal olarak ankara istiyorum o cahil edepsiz kız kocasını kötü niyetle kendi tarafına çektiyse ben neden gidip onların borcunu ödeyeyim. ankarada oturmaya ikna etmem lazım lütfen yardım edin.

bende yeni nişanlanacağım sorunlar başladı ve bitmiyor işin kötü tarafı ben kestirip atan bi insanım düğüne kadar bu kadar zorlukla nasıl baş edeceğim bilmiyorum
Valla oncelikle sunu soyliyim cok zor bi surec sevmeyen bi insanin katlanmasi cok zor ama hep soyle dusunuorum ben bu yolda zorluk cekiosam sonu iyi olucak. Nisanlimla oturup evimizde zaman geciricegmz gunlerin hayalini kuruoruz, gidecegimiz tatillerin ev deki hallerimizin. Unutmaki hic bir zorluk cekmezsen guzel biseye ulasamazsn. Benden sana ufak bi tavsiye nacizane sakin dugunu uzatma bi de aileleri cok isine karistrma

Zor bir durum cidden ama imkansiz diil :)
Bence asla onun ailesi icin sorun ckarma bu nisanlini diger tarafa iter,ona kizkardesinin yaptgi mantiksiz davranislari mantiklica anlat hep yani alttan alttan işle. Ayni yerde oturma konusuna gelince umarim gtmezsnz istanbula hem o ozeldyms ankara da is bulmadi kolay olur. Biraz manevi duygu somurusu yap ben burayi cok seviyorum fln die. Ama benden sana tavsiye o kizdan uzak dur bence

uzak duruyorum ama şöyle bir sorun var görümcem kendi eşini ailesinden soğuttu ve hala çocuğun gururuyla oynuyor.hangi erkek içgüveyi olmayı kabul eder hele edepsiz bir kız için.nişanlımda her kızı öyle sanıyor.ailem el üstünde tutuyor nişanlımı keza bende öyle geçen hafta bir kaç gün bizdeydi istanbula gitmek istemedi otobüsü kaçırıyordu babam zorla gönderdi. ama nişanlımda haklı önünde kötü örnek var

canım bende de aynı durum vardı. nişanlınla konuşursan iş düzelecektir. gerçi evimiz olmayacak kirada oturabileceğiz ama yinede borçsuz evlenmemiz için bizimde 2 sene sonra olacaktı düğünümüz. ama biz illa seneye olsun diye diretince durum değişti. aslında hemen de olabilirdi ama nişanlım askerde olduğu için, geldikten 4 ay sonra düğünümüz olacak. sırf çok ısrar ettik kararımızdan dönmüyoruz diye kayınvalidem işe bile girdi. tamamen nişanlınla çözebileceğin bir konu bu. iş uzadıkça inan anlaşmazlıklar daha çok oluyor. Allah kolaylık versin. sevgiler

kaynanam nişanda takılan takılarla ilgili çingenelik yapıyor. Nişanım olacak 1 ay sonra diyorki erkeğe takılan erkekte kıza takılan kızda kalır. bizde de böle birşey söz konusu bile değil hepsi kızda kalır. benim annemlerde bunlar daha şimdiden çingeneliğe başladı diye sinirleniyor. sevgilimde annesini uyarmıyor uyarmayı bırak bana çıkışıyor evet erkeğe takılan erkekte kalır neden sana kalsın diye... benim tadım tuzum kaçtı. açıkçası bitirmek istiyorum bozacağım bu işi ama seviyorum da. ne yapacağım bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…