Dügün öncesi panik

Tanistirildik, yani araci ile kendi beni istedi .. peki yeni evli olunca nden yanliz kalinsin ? Misafir gelir diye mi

Cok yabanci degil benim icin evet ama büyüklerden biri araci olddu öyle Tanistirildik . Ben bilmiyorum zaman cok cabuk gecti ve simdi cok az Kaldii h

Ama hersey hazir davetiyeler dagitildi bana bisey yapmadi iyi davraniyor ama Ben acilamiyorum tuhaf oldum Telefonda daha samimiydim gercekte hersey cok hizLi ilerliyor diye cok fazla oldu. Sanki hayatimin Sonu geliyormus gibi.
Evde ailesi var

Ya yaklasik bir kac ay önce basladik yazmaya. Araci olan kisi de akrabam olur. Sonra onlar konustu dügün olsun uzatmayin fln diye. Annem de öyle daha iyi uzatmaDan evlenin bende tanimadan evlendim dedi bende Kabul ettim ..Ama okadar hizLi gecti ki ancak Dün anladdim yolun sonuna geldigimi

Araci olan kisi akrabamiz olur. . Durup dururken hayir dersem kiyamet kopar. . Asinda hayir demek istemiyorum ama korkuyorum da kafam Karisil

Yani açıkçası şu an neredesiniz, nerede yaşıyorsunuz, şartlarınız, hayat standartlarınız, ekonomik ve aile koşullarınız hakkında hiçbirşey bilmiyoruz.. Bir sefer tanıştırılma; kişinin huyunun, suyunun vb. bilinmemesi, sosyal ortamda gözlenilmemesi ve evlenmenin erkeğin istemesi ile gerçekleşmesi bunlar buradaki birçok arkadaşımızın da belirttiği gibi çok ciddi aslında ama siz gözünüzü yummuşsunuz. Ne diyelim, umarım piyango iyi çıkar. Normalde yeni evlilere bir süre, özellikle ilk gece misafir gelmez. Anladığım kadarıyla erkeğin ailesi ile birlikte oturacaksınız, bu durumda ne yapılabilir bilemiyorum açıkçası..

Ama hersey hazir davetiyeler dagitildi bana bisey yapmadi iyi davraniyor ama Ben acilamiyorum tuhaf oldum Telefonda daha samimiydim gercekte hersey cok hizLi ilerliyor diye cok fazla oldu. Sanki hayatimin Sonu geliyormus gibi.
Evde ailesi var
Ailesiyle mi yasiycaksiniz? İlk geceyi o ailenin evinde mi gecirecekiniz?

Kendinizi ateşe atıyorsunuz bu kadar acelenin altında ne sakladıklarını hiç düşünmüyor musunuz?
Burada normallestirme beklemeyin yaşadığınız hiç normal degil

Neden böyle bir evliliğe evet dediniz. Her kız böyle değil elbette çünkü evlenmeden önce herkes birbirini tanıma görüşmeleri yapıyor. Zorla mı evleniyosunuz
Zorla degil ama biraz baski ile kabullendim bir kac ay önce .. cünkü baska sekillde evkenmeyecektim

Kimse görmediği adam ile 3 gunde evlenmez kimseyle bir tutmayın ya vazgeçin yada bile bile evlendim diyip 2 3sene robot gibi yaşayın sonra netleşir ztn.
Gördüm ama evde bide
Lutfen vazgecin bu evlilikten, eski konunuzu da hatirliyorum, bunu kendinize yapmayin.

@Mune konu yanlis yerde
Sizce Sonuc ne olacak vazgectim dersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…