- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ayril kurtul.o açıyor abla bu konuyu sürekli.ben daha memur olmadım memur olursan ilk aydan şu kadr biriktirbilri msn diyor.ben çok sıkıldım asıl
21 yaşındaki adamla bile diyemiyorum çocukla evlenilirmi yahu21 yaşındayız.onun maaşı da 1600.o istanbul ben kastamonu.4 yıldır birlikteyiz
daha erken oldğunun ben de farkındayım .bu sene evlenmiyoruz zaten dha zamanımız var.bizim aramızda böyle bi konuşma geçti sadece21 yaşındaki adamla bile diyemiyorum çocukla evlenilirmi yahu
Çok itici muhabbetler bunlar. 8 yıllık esim bile maaşımın hesabını yapmaz, sizin gelecekteki maaşınız hakkında bu kadar plan yapması hiç normal değil.o açıyor abla bu konuyu sürekli.ben daha memur olmadım memur olursan ilk aydan şu kadr biriktirbilri msn diyor.ben çok sıkıldım asıl
haklısınız. hiç böyle bi para muhabbetimz olmamıştı ben de çok şaşırdım ve üzüldümÇok itici muhabbetler bunlar. 8 yıllık esim bile maaşımın hesabını yapmaz, sizin gelecekteki maaşınız hakkında bu kadar plan yapması hiç normal değil.
neden acelem varmış gibi konuşuyorsun 2 sene beklersin falan dedim bana kalsa 10 sene beklerim yaşımda erken dedim.ben de para biriktiriyorum dedim.biz olamamışız daha biz dedi.sürekli sen atan çok rahatlıycz gibi laflar ediyor .kendis özelde çalışıyorç ben bunu sorun etmedim hiç bi zaman tabi ama yanlış düşünceler içine giriyorum.
daha erken oldğunun ben de farkındayım .bu sene evlenmiyoruz zaten dha zamanımız var.bizim aramızda böyle bi konuşma geçti sadece
çok emek verdiğin bir ilişki ama bende biraz daha düşünmen gerektiğinin taraftarıyım canımhaklısınız. hiç böyle bi para muhabbetimz olmamıştı ben de çok şaşırdım ve üzüldüm
çok düşünmeden emeğini görmeden böyle bi evlilik yapmam minnakım.farkındayım.çok emek verdiğin bir ilişki ama bende biraz daha düşünmen gerektiğinin taraftarıyım canım
zamana bıraktım inşallah hayırlısı olur ve mal mülk bürümemiştir gözünüdaha gençsiniz. lütfen biraz daha düşünün derim ben.
üzme kendini:) inşallah gafını farkedip gönlünü alır:)heh canım aynen .ben onu rahatlatmak amacıyla nişanı kız tarafı yapıyor masraf falan düşünme o kadar ayrıntıya grmeye gerek yok şimdiden dedim .o da başladı tribe.neymiş düğünü tek başına yaparsaymış 2 sene beklermişim.o lafı öyle bi oturdu ki içime.
hakkında hayırlısı olsun canım benimçok düşünmeden emeğini görmeden böyle bi evlilik yapmam minnakım.farkındayım.
bizde de öyle düğünü erkek yapar kınayı nişanı kız yapar.çeyiz falan filan zaten kız alıyor.eşyaları beraber alcağız zaten ben mutfak yatak odası o salon beyaz eşya falan.doğrusu bu mu ? o şimdiden başladı nişanda sana takılack olan bilezkleri biriktiriyorm diye.o sorumlulk almazsa tabiki düşünürüm ben bu işi.canım sen memur ol zaten maaşından elinde kalanla çeyizini hazırlarsın.bikaç eşya ıvır zıvırı halledersiniz o kadar.2000 lira maaşın olucak büyük beklentilere girmesin.bi dahakine ailem masrafları kendim karşılarsam evlenmeme kesinlikle sıcak bakmaz iyice katılaşırlar diye söyle bence.ki gerçekten öyle olucağını düşünüyorum ben.normalde bizde nişanı ve kınayı kız tarafı yapar.erkek tarafı düğün ve erkek kınasını yapar.eşyaları erkek tarafı alır.kız tarafı sadece yatak odasını alır.ve çeyiz var bide tabiki.çeyiz diyince erkek tarafı gözünde küçültebilir ama hiç küçümsencek bi rakam harcanmıyo.tabi ailelere kalmış bi taraf daha çok özenir herşeyi yapmak ister yapar ya da çiftler herşeyi kendileri yapmak ister.bana sorarsan çiftlerin beraber yapması en iyisi.sen atanırsan kendi sorumluluğunu alırsın da o alabilir mi.eğer alamazsa dediği gibi beklersin daha iyi.
Sevgilinle çok fazla para muhabbeti yapıyorsun.
Ben erkek olsam sıkılırdım,rahatsız olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?