Dügün öncesi panik

Sevdiğimiz adamla hayatımızı birleştirirken panik olmuyoruz,heyecan ve mutluluk duyuyoruz.
Sizin durumunuz biraz istisna. Neden böyle bir tercih yaptınız bilmiyorum ama umarım pişman olmazsınız.
Ben ilk önce olumlu bakmadim Gene korktim.. sonra Annem baski yapti biraz ne tanismasi evlenin ne var bunda Bizde tanismadik dedi sonunda tmm dedim cok hayal kurdum heycanlandim sevndim ama Dün karsimda sank yabanci biriydi

Ben ilk önce olumlu bakmadim Gene korktim.. sonra Annem baski yapti biraz ne tanismasi evlenin ne var bunda Bizde tanismadik dedi sonunda tmm dedim cok hayal kurdum heycanlandim sevndim ama Dün karsimda sank yabanci biriydi
Kusura bakma ama zaten yabancı biri🤷🏻‍♀️😐
Ne diyeceğimi bilemedim, şartların nedir aile yapın nedir bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

İlle de evleneceksen, biraz zaman tanımasını ve sabırlı olmasını, korktuğunu açıkça söyle, bu ayıp değil. Azıcık adamsa saygı duyar.

Siz 29 , eş adayınız 38 yaşındaymış. Neden direkt nikah ısrarı ve neredeyse yüz yüze görüşme olmadan bir evlilik düşüncesi mevcut ?

Evden dışarı çıkma imkanı ve arkadaşlarınız yok mu ?

Kusura bakma ama zaten yabancı biri🤷🏻‍♀️😐
Ne diyeceğimi bilemedim, şartların nedir aile yapın nedir bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Ama onun icin yabanci degilim bana cok Cana yakin davrandi ama elimi tuttuginda geri cekmek istedim ghuzursuz oldum. .belki de hep yasak diye

Yabancılık hissedermiyim yazmışsınız , tanımıyorsunuz ki yabancı biri o size öyle hissetmeniz gayet normal, kabullenmişsiniz artık siz evlenmeyin yazmak boş olur, inşallah iyi anlayışlı biridir ve siz hazır olmadan zorla yanaşmaz , ilk geceden de korkmayın öyle bir acı yok ,siz diğer günlerinizden korkun bence , ne deyim inşallah mutlu olursunuz Rabbim korusun sizi .

Merhabalar onceki konunuzu okumadim.ancak emin olmadiginiz bi yola girmeyin .hemde ailesiyle yasayacaksiniz fln bunlar cok sıkıntılı durumlar.gorucu usulune karsi degilim ancak onun bile adabi vardir.ilk gorusmede iki kisi birbirinden hoslanirsa isteme olur.istemedne sonra kizla erkek belli bi sure gorusur bulusur birbirine isinir, fikirleri uyusuyo mu bakilir ondan sonra dugune karar verilir.yani sizinki sadece 1 kere gormeyle nasil olacak bilmiyorum.ailenize istemediginizi ufaktan belirtin.eger kabul etmeyecek gibi duruyorlarsa polise gidin veya arkadaslarinizdan yardim isteyin..evlilik oncesi illaki nasil olcak hayatim diye ufak panik olabilir ancak daha cok heyecan duyarsin bence.bile bile yanlisa yurumemeni tavsiye ederim.

neden bir kere görüştünüz iki yılda farklı şehirde mi yaşıyorsunuz? Görüntülü konuşma vs de mi olmadı.

Muhtemelen iki üç gün aile sizi evde yalnız bırakacaktır bizde öyle olur en azından.

Birde evlenmezsem bi daha evlenemem yazmışsınız neden?

Kasmazsan ilk gece ağrı çekmezsin korkma tabi karşında ki insan evladıysa

Merhaba , Suan cok bunalimdayim artik ne yapacam bilmiyorum . Bana akil verin lütfen. 6gün sonra dügünüm olacak tanisma firsati olmadi sadece yazarak.. Kendi cok uzaakta oldugu icin 2 yil önce 1 kere eve geldi görücü olarak görüstük . ve bugün istemeye geldiler 2 gün sonra nikah. Cumartesi dügün olacak.Ben ona karsi yabancilik hissediyorum yanliz kalmak istemiyorum aklima dügün ve o gece ve sonrasi geliyor. Telefonda görüsürken cok baskaydi hislerim. Dügüne okadar heycanlanmistim. Suan sadece korku panik aglamakliyim .
Dügün den sonra o gece nasil olur yabancilik cekersem Sorun mu olacak. ..onunla yanliz kalmak ve ayni yatakta yyatma düsüncesi bana tuhaf geliyor. utaniyorum da..bu korku her kizda varmi dügün den önce? Ve ettaftan kimse evde olmasin dügün gecesi dediler. . Ama olacak , neden olmasin diyorlar ne gibi zorluk olur ?
llk gece zor mu gecer cok aci hissedermiyim? Moralim cok bozuk geri dönus yok .Tek kacis ölüm olur birtek. Ama bu durumu nasil atlatabilirim.
Selam lar
İçinize sinmiyorsa ki gayet normal erteleyın nikahı

Evlilik çocuk oyuncağı değildir

Tanımadıgınız bır insanla ne paylaşacaksınız ayol

1 yil sonra yaptıkları.
2. Yil dayanamadim
3.yil boşanıyorum
Insan esiyle hep basbasa kalmak ister sevmek cok baska bisey hele aşik olmak en güzeli en heyecanlisi bunlar yoksa sizin icin zor
Elimi tuttu cektim hep yasaktan mi hayir istemediginden olabilir insan sevdiginin elini bırakmak ilk defa tuttuysa enaz miden elin kalbine bise olur. dusun tasin cok ciddi yok evlilik 5 dk suruyor boşanmak belki 5 sene

Yol
Siz 29 , eş adayınız 38 yaşındaymış. Neden direkt nikah ısrarı ve neredeyse yüz yüze görüşme olmadan bir evlilik düşüncesi mevcut ?

Evden dışarı çıkma imkanı ve arkadaşlarınız yok mu ?
yüz yüze görüstük eve gelmisti.. Ama kendi de uzaakta Burda olsa Gene eve gelgelrdi rahat cikma gezmeye zaten izin yok

Her evlenen kiz Panik olmuyormu benmi abartiyorum😕
hayır her evlenen kız panik olmaz,sizin panik olmanız normal çünkü normal bir evlilik değil... bizler konuşup zaman geçirip sevip evlendik evleneceğimiz gün için heyecanlandık ama size böyle bir şans verilmemiş, sizinde en az bizler kadar mutlu olmaya hakkınız var.

en son bu konuyu okuyup okumuştum rüyamda kızımı yalnız başına mutsuz evlenmiş gördüm etkilendim ,içinde bulunduğunuz durumu tahmin bile edemiyorum ,neden böyle birşeye izin veriyorsunuz ?

yaş kaçtı birde küçükse :KK43:

X