Dügün öncesi panik

Ben de aynı şeyi sordum bir yerde ama cevap vermedi. Ama zeka geriliği olan insanlar kendini yazılı olarak bu kadar iyi ifade edemezler
Onu yazacaktım..maşallah internette iletişim böcüğü ...iki üç gün sonrasına evlenecek hala elinde telefonla on parmak bize "ay ben onu bilmiyorum kii" edasıyla yazıyor.Şu an evlilik için misafirleri gelmiş günde 1500 sefer çay denleyip 10 sefer de sofra kuruyor olmalıydı.

Sorduğunuz sorular aşırı tuhaf. Çift yalnız bırakılırmış neden misafir gelir diye mi sormuşsunuz. Bence dalga geçmek amaçlı yazıyorsunuz.

Aradi konusuyoruz yazıyoruuz

Acaba gerçekten aile yerini bilsin evlensin diye mi böyle yaptı bende aynı şeyi düşündüm
Keşke öylelerini evlendirmeseler. Benim var öyle bir velim, kadının 3 çocuğu da hafif düzey zihinsel yetersizlik tanılı. Biz bir doğuruyorsak onlar 3 doğuruyor bir de.
Düğün gecesi çarşaf gidecek büyük ihtimalle hangi bir hafta on gün.

Ben nikah işlemlerini yaparken çok denk geliyordum hatta birini reddettik yazı yazdik hastahaneye yonlendirdik rapor alamadi malesef toplumdaki saçma durum

Yani damatla aralarında konuşabilirler

Ben biliyorum sizi S Sila11 adlı üyesiniz.

Kaç kere yazdık ettik bu işin sonunda hayır yok diye, ama siz boynu bükük şekilde tanımadığınız ve kanlı çarşafınızı görmeyi bekleyen biriyle evlenmeye razısınız.

Mutsuz bir hayat sizi bekliyor.

Biz bir şey diyemeyiz artık sizin durumunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…