Yemin ediyorum şu ülke beni delirtecek. Ben barda tanıştığım ve öncesinde hiçgörmediğim biriyle birlikte olduğumu çevre duysa ne şerefim kalır ne namusum. Ama ben en azından o adamla o yatağa girecek kadar etkilenmiş olurum ondan sizde o da yok. çok yazıkBence düğünü bir süre ertelemeyi teklif edin ve mutlaka daha fazla yüzyüze görüşün. Üç kere görüştüğünüz adama ömür mü bağlanır? O tensel uyum o kadar önemli ki. Büyük ihtimalle bu kadar kasarsanız vajinusmus da yaşarsınız. Bi sille de ordan gelebilir. Hadi diyelim mucize oldu ve bunu yaşamadınız kesin bi seneye hamile kalırsınız ve olaylar iyice kötüye gider. Görücü usulune asla karşı değilim ama tanışma aşamasında kalması gerektiğine inanıyorum. Tanıştırılırsın ve sonra görüşmeye başlar insan. Kimya herşeydir. Ben eşimin çoğu huyuna kimyamız tutmuyor olsa katlanamazdım.
Tanidilklarim diyor en azindan gördün görmeden gerdek gecesinde ilk defa görüsen var. Abartma diyorlarSadece bir kez görüşüp evleneni de ilk burda görüyorum etrafımda böyle kimseler yok dolayısıyla böyle dertleri de yok. Bu çağda tanımadan evlenmek kumardır sadece ve kötü çıkarsa maalesef sadece kadın zarar görüyor.
Tabi ki ilk geceyi dert edersin hele ki kafanda bazı düşünceler varsa erkeklerle ilgili sana daha da zor olacak. Bir kez görüştüğü insanla kimse evlenip ilişkiye girmek istemez
Korkuyorum ona acilamam diye yabanci gibi kalirss o muhabbette girmeden nasil olacak bütün o seyler . Tiksinme yokgerdek gecesini düşününce korkuyormusunuz yoksa bir igrenme,tiskinme mi geliyor? korkuysa normal ama digeriyse yanlış adam,yanlış yoldasın derim.
Gercekten daha evlenmeden diyor zaten benim Halimden anlarsin ozm fln diyorTut ki alışamadın. Bu seferde biz nasıl çektiysek sen de öyle çek diyecek. 80 li yılları geçeli 40 sene olduHem de yangından mal kaçırır gibi yapıyorlar bir işi. Bu kadar ağzınız, gözünüz bağlanmasın kader diyerek..
Ya kendi 17 yasinda evlendirildi tmm Ben 29 um ama deneyimli oldgum anlamina gelmez. Bende herseyi ilk defa yasayacam erkekLe yan yana oturmak bile bana zor geliyorAnneye bakılırsa ultra yobaz...
Dövmezler, ama busefer baska Sekilde siddet görecem ve ömür Boyu ezilecem. Iste birkac ay telefonla yazdik öyle tanistik..Ama canli baska bir tuhaf oldum belki de dügün den sonra hayatumun Sonu oldugunu inandigim icinEş adayınız yurtdışında yaşıyor, ailesi Türkiye'den pek gözü açılmamış bir kız almayı uygun gördü ve sizi nikahı bastıktan sonra oraya götürüp kendi evlerinde "gelin" edecekler.
Hikaye bu değil mi?
Gerçekten çok üzücü böyle bir şeyi kabul etmeniz.
Vazgeçsem kıyamet kopar diyorsunuz.
Ne olur mesela? Döver mi anneniz? 29 yaşındasınız, sizce sizi dövebilir mi?
Hariçten gazel okumak kolaydır, durumunuzu bilemeyiz uzaktan.
Ama en uç noktayı düşünüyorum. Tanımadığım bir adamla evlenmek istemiyorum diye ailem bana ne yapabilir? Döver mi? Dövemez.
Söver mi? Sövsün.
Evden mi atarlar? Gidecek hiç bir yerim yoksa devlete sığınır yine de bir bilinmeze doğru gitmezdim.
Büyük konuşmayayım, zor şeyler. İnsan tanıyarak severek evleniyor yine de olmuyor bazen.
Ama böylesi bir hüzünle, bilmeden görmeden evlenmek çok daha kötü.
Sizi orada evlerinde hizmetçi edecekler. Adam belki iyi belki kötü bilinmez.
Şans verecekseniz de verseydiniz bir süre tanısaydınız hemen evlilik olmasaydı keşke.
Soruyorum neden öyleyiz neden kimseyle tanismadim kendi kafamla . Mutlu olacaksin diyor hayirlisi bu diyorAnnenle baban çok mu mutlu? Annen bir ömür kendi çekmiş, 50 yaşında 70 yaş çöküklüğüne gelmiş, bir gün yüzü görmemiş, aynı şeyleri kızı da yaşasın istiyor.
