- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.373
Yemin ediyorum şu ülke beni delirtecek. Ben barda tanıştığım ve öncesinde hiçgörmediğim biriyle birlikte olduğumu çevre duysa ne şerefim kalır ne namusum. Ama ben en azından o adamla o yatağa girecek kadar etkilenmiş olurum ondan sizde o da yok. çok yazıkMerhaba , Suan cok bunalimdayim artik ne yapacam bilmiyorum . Bana akil verin lütfen. 6gün sonra dügünüm olacak tanisma firsati olmadi sadece yazarak.. Kendi cok uzaakta oldugu icin 2 yil önce 1 kere eve geldi görücü olarak görüstük . ve bugün istemeye geldiler 2 gün sonra nikah. Cumartesi dügün olacak.Ben ona karsi yabancilik hissediyorum yanliz kalmak istemiyorum aklima dügün ve o gece ve sonrasi geliyor. Telefonda görüsürken cok baskaydi hislerim. Dügüne okadar heycanlanmistim. Suan sadece korku panik aglamakliyim .
Dügün den sonra o gece nasil olur yabancilik cekersem Sorun mu olacak. ..onunla yanliz kalmak ve ayni yatakta yyatma düsüncesi bana tuhaf geliyor. utaniyorum da..bu korku her kizda varmi dügün den önce? Ve ettaftan kimse evde olmasin dügün gecesi dediler. . Ama olacak , neden olmasin diyorlar ne gibi zorluk olur ?
llk gece zor mu gecer cok aci hissedermiyim? Moralim cok bozuk geri dönus yok .Tek kacis ölüm olur birtek. Ama bu durumu nasil atlatabilirim.
Selam lar
Kaç yaşındasın canım ?O ney ne olacak
Kaç yaşındasın canım ?
Nasıl hiç tanımadığınız biriyle evlenebilirsiniz anlayamıyorum? Kendi iradeniz yok mu bu yaştaMerhaba , Suan cok bunalimdayim artik ne yapacam bilmiyorum . Bana akil verin lütfen. 6gün sonra dügünüm olacak tanisma firsati olmadi sadece yazarak.. Kendi cok uzaakta oldugu icin 2 yil önce 1 kere eve geldi görücü olarak görüstük . ve bugün istemeye geldiler 2 gün sonra nikah. Cumartesi dügün olacak.Ben ona karsi yabancilik hissediyorum yanliz kalmak istemiyorum aklima dügün ve o gece ve sonrasi geliyor. Telefonda görüsürken cok baskaydi hislerim. Dügüne okadar heycanlanmistim. Suan sadece korku panik aglamakliyim .
Dügün den sonra o gece nasil olur yabancilik cekersem Sorun mu olacak. ..onunla yanliz kalmak ve ayni yatakta yyatma düsüncesi bana tuhaf geliyor. utaniyorum da..bu korku her kizda varmi dügün den önce? Ve ettaftan kimse evde olmasin dügün gecesi dediler. . Ama olacak , neden olmasin diyorlar ne gibi zorluk olur ?
llk gece zor mu gecer cok aci hissedermiyim? Moralim cok bozuk geri dönus yok .Tek kacis ölüm olur birtek. Ama bu durumu nasil atlatabilirim.
Selam lar
29 yaşında bir insanın bu şekilde evlilik yapacak olmasını ve bu kadar hayat konusunda cehaletini inandırıcı bulmadım. Şaka gibi ya ilk gece misafir gelir diye mi bizi yalnız bırakırlar diye sormuşsunuz. Vajinismus ne bilmiyorsunuz. Sene 2022 teknoloji çağındayız. Konunuz bana hiç inandırıcı gelmedi. Bence siz bizimle dalga geçiyorsunuz.
O ney ne olacak
Yok normal yerde ama bende bilmiyorum nasil oldu öyle
kesin gerdekten sonra çarşafta kan da ister bu zihniyetYok yaş küçük değil..konu sahibi daha öncede başka bir üyelikle açmıştı konuyu...konu sahibi arkadaşım hiçbir söz sahibi olmadığın bir konuyla ilgili fazlaca düşünüyorsun.Düşünüyor ama ağzını açıp "ben böyle bir evlilik yapmak istemiyorum" diyemiyorsun.Çünkü kimsenin umrunda değil fikrin.Sen bu adama aşık olacağını filan sanıyorsun (bunu da sorduğun bir konu vardı) ama böyle olmayacağı çok ortada ..baksana ev insan doluyken ilk kez birlikte olacaksınız ..bu konuda bile sana ve mahremiyetinize saygı duyulmayan bir ortamda boşuna kendi kendine kurup durma.Zaten bir karar verme hakkın bile yokken boşuna üzme kendini
Yaptığın çok büyük bir hata ama madem dönüş yok bu korkularını onunla paylaş, düğün gecesi ve sonrası için kendinize göre bir plan yapın. Kendi içinde yaşayarak çözemezsin bu sorunu. Bir de hamile kalmasan iyi edersin. Git hemen eczaneden bir doğum kontrol hapı alıp başla. 6 günde ne etki ederse şansına artıkMerhaba , Suan cok bunalimdayim artik ne yapacam bilmiyorum . Bana akil verin lütfen. 6gün sonra dügünüm olacak tanisma firsati olmadi sadece yazarak.. Kendi cok uzaakta oldugu icin 2 yil önce 1 kere eve geldi görücü olarak görüstük . ve bugün istemeye geldiler 2 gün sonra nikah. Cumartesi dügün olacak.Ben ona karsi yabancilik hissediyorum yanliz kalmak istemiyorum aklima dügün ve o gece ve sonrasi geliyor. Telefonda görüsürken cok baskaydi hislerim. Dügüne okadar heycanlanmistim. Suan sadece korku panik aglamakliyim .
Selam lar
Annenle baban çok mu mutlu? Annen bir ömür kendi çekmiş, 50 yaşında 70 yaş çöküklüğüne gelmiş, bir gün yüzü görmemiş, aynı şeyleri kızı da yaşasın istiyor.Ben ilk önce olumlu bakmadim Gene korktim.. sonra Annem baski yapti biraz ne tanismasi evlenin ne var bunda Bizde tanismadik dedi sonunda tmm dedim cok hayal kurdum heycanlandim sevndim ama Dün karsimda sank yabanci biriydi
Ailen çok mu yobaz? Ne demek çıkma gezmeye izin yok.Yol
yüz yüze görüstük eve gelmisti.. Ama kendi de uzaakta Burda olsa Gene eve gelgelrdi rahat cikma gezmeye zaten izin yok
Anneye bakılırsa ultra yobaz...Ailen çok mu yobaz? Ne demek çıkma gezmeye izin yok.
Tut ki alışamadın. Bu seferde biz nasıl çektiysek sen de öyle çek diyecek. 80 li yılları geçeli 40 sene olduEvet kendi kafamin dikine gidemedim her telden ayri ses herkes baska bise istiyor benden. Mantik evliliği diyorlar mis. Ama bu konuyu actigimda baska tanidilklarin , gerdek de ancak görüyor ilk defa birbirlerini diyor. Sen yine de gördün yazdin abartma diyorlar. Belki alisirim