- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Altınlar cifte gidiyor sadece para koz tarafının kagıt para
HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)İyi de adamlar zaten düğünü yapacak neden nişanı da üstlerine yıkma derdindesiniz???
Her şeyi onlar ödesin oh ne ala memleket siz de elinizi cebinize sokmadan oturun!
Altı üstü 2 bilezik kuaför parası madem siz verin, niye başkasına el açıyorsunuz?
Adam az bile demiş ben olsam bu zihniyetteki kızdan ve aileden ardıma bakmadan kaçardım.
O da gelin ve damadindir.Altınlar cifte gidiyor sadece para koz tarafının kagıt para
Ama almiyo malesef. Sen nisani unut.Tamam oda zaten sadece takı takacak ve gelinin kuaför ve elbisesini alıcak
düğün paralarını da erkek tarafına vereceksiniz o zaman öyle mi?
ailecek baya uyanıksınız siz
Ayrılığa bahane arıyor gibi geldi bana.2 sene sonra da başka bahaneyle ayrılır 5 senen heba olur.Seven insan bir çaresine bakar .2 seneye kadar bıkarsın diye düşünüyor sanırım.
Haklısınız tesekkür ederim yorumunuz içinBiraz soğukluk girmeli bu ilişkiye. Seni cepte keklik sanmış.
HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)
KesinlikleÇiftin arasına maddiyat girebiliyorsa, para için birbirinizi kırabiliyorsanız, sen ben, senin ailen benim ailem oluyorsa o ilişkiden de evlilikten de hayır gelmez.
Sözlüm uzakta oldugu icin yaza gelemem diyor bizde nişanı kız tarafı yapar oglan taeafı gelinin kuaför elbisesini ayarlar kız tarafı salon tutar ki bi salon nerden baksan 3 binden baslıyor .ikramlıkları da oglan alır ama sözlüm nişanı nasıl siz yapıyorsumuz her şey bizde diyor hadi ikramlıkları da biz alırız tamam da kuaförümü de kendim ödeyeyim her neyse .sözlüm diyor ki iki sene beklerim demiştin sözünü tutmayacaksan ayrılalım diyor .bende iki sene zaten bekliyorum düğün icin ama nişan istiyoruz dedim anlamıyor ailesinin borcunu ödüyor borc yaza kalmadan bitecek ve bu adam 4 bin maas alıyor onlar doguda biz batıda oturuyoruz ordan buraya gelemiyormus .yapacagı seyde elbisemi kiralamak 300 falan .kuaför parası birde .birde iki bilezik. bizde bütün akrabalara yaza nişan olcak dedik bu hala biz gelemeyiz işine gelmiyorsa ayrılalım diyor kafam cok karısık 3 yıl flort ettik
HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)
22Kaç yasindasiniz ?
Yazın başında değil de şöyle kurban bayramında falan düşünürseniz bu dediklerin yapilabilir. Sonucta adam 4bin alıyormus. Bunu da yapmazsa artık bırak ayrıl yani .HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)
Sizin gibi hanımım olsa bende mutlu bir evlilik yasarım tabiKuaförümü de kendim ödedim, nişanlığımı da kendim aldım.
Hiçte bişey eksilmedi benden. Aksine çokta mutlu bi evliliğe adım atacağım çok şükür.
Önceden konusmamak gerek....Kuaförümü de kendim ödedim, nişanlığımı da kendim aldım.
Hiçte bişey eksilmedi benden. Aksine çokta mutlu bi evliliğe adım atacağım çok şükür.
Kesinlikle .tesekkür ederim P Posedion25Yazın başında değil de şöyle kurban bayramında falan düşünürseniz bu dediklerin yapilabilir. Sonucta adam 4bin alıyormus. Bunu da yapmazsa artık bırak ayrıl yani .
Hayır degilimSenYalnizkelebek olabilir misin ?
Ben odemistim hem de düğünde. Zira kocam geç kalmıştı.HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)
Sizin gibi hanımım olsa bende mutlu bir evlilik yasarım tabi
Önceden konusmamak gerek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?