Yemin ediyorum şu ülke beni delirtecek. Ben barda tanıştığım ve öncesinde hiçgörmediğim biriyle birlikte olduğumu çevre duysa ne şerefim kalır ne namusum. Ama ben en azından o adamla o yatağa girecek kadar etkilenmiş olurum ondan sizde o da yok. çok yazık Bence düğünü bir süre ertelemeyi teklif edin ve mutlaka daha fazla yüzyüze görüşün. Üç kere görüştüğünüz adama ömür mü bağlanır? O tensel uyum o kadar önemli ki. Büyük ihtimalle bu kadar kasarsanız vajinusmus da yaşarsınız. Bi sille de ordan gelebilir. Hadi diyelim mucize oldu ve bunu yaşamadınız kesin bi seneye hamile kalırsınız ve olaylar iyice kötüye gider. Görücü usulune asla karşı değilim ama tanışma aşamasında kalması gerektiğine inanıyorum. Tanıştırılırsın ve sonra görüşmeye başlar insan. Kimya herşeydir. Ben eşimin çoğu huyuna kimyamız tutmuyor olsa katlanamazdım.
Tanidilklarim diyor en azindan gördün görmeden gerdek gecesinde ilk defa görüsen var. Abartma diyorlarSadece bir kez görüşüp evleneni de ilk burda görüyorum etrafımda böyle kimseler yok dolayısıyla böyle dertleri de yok. Bu çağda tanımadan evlenmek kumardır sadece ve kötü çıkarsa maalesef sadece kadın zarar görüyor.
Tabi ki ilk geceyi dert edersin hele ki kafanda bazı düşünceler varsa erkeklerle ilgili sana daha da zor olacak. Bir kez görüştüğü insanla kimse evlenip ilişkiye girmek istemez