Düğün için iki sene beklerim demiştim iki sene bekleyecegim için yaza büyük nişan istiyoruz ama?

Ayrılığa bahane arıyor gibi geldi bana.2 sene sonra da başka bahaneyle ayrılır 5 senen heba olur.Seven insan bir çaresine bakar .2 seneye kadar bıkarsın diye düşünüyor sanırım.

HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)

Çiftin arasına maddiyat girebiliyorsa, para için birbirinizi kırabiliyorsanız, sen ben