• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün masrafları

O zaman nikah yapsın..
Ev eşyalarını birlikte almak normal ama düğünü sana kitlemesi biraz anormal.. o zaman nikah yapsın.. yakın dostlarınızlada yemek yersiniz veya eğlence yaparsınız.
Nişana gelince evde sade yaparsan fazla bir şey tutmuyor.. ama mekan ayarlarsan mekana göre fiyatlar artıyor.. Ben çok masraf etmiştim.. ama kuzenim benim çeyreğimi bile etmedi.
Yani bu düğün nişan kına masrafları isteğe göre artıyor ve azalıyor.. !!
benim düşüncem de bu zaten ben uyum sağlarım neye olsa ama daha baştan bunu konu etmesi düğünü beraber ödycz demesi aşırı kafamı bozdu.

valla bizde nişanı kız tarafı yapmaz.
bizim evde oldu söz gibi yapıldı ama yemek masrafı filan eşime aitti.
kızın çeyizi dışındada ev eşyası alınmaz.
bu konuda aileme kızarım hala eşimin anne babası yok biz herşeyi kredi ile yapıp evlendikten sonra ödedik ve ben de çalışmıyordum.

Senim bunu bayağı bir yontman gerek. Bu şimdiden böyleyse evlenince kocam maaş kartımı istiyor da dersin. Bir de anlamadığım konu sen ev alacaksın kenarda duracak o araba alıp gezecek. Ev fiyati arabanın 10 katı. Evi neden sen alıyorsun?

Bence bi kere ver agzinin payini. Benim.param ustunden hesap yapma diye uyar.
Sen de onun paradi ustunden hesap yapma.
Herkes kendi üstüne düşeni yapsin.
Kiz da erkek kadar harcama yapiyor düğün zamani, ceyiziydi nisaniydi kinasiydi oooo oo yani.
O zaman onlar da ortak olsun.
Cok yanlış.
Peki o, evi sen alirsin dediginde sen ne dedin?
ben evlenmeden ev alamam o sorumluluğu üstüme almam dedim.

Senim bunu bayağı bir yontman gerek. Bu şimdiden böyleyse evlenince kocam maaş kartımı istiyor da dersin. Bir de anlamadığım konu sen ev alacaksın kenarda duracak o araba alıp gezecek. Ev fiyati arabanın 10 katı. Evi neden sen alıyorsun?
he işte sorun da bu.bana 1 artı 1 ev alırsın diyor.kendisi özelde çlışıyor ben memur olursm bna dha kolay kredi verirlermiş falan fistan

arkadaşlar sevgilimle düğün işlerinden konuşurken .bana nişan masrafı ne kadar olur dedi normal muhabbet arasında .ben de dedim ki nişanı kız tarafı yapıyo sanırım bn anlamıyorum bu işlerden.
sonra dediği laf şuydu aşkım sen böyle kız tarafı erkek tarafı ayırırsan sen ben yaparsan işimiz zor benim tek başıma dğünü yapmamı beklersen 2 sene beklersin dedi.
ben de onun gibi düğün için aynı miktarda para biriktiricek olmama rağmen.çok bozuldum.haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum? valla ne diyim gururum kırıldı
Haklısın.Çok kaba gereksiz ve nezaketsiz bir hareket olmuş.Ama bence oturu bi düşün ilişkini.Sana bu kadar özentisiz düşünmeden böyle bir lafı edebilecek yüzgöz olma durumunun cesaretini nerden almış.

Eeee sıkıldıysan niye bekliyorsun ki?
Ayol defalarca konuna yazdım.
Bu adam seni değil maaşını seviyor/istiyor diye ama yok anlamadın.
Şu KK'da gördüm kadınlar nasıl bile bile kendini ateşe atıyor.
abla tutarsız davranıyo.dengesiz aşırı.bazen çok duygusalken bazen kurnazın önde gideni olabiliyor.çözemedim.

Acikca söyle ona o zaman bu konuda esit düsünmediginizi. Dügünü erkek tarafi yapar.Dügün onlarin seref onlarin. :KK34:
Madem öyle sözü ve nisani bi arada yapin ve dügün masrafini paylasin. :KK49:

Senle oturup para muhabeti yapacagina biraz adam olsunda kendi alsin evi felan.
Ne kadar uyanik ya , kafasinda neler kurnus allah bilir.
Bide utanmadan sana söylüyor , yol ver gitsin böyle adama!

Acikca söyle ona o zaman bu konuda esit düsünmediginizi. Dügünü erkek tarafi yapar.Dügün onlarin seref onlarin. :KK34:
Madem öyle sözü ve nisani bi arada yapin ve dügün masrafini paylasin. :KK49:
o bana düğünü beraber yapalım dediyse o zaman ben evde olsun bi ufak nişan diyordum ortak olacaksa yaparım nişanı salonda.ben herşeyden kısıyorum beyefendi sıkıntı çekmesn diye

o bana düğünü beraber yapalım dediyse o zaman ben evde olsun bi ufak nişan diyordum ortak olacaksa yaparım nişanı salonda.ben herşeyden kısıyorum beyefendi sıkıntı çekmesn diye

hic birseyinden kismicaksin. bu hatayi bende yaptim. Bide baktim ki herseyi bana kakalamislar :D o konuya girme bence. Büyükler hal eder de kapat konuyu.

hic birseyinden kismicaksin. bu hatayi bende yaptim. Bide baktim ki herseyi bana kakalamislar :KK70: o konuya girme bence. Büyükler hal eder de kapat konuyu.
bu konuda da dediği şey şu ailelerden yardım almıycaz annenlerden hiç bişeyi kabul etmiyceksin.benşm babam ne hayaller kuruyo hiç kusura bakma dedim.anası giller bide davul zurnalı düğün isterlermiş ama yardım etmezlermiş.düğünü ben yapayım havayı onlar atsın ne ala mualla.ınun ailesnn pek durumu yok bzmklere göre benmkiler alır yatak odası falan.onun ailesi değilde damat tek başına yapacak.burda bi problem görüyormusunuz .)?

Back
X