Merhaba çok yeni üyeyim ama uzun zamandır takip ediyorum tabiki. Biraz uzun olacak ama cevaplarınız çok önemli. Ben çok arkadaş çevresi olan biri değilim çalıştığım yerdede kendi yaşıtım bir kız arkadaşım var şehir dışında okuduğumdan dolayı çevrem yok. Bu pazar günü kınam var salı günü düğün tabi ben bu arkadaşımın her daim yanımda olmasını isteyen biriyim şuan düğün kına telaşından çok acaba niye benle konuşmuyo sorunu ne düğünüme kınama gelecek mi diye düşünüyorum çok zor durumdayım. Kınayı malum virüsten sebep 10-15 kişi evde akşam çayı tarzı yapıcam ama arkadaşımla o kadar aram bozuk ki kınama sevmediğim halamgil gelicek genç olarak ablam kardeşim ve ben başka yok. Arkadaşım başkasının lafına inanıp gelmesini istemediğimi düşündü aslına bakarsanız iletişim sorunumuz var birbirimize küsüyoruz ama o asla adım atmıyo ben adım attığımda da konuşuyoruz. Ya ben kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki giydiğim gelinliğe bile kefenim olsun dedim o kadar sinirlerim bozuk bugün doğum günüm ve ben ağlayarak geçiriyorum arkadaşımın dediği hep hatalı kendi gözüküyomuş aramıyo sormuyo oluyomuş ama yüzüne başka arkasından başkaymışım falan falan ama kaldı ki arkasından asla konuşacak biri değilim kaldı ki kardeşi rahatsız mesela hep derdim düğünüm olursa kardeşine yatak getiricem gelsin yorulunca düğünde uzanır diyen biriyim ama yok istemiyo oldum. Çok yalnız bitkin hissediyorum kınayı asla yapmak istemiyorum sevmediğim ortam bi o arkadaşım gelse canlanırdım ama eşim çok istiyo çok yalnız kaldım ben nasıl umursamayabilirim