- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
ben olsam iki sene sen beklersin de ben beklemem.valla bizde adet böyle.kız almak kolay iş değil der gülerdim.haklısın tabi ki kız düğün yapar mı ya?arkadaşlar sevgilimle düğün işlerinden konuşurken .bana nişan masrafı ne kadar olur dedi normal muhabbet arasında .ben de dedim ki nişanı kız tarafı yapıyo sanırım bn anlamıyorum bu işlerden.
sonra dediği laf şuydu aşkım sen böyle kız tarafı erkek tarafı ayırırsan sen ben yaparsan işimiz zor benim tek başıma dğünü yapmamı beklersen 2 sene beklersin dedi.
ben de onun gibi düğün için aynı miktarda para biriktiricek olmama rağmen.çok bozuldum.haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum? valla ne diyim gururum kırıldı
eşyalar falan ortak alınck zaten ikimiz yapıcz.düğün yapmadık hiç bilmiyorum da.beraber yapalım diyor ama işte.anlayaamdım.ben olsam iki sene sen beklersin de ben beklemem.valla bizde adet böyle.kız almak kolay iş değil der gülerdim.haklısın tabi ki kız düğün yapar mı ya?
işte kızdığım da bu.düğün ortak yapılıyorsa ben niye o kadar çeyiz masrafı ediyorum.ayrıca ben geleceğimiz için o kadr kpssye çalıştım okudum ettim o gezerken.dokunuyo artık.Tabiki ortak yaparsınız hatta sizin aile durumu ve sizin maddi durmunuz iyiyse dahada fazla yaparsınız sorun değil bence. Ama karşı tarafın daha şimdiden ev al satarız ben araba alıca demesi hiç hoş değil. O araba alacak kendi kullanacak siz ev alıp satıp masrafları karşılayacaksınız. Bence bütün masrafları size yıkmaya çalışıyor. Ha bu arada ortak yapılacaksa sizde çeyizinizede ortak ödeyin madem.
eşyaları alırsınız da düğünü ortak hiç duymadım.yani bizde adet değildir.belki onlarda öyledir.ama ben olsam sıcak bakmadığımı belli ederim.hem seni alcak hem düğün mü yaptırcak?olmaz öyle şey.bozulmakta haklısın valla.o bunu açık açık söylüyorsa sen de söylemelisin düşünceni benceeşyalar falan ortak alınck zaten ikimiz yapıcz.düğün yapmadık hiç bilmiyorum da.beraber yapalım diyor ama işte.anlayaamdım.
aynen öyle şekerim mobilya salon takı davetiye o kadarkızlar bu düğün denilen kısımda erkeğin karşılaması gereken masraflar düğün salonu davetiye yeme içme kısmı falan değil mi onu da erkek karşılıyor?
ee tamam o zaman.onuda ben yapacaksam bunun lafını ediyosa şimdiden işim var desene canım.eşyalar falan zaten halledlir bi şekilde.Allah bize selamet versin ya.aynen öyle şekerim mobilya salon takı davetiye o kadar
aynen öyle sana güvenmiş canım kolayını bulmuş yolun sakın taviz vermeee tamam o zaman.onuda ben yapacaksam bunun lafını ediyosa şimdiden işim var desene canım.eşyalar falan zaten halledlir bi şekilde.Allah bize selamet versin ya.
siz zaten onu rahatlatmak için nişanı kız tarafı yapıyor dediniz anladığım kadarıyla, oda mutlu olmak yerine patavatsızlık yapmış. erkekler herşeyi kendi yapamazken düğüne kalkışınca kompleksten böyle saçmalıyorlar. her doğru her yerde söylenmez dedikleri bu tür durumlar sanırsamarkadaşlar sevgilimle düğün işlerinden konuşurken .bana nişan masrafı ne kadar olur dedi normal muhabbet arasında .ben de dedim ki nişanı kız tarafı yapıyo sanırım bn anlamıyorum bu işlerden.
sonra dediği laf şuydu aşkım sen böyle kız tarafı erkek tarafı ayırırsan sen ben yaparsan işimiz zor benim tek başıma dğünü yapmamı beklersen 2 sene beklersin dedi.
ben de onun gibi düğün için aynı miktarda para biriktiricek olmama rağmen.çok bozuldum.haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum? valla ne diyim gururum kırıldı
heh canım aynen .ben onu rahatlatmak amacıyla nişanı kız tarafı yapıyor masraf falan düşünme o kadar ayrıntıya grmeye gerek yok şimdiden dedim .o da başladı tribe.neymiş düğünü tek başına yaparsaymış 2 sene beklermişim.o lafı öyle bi oturdu ki içime.siz zaten onu rahatlatmak için nişanı kız tarafı yapıyor dediniz anladığım kadarıyla, oda mutlu olmak yerine patavatsızlık yapmış. erkekler herşeyi kendi yapamazken düğüne kalkışınca kompleksten böyle saçmalıyorlar. her doğru her yerde söylenmez dedikleri bu tür durumlar sanırsam
yani içinden diyeydi iyiydi :))bizde herşeyi birlikte yaptıkda , ele dümdük suratıma sende yapıcan deseydi bayan olarak bende incinirdim
içinden dedi , bayanım sonuçta
teşekkürler canım :)) garibimdir ben.İkiniz de birbirinizden garipsiniz.
Tüm konulara ithafen yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?