Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Misafir35

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
49
-56
30
2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.

Çok afedersiniz ama neyi var da neyi seviyorsunuz? Anlayışı yok, sevgisi yok, tatli dili yok, para da yok. Bir düğününüz bile olmamis. Size bir gelinlik bile almamis. Neyi var sevecek?

Insan deger görüyorsa sever. Sizi insanlarin yanında aşağılayan, bir ayakkabıyı, bir çantayı siz çok gören birine neden sevginizi veresiniz? Insan tanıdıkça sevdiği gibi tanıdıkça gercek yüzünü görüp nefret de edebilir. Gercek yüzünü görmüssünüz. Boyle birini sevmenize anlam veremiyorum. Kalp bu gönül bu laflari bana cok klişe geliyor. Artik olgun insanlariz. Doğruyu yanlisi ayirt edebilecek muhakeme yeteneğine sahibiz. Yanlista diretmek ahmaklık olur.

Sevgi sadece sizde var sanırım.. siz çalışıp bi ihtiyacınızı bile alamazken eşinizin parayı sağda solda kaybetmesi nedir.. insanlar ne kadar menfaatçi insan eşine çanta aldı yemeğe fazla yağ koydu diye kızar mı.. Mutfağın yerini bilmiyor mu biliyor... eline yağ şişesini verin bi zahmet beğenmiyorsa o yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…