Düğün Meselesi

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
Arkadaşlar kısmetse 2018 yazına düğünüm olacak.Şuan nişanlım askerde ama onla bir konuda anlaşamıyoruz. Ben ve ailem normal çalgılı bir düğün istiyoruz. Nişanlım ise mevlütlü olsun istiyor. Hani kapalı biri de değilim ama onun hayali hep öyle bir düğünmüş. Bana diyor ki nişanda sizin istediğiniz oldu düğün benim istediğim gibi olacak ve biliyorum ki ailem de bu işin içine girip tatsızlık çıkacak. Ben bu sorunu tatsılık çıkmadan nasıl halledebilirim acaba ?

Ayni sorunu en yakin arkadaşım yaşadı. Kına çok müzikli davullu zurnalı oldu. Orda gelinliginide giydi falan. Düğün yemekli dualı oldu. İkiside çok guzeldi.
Uzlaşma yoluna gidebilirsiniz.
Bunu düşünebilirim bu fikri sevdim. Mekanı kendi yaşadığı yerde spor salonundan bozma bir yer var orda olsun dyor.
mevlüt olursa o işin adı düğün olmaz zaten. orta yolu bulun kınada çalgı çengi yapın herkesi çağırın yine nikahın akabinde de mevlüt okutun. hem daha az masraflı olur..
nikah düğünden önce olur da bir şekilde çözüm bulup kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum.
2 türlüsünüde yapın o zaman. Herkesin gönlü olsun
Valla bende öyle istiyorum çünkü tatsızlık yaşamak istemiyorum

Arkadaşlar kısmetse 2018 yazına düğünüm olacak.Şuan nişanlım askerde ama onla bir konuda anlaşamıyoruz. Ben ve ailem normal çalgılı bir düğün istiyoruz. Nişanlım ise mevlütlü olsun istiyor. Hani kapalı biri de değilim ama onun hayali hep öyle bir düğünmüş. Bana diyor ki nişanda sizin istediğiniz oldu düğün benim istediğim gibi olacak ve biliyorum ki ailem de bu işin içine girip tatsızlık çıkacak. Ben bu sorunu tatsılık çıkmadan nasıl halledebilirim acaba ?
iyide sen dügün degil dige ryasam seklin öenmli adam dügünden calgıdan hoslanmıyo demekki yarın baska seylerede sorn yapıcak demekki aynı kafada degilsiniz bana gorede hic sevmem mevlutlu dugun sacma yapan olur ama aynı kafa aileler olmalı sen dügün istiyııp konsep yapmak istersin adam mevlana gösteriis ister sen bunla nasıl anlastın ki eminim baska anlasamadıgınız seyler vardır ve bu adam kesin kıskanctır

Bunu düşünebilirim bu fikri sevdim. Mekanı kendi yaşadığı yerde spor salonundan bozma bir yer var orda olsun dyor.

nikah düğünden önce olur da bir şekilde çözüm bulup kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum.
Valla bende öyle istiyorum çünkü tatsızlık yaşamak istemiyorum
Daha güzel yer bulması için ikna edebilirsiniz. Anlasacagı yemek şirketi vs de iyi olsun en güzel şekilde geçsin.

İyi de onun adı düğün olmaz ki sadece mevlüttür..
Bir düğüne gitmiştim sema gösterisi yapacak sözde semazenler falan gelmişti sadece ilahili. Ki sema gösterisini yerinde tasavvuf eşliğinde izlemek güzeldir..
Eğer ılımlı bakıyorsanız kınayı kendi istediğiniz gibi yapın.. Bence çok abes ama..

iyide sen dügün degil dige ryasam seklin öenmli adam dügünden calgıdan hoslanmıyo demekki yarın baska seylerede sorn yapıcak demekki aynı kafada degilsiniz bana gorede hic sevmem mevlutlu dugun sacma yapan olur ama aynı kafa aileler olmalı sen dügün istiyııp konsep yapmak istersin adam mevlana gösteriis ister sen bunla nasıl anlastın ki eminim baska anlasamadıgınız seyler vardır ve bu adam kesin kıskanctır
Aslında sesten düğünden fazla hoşlanan biri değilim ama bu biraz etraf baskısı ailenin tek kızıyım onla alakalı bir durum yaşıyorum

Kınayı sizin istediğiniz gibi yapın çalgılı vs düğün için de onların istediği gibi olsun kapansın olay

Daha güzel yer bulması için ikna edebilirsiniz. Anlasacagı yemek şirketi vs de iyi olsun en güzel şekilde geçsin.
Evet umarım ederim yoksa tartışma çıkacak onu da hiç istemiyorum

İyi de onun adı düğün olmaz ki sadece mevlüttür..
Bir düğüne gitmiştim sema gösterisi yapacak sözde semazenler falan gelmişti sadece ilahili. Ki sema gösterisini yerinde tasavvuf eşliğinde izlemek güzeldir..
Eğer ılımlı bakıyorsanız kınayı kendi istediğiniz gibi yapın.. Bence çok abes ama..
Yani orası öyle ama diretiyor biraz

Aslında sesten düğünden fazla hoşlanan biri değilim ama bu biraz etraf baskısı ailenin tek kızıyım onla alakalı bir durum yaşıyorum
tamam da kafa yapın olarak camide yada mevlütlü dügün isteyen birinin az cok nasıl biri oldugu bellidir yani kendiside ailesine anlasabilicekmisin yarın tatile gidersin mayo gitme der icki icme der dügüne gitmke istersin oynama der acık giyindin der bilmiyorum o kadafa biri normal statude birine cok ters isin zor yani ailende haklı

bi kızı degil isterse 4 kızı olsun neden kızıma dort bası mamur bi dügün yapmıyım ki

Dugunde mevlut olayini gercekten manasiz buluyorum. Calgi cengiden hoslanmiyoesan nikahtan evlen. Ayrica mevlut okut. Ama dugun adi altinda ilahili, mevlutlu cenaze gibi dugunlerden hoslanmiyorum. Ozellikle kapali bir kadin degilseniz dugune gelen herkes kınar herkes. Ama uzlasamitorsaniz kinayi calgili, dugunu esinizin istedigi gibi yapin. Sonucta bu onun da dugunu. Tatsizlik cikarmaya gerek yok.

valla bizde 2 kere oyle oldu 2 sindede kız almıstık 2 sindede kavga cıktı kız tarafı semazeni uzattı cünlü semazenler gidio davullar gelicekti onlar uzatında bizim insanlar sıkıldı takıyı zarfa koydu eee oglan tarafıda kızdı semazenciere hadi dedi vs sonra o ciftte com sorun yasadı cünlü kız kapalı yetismi kuzenler bulusur bu erkek kuzenlerle tokalasmaz iceri girmez dügün ses sevmez tatil de deniz istemez aynı kafa cok onemli bence

X