İstemeden 2 gün sonra nikah niye? 1 Aylık bir süreç olsaydı ve siz birbirinizi tanısaydınız. Hiçbir ilişki telefondaki gibi ilerlemez. Huyunu suyunu ortamını, toplum içindeki davranışlarını bilmediğin adamla evlenmek büyük cesaret. Ayrıca neden dönüş imkansız. Razı gelmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. Evlilik basit bir olay değil.Merhaba , Suan cok bunalimdayim artik ne yapacam bilmiyorum . Bana akil verin lütfen. 6gün sonra dügünüm olacak tanisma firsati olmadi sadece yazarak.. Kendi cok uzaakta oldugu icin 2 yil önce 1 kere eve geldi görücü olarak görüstük . ve bugün istemeye geldiler 2 gün sonra nikah. Cumartesi dügün olacak.Ben ona karsi yabancilik hissediyorum yanliz kalmak istemiyorum aklima dügün ve o gece ve sonrasi geliyor. Telefonda görüsürken cok baskaydi hislerim. Dügüne okadar heycanlanmistim. Suan sadece korku panik aglamakliyim .
Dügün den sonra o gece nasil olur yabancilik cekersem Sorun mu olacak. ..onunla yanliz kalmak ve ayni yatakta yyatma düsüncesi bana tuhaf geliyor. utaniyorum da..bu korku her kizda varmi dügün den önce? Ve ettaftan kimse evde olmasin dügün gecesi dediler. . Ama olacak , neden olmasin diyorlar ne gibi zorluk olur ?
llk gece zor mu gecer cok aci hissedermiyim? Moralim cok bozuk geri dönus yok .Tek kacis ölüm olur birtek. Ama bu durumu nasil atlatabilirim.
Selam lar
Yok yaş küçük değil..konu sahibi daha öncede başka bir üyelikle açmıştı konuyu...konu sahibi arkadaşım hiçbir söz sahibi olmadığın bir konuyla ilgili fazlaca düşünüyorsun.Düşünüyor ama ağzını açıp "ben böyle bir evlilik yapmak istemiyorum" diyemiyorsun.Çünkü kimsenin umrunda değil fikrin.Sen bu adama aşık olacağını filan sanıyorsun (bunu da sorduğun bir konu vardı) ama böyle olmayacağı çok ortada ..baksana ev insan doluyken ilk kez birlikte olacaksınız ..bu konuda bile sana ve mahremiyetinize saygı duyulmayan bir ortamda boşuna kendi kendine kurup durma.Zaten bir karar verme hakkın bile yokken boşuna üzme kendiniyaş kaçtı birde küçükse
Yani zorlamadi ama mutlu olmami istiyor oglani gözü tutu bana iyi gelecegini düsünüyor yasimda geciyorOkuduklarimdan anladığım kadarıyla sizi anneniz yakıyor.
Umarım çok mutlu olursunuz. Gerçekten üzüldüm
Evet kendi kafamin dikine gidemedim her telden ayri ses herkes baska bise istiyor benden. Mantik evliliği diyorlar mis. Ama bu konuyu actigimda baska tanidilklarin , gerdek de ancak görüyor ilk defa birbirlerini diyor. Sen yine de gördün yazdin abartma diyorlar. Belki alisirimHiç panik olmadım. Çok mutluydum. Gerdek denen şey bir dklık iş siz ondan korkacağınıza girdiğiniz bu dipsiz kuyudan kendinizi kurtarmaya bakın. Ailenizin baskı yapması için 18 yaşında falan olmanız lazım hani küçükte değilsiniz bu kadar mı iradesizsiniz. Çalışın para kazanın özgürlüğünüzü eline alın güçlenin.
Baskı yaptıkları şey tanımadığınız, elini tutmaktan tiksindiğiniz birisiyle evlenmeniz üzerine.. evlilik sevdiğimiz kişiyle bile çok zorken tanımadığınız, ailesiyle yaşayacağınız biriyle daha da zor olur. İyi düşünün bu yol yol değil.