Bu nasıl bir cahiliyet(((
Neden hamile kalmiyim? bosanirsak diye mi. Öyle bir durum olmaz insallah yok sa bitterimYaptığın çok büyük bir hata ama madem dönüş yok bu korkularını onunla paylaş, düğün gecesi ve sonrası için kendinize göre bir plan yapın. Kendi içinde yaşayarak çözemezsin bu sorunu. Bir de hamile kalmasan iyi edersin. Git hemen eczaneden bir doğum kontrol hapı alıp başla. 6 günde ne etki ederse şansına artık
Gercek konu. Gördüm ama yanliz degiö.ve 7 ay fln yazistik. Bana kendine tanitti.ama sevgi ask iliski muhabettleri yapmadik.Daha neler duyacağız,nerde yasiyorsunuz gerçekten merak ediyorum.Bu konu gerçek mi ? Hic gormediginiz biriyle nasil evleneceksiniz lütfen evlenmeyin,huyunu suyunu bilemezsiniz,eğitimi ne,deli midir,sapık midir,sadist midir ? Ne çıkacağı belli değil sürpriz yumurta gibi.Evlilik basit bir konu değil,bir de çocuk düşünüyorsaniz ilerde,bu adam baba olacak kapasitede mi ? Bu yazdıklarımın hepsi adam icin de geçerli o da flört etmediği biriyle evlenecek. Sacmalik
Carsaf koyacaklar ama görmek icin mi biliyorumkesin gerdekten sonra çarşafta kan da ister bu zihniyet
Dalga degil.gerçekten bilmiyorum. Bu Konu lAr önümde acilsa bile Ben Ortami terk ediyordum ayip diye. Ilk geceyi gelince kimse dögruyu demiyor bitek rahat olmasiniz diyorlar onu anlamiyprum yani odada kendimmiz olacaz29 yaşında bir insanın bu şekilde evlilik yapacak olmasını ve bu kadar hayat konusunda cehaletini inandırıcı bulmadım. Şaka gibi ya ilk gece misafir gelir diye mi bizi yalnız bırakırlar diye sormuşsunuz. Vajinismus ne bilmiyorsunuz. Sene 2022 teknoloji çağındayız. Konunuz bana hiç inandırıcı gelmedi. Bence siz bizimle dalga geçiyorsunuz.
Dalga degil.gerçekten bilmiyorum. Bu Konu lAr önümde acilsa bile Ben Ortami terk ediyordum ayip diye. Ilk geceyi gelince kimse dögruyu demiyor bitek rahat olmasiniz diyorlar onu anlamiyprum yani odada kendimmiz olacaz
Bir anne çocuğuna neden yaşadığının aynısını yaşamasını reva görür anlamıyorumGercekten daha evlenmeden diyor zaten benim Halimden anlarsin ozm fln diyor
Yok bütün aile başınızda bekleyecek bakalım doğru yapıyor musunuz diye te Allahım. Umarım gerçek değilsinizdir zira 29 yaşında böyle bir insanın var olduğuna inanmak istemiyorum
Carsaf koyacaklar ama görmek icin mi biliyorum
Nerde yaşıyorsunuz siz ya sene 2022 farkında mısınız? 50 sene öncesinin yapılanları bunlar. Annem 30 sene önce köyde yaşamasına rağmen nişanlıyken babamı tanımış etmiş köyde diyorum yani. Siz nerde yaşıyorsunuz köyde yaşasanız bile bunlar yok artık.Tanidilklarim diyor en azindan gördün görmeden gerdek gecesinde ilk defa görüsen var. Abartma diyorlar
ayyy sen ciddi misin . kızım kaç kurtar kendini bu kötülüğü kendine yapma kaç yaşında kadınsın olgunsun 23 yaşında aklı bir karış havada olup bu tehlikeleri göremiyor derdim ama sen 29 dun sanırım kadını bu kadar rencide edecek birşeye asla müsade etme tövbe yarabbim yaCarsaf koyacaklar ama görmek icin mi biliyorum
Bu iş doğru bir şey değil orası ayrı. ama 29 yaşındaki biri nasıl bu eski adetten - hatta ailesi bu ve benzeri adetler içinde şekil alırken-bihaber 29 yaşına geldi. Konunuza inanmıyorum.Carsaf koyacaklar ama görmek icin mi biliyorum
Ya seni akvaryumda mı büyüttüler. İnşallah gerek olmaz ne demek. Adamla yan yana 1 gün geçirmemişsin ilk aydan hamile kalıp iyice çıkmaza mı sokacaksın kendini. İyi bir insan bile çıksa azıcık adamı ve cinselliği tanımaya vaktin olsun. İlk ay hamile kalınca madalya mı takacaklar.Neden hamile kalmiyim? bosanirsak diye mi. Öyle bir durum olmaz insallah yok sa bitterim
Allah aşkına hangi şehirin hangi ilçesinde yaşıyorsun, söyle de çocuklarımızı koruyalım bu zihneyetten. Bu devirde hala kocayı gerdekte görmeyi normal bulan hatta savunan zihniyet nerede kalmış metak ettim. Benim babaannemle dedem bile konuşup tanışıp evlenmiş bu ne yaTanidilklarim diyor en azindan gördün görmeden gerdek gecesinde ilk defa görüsen var. Abartma diyorlar
Carsaf koyacaklar ama görmek icin mi biliyorum
Bir şey soracağım, seksin, gerdek gecesinin, sevişmenin ne demek olduğu konusunda bir fikrin var mı? 29 yaşındayım derken doğru söylediğin konusunda şüphelerim var. 13 yaşında gibisin, ya da hafif düzey zihinsel yetersizliğin var. Bu söylediklerin ve bu iradesizliğin hiç normal değil. Ayrı evin olup olmayacağından bile haberin yok. Nasıl bir ailen var senin akraba ve aracı var diye körlemeye yurt dışına veriyorlar seni. Fincan takımı mısın yavrum sen gittiğin yeri bilmiyorsun.Dalga degil.gerçekten bilmiyorum. Bu Konu lAr önümde acilsa bile Ben Ortami terk ediyordum ayip diye. Ilk geceyi gelince kimse dögruyu demiyor bitek rahat olmasiniz diyorlar onu anlamiyprum yani odada kendimmiz olacaz