Dügün öncesi panik

Yemin ediyorum şu ülke beni delirtecek. Ben barda tanıştığım ve öncesinde hiçgörmediğim biriyle birlikte olduğumu çevre duysa ne şerefim kalır ne namusum. Ama ben en azından o adamla o yatağa girecek kadar etkilenmiş olurum ondan sizde o da yok. çok yazık Bence düğünü bir süre ertelemeyi teklif edin ve mutlaka daha fazla yüzyüze görüşün. Üç kere görüştüğünüz adama ömür mü bağlanır? O tensel uyum o kadar önemli ki. Büyük ihtimalle bu kadar kasarsanız vajinusmus da yaşarsınız. Bi sille de ordan gelebilir. Hadi diyelim mucize oldu ve bunu yaşamadınız kesin bi seneye hamile kalırsınız ve olaylar iyice kötüye gider. Görücü usulune asla karşı değilim ama tanışma aşamasında kalması gerektiğine inanıyorum. Tanıştırılırsın ve sonra görüşmeye başlar insan. Kimya herşeydir. Ben eşimin çoğu huyuna kimyamız tutmuyor olsa katlanamazdım.

29 yaşında bir insanın bu şekilde evlilik yapacak olmasını ve bu kadar hayat konusunda cehaletini inandırıcı bulmadım. Şaka gibi ya ilk gece misafir gelir diye mi bizi yalnız bırakırlar diye sormuşsunuz. Vajinismus ne bilmiyorsunuz. Sene 2022 teknoloji çağındayız. Konunuz bana hiç inandırıcı gelmedi. Bence siz bizimle dalga geçiyorsunuz.

Bu işin içinde para alışverişi var mı, sanki öyle bi evlilik gibi. Çok tuhaf cidden.

Nasıl hiç tanımadığınız biriyle evlenebilirsiniz anlayamıyorum? Kendi iradeniz yok mu bu yaşta

Hayır kadınlar kulübünü bulup konu acip derdini açan insan vajinismus ne ya belki işime yarar diye Google a sormayı düşünmüyor mu?
Gercek olmamalı bunlar yaşanıyor olamaz

Hanımlar neden herkesi bizim gibi sanarak yorum yapıyorsunuz ki durum çok ortada ; cahil aile, 29 yaşında evde kalan kız muamelesi gören bir kadın , yurtdışında paraları vardır bizede gönderir diye kızlarını vermiş bir aile, aman bunlar oldu işte diye düşenen aracılar, tatile gelmişken işleri bitirelim bir daha gelmeye ne gerek var diyen bir eş ailesi. Durum bu.

Konu sahibi ilk gece bir şey yaşama , bu kadar korkma. İlk gece dersin ki ben çok yoruldum uyusak olur mu, öküz değilse tamam der zaten. En azından adamla yatmadan bir tam gün geçirirsin Evde biri varken utanıyorum falan dersin. Alış en azından adama biraz önce.

Yıl olmus 2022 siz hangi yüzyılda yasıyorsunuz. Bu ne cesaret. Kendi hayatın hakkında söz hakkın yokmu. Kabul etmezsem bidaha evlenemeyecektim demissin kendi evlenwcegin insanı secme tanima sansin yokmu

kesin gerdekten sonra çarşafta kan da ister bu zihniyet

Daha neler duyacağız,nerde yasiyorsunuz gerçekten merak ediyorum.Bu konu gerçek mi ? Hic gormediginiz biriyle nasil evleneceksiniz lütfen evlenmeyin,huyunu suyunu bilemezsiniz,eğitimi ne,deli midir,sapık midir,sadist midir ? Ne çıkacağı belli değil sürpriz yumurta gibi.Evlilik basit bir konu değil,bir de çocuk düşünüyorsaniz ilerde,bu adam baba olacak kapasitede mi ? Bu yazdıklarımın hepsi adam icin de geçerli o da flört etmediği biriyle evlenecek. Sacmalik

Yaptığın çok büyük bir hata ama madem dönüş yok bu korkularını onunla paylaş, düğün gecesi ve sonrası için kendinize göre bir plan yapın. Kendi içinde yaşayarak çözemezsin bu sorunu. Bir de hamile kalmasan iyi edersin. Git hemen eczaneden bir doğum kontrol hapı alıp başla. 6 günde ne etki ederse şansına artık

Ben ilk önce olumlu bakmadim Gene korktim.. sonra Annem baski yapti biraz ne tanismasi evlenin ne var bunda Bizde tanismadik dedi sonunda tmm dedim cok hayal kurdum heycanlandim sevndim ama Dün karsimda sank yabanci biriydi
Annenle baban çok mu mutlu? Annen bir ömür kendi çekmiş, 50 yaşında 70 yaş çöküklüğüne gelmiş, bir gün yüzü görmemiş, aynı şeyleri kızı da yaşasın istiyor.
Bu nasıl bir cahiliyet(((

Eş adayınız yurtdışında yaşıyor, ailesi Türkiye'den pek gözü açılmamış bir kız almayı uygun gördü ve sizi nikahı bastıktan sonra oraya götürüp kendi evlerinde "gelin" edecekler.
Hikaye bu değil mi?
Gerçekten çok üzücü böyle bir şeyi kabul etmeniz.
Vazgeçsem kıyamet kopar diyorsunuz.
Ne olur mesela? Döver mi anneniz? 29 yaşındasınız, sizce sizi dövebilir mi?
Hariçten gazel okumak kolaydır, durumunuzu bilemeyiz uzaktan.
Ama en uç noktayı düşünüyorum. Tanımadığım bir adamla evlenmek istemiyorum diye ailem bana ne yapabilir? Döver mi? Dövemez.
Söver mi? Sövsün.
Evden mi atarlar? Gidecek hiç bir yerim yoksa devlete sığınır yine de bir bilinmeze doğru gitmezdim.
Büyük konuşmayayım, zor şeyler. İnsan tanıyarak severek evleniyor yine de olmuyor bazen.
Ama böylesi bir hüzünle, bilmeden görmeden evlenmek çok daha kötü.
Sizi orada evlerinde hizmetçi edecekler. Adam belki iyi belki kötü bilinmez.
Şans verecekseniz de verseydiniz bir süre tanısaydınız hemen evlilik olmasaydı keşke.

Tut ki alışamadın. Bu seferde biz nasıl çektiysek sen de öyle çek diyecek. 80 li yılları geçeli 40 sene olduHem de yangından mal kaçırır gibi yapıyorlar bir işi. Bu kadar ağzınız, gözünüz bağlanmasın kader diyerek..

gerdek gecesini düşününce korkuyormusunuz yoksa bir igrenme,tiskinme mi geliyor? korkuysa normal ama digeriyse yanlış adam,yanlış yoldasın derim.

Sadece bir kez görüşüp evleneni de ilk burda görüyorum etrafımda böyle kimseler yok dolayısıyla böyle dertleri de yok. Bu çağda tanımadan evlenmek kumardır sadece ve kötü çıkarsa maalesef sadece kadın zarar görüyor.
Tabi ki ilk geceyi dert edersin hele ki kafanda bazı düşünceler varsa erkeklerle ilgili sana daha da zor olacak. Bir kez görüştüğü insanla kimse evlenip ilişkiye girmek istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…