Cünkü izine gelecek hemen olsun bittsin istediler. Geri dönus yapsam kiyamet koparİstemeden 2 gün sonra nikah niye? 1 Aylık bir süreç olsaydı ve siz birbirinizi tanısaydınız. Hiçbir ilişki telefondaki gibi ilerlemez. Huyunu suyunu ortamını, toplum içindeki davranışlarını bilmediğin adamla evlenmek büyük cesaret. Ayrıca neden dönüş imkansız. Razı gelmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. Evlilik basit bir olay değil.
Geri dönmek yerine biraz tanımak isteyebilirsin sanıırım. Madem nikah tarihi falan belliydi niye daha önce gelmedi, birlikte bir şeyleri paylaşmadınız? Umarım her şey yolunda gider de mutlu olursunuzCünkü izine gelecek hemen olsun bittsin istediler. Geri dönus yapsam kiyamet kopar
Mantık evliliği birbirini hiç görmeyen insanların yaptığı evlilik çeşidi değildir.Tam tersine birbirini çok iyi tanıyan ve hayata bakış açıları ,zevkleri , beklentileri ortak olan kişilerin yaptığı evlilik çeşididirEvet kendi kafamin dikine gidemedim her telden ayri ses herkes baska bise istiyor benden. Mantik evliliği diyorlar mis. Ama bu konuyu actigimda baska tanidilklarin , gerdek de ancak görüyor ilk defa birbirlerini diyor. Sen yine de gördün yazdin abartma diyorlar. Belki alisirim
Evet kendi kafamin dikine gidemedim her telden ayri ses herkes baska bise istiyor benden. Mantik evliliği diyorlar mis. Ama bu konuyu actigimda baska tanidilklarin , gerdek de ancak görüyor ilk defa birbirlerini diyor. Sen yine de gördün yazdin abartma diyorlar. Belki alisirim
Bu kadar yaş farkını niye kabul ettiniz evde mi kaldım diye düşündünüz.Ask yok nasil olsun zaten belki gelir herles in dedigi gibi... Ben 29 o 38 yasinda
38 yaşında insanda da hiç mi akıl yok tanımadığı insanla evleniyor ya.Ask yok nasil olsun zaten belki gelir herles in dedigi gibi... Ben 29 o 38 yasinda
Bence dalga geçiyor. Düğün gecesi misafir gelir diye yalnız bırakılır evet.Gerçekten 29 yaşında mısınız ? Mahremiyete saygıdan yalnız bırakılır çiftler.
Allah aşkına nerede kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz siz ya dağdamısınız siz ? Gerçekten bir ünsan neden kendine bunu yapar şaka gibisiniz.Evet kendi kafamin dikine gidemedim her telden ayri ses herkes baska bise istiyor benden. Mantik evliliği diyorlar mis. Ama bu konuyu actigimda baska tanidilklarin , gerdek de ancak görüyor ilk defa birbirlerini diyor. Sen yine de gördün yazdin abartma diyorlar. Belki alisirim
Sen onları dinlemek zorunda değilsin.Evet kendi kafamin dikine gidemedim her telden ayri ses herkes baska bise istiyor benden. Mantik evliliği diyorlar mis. Ama bu konuyu actigimda baska tanidilklarin , gerdek de ancak görüyor ilk defa birbirlerini diyor. Sen yine de gördün yazdin abartma diyorlar. Belki alisirim
Geri dönmek yerine biraz tanımak isteyebilirsin sanıırım. Madem nikah tarihi falan belliydi niye daha önce gelmedi, birlikte bir şeyleri paylaşmadınız? Umarım her şey yolunda gider de mutlu olursunuz
O ney ne olacakEvlenirseniz vajinismus yaşayacaksınız gibi duruyor
Yok normal yerde ama bende bilmiyorum nasil oldu öyleAllah aşkına nerede kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz siz ya dağdamısınız siz ? Gerçekten bir ünsan neden kendine bunu yapar şaka gibisiniz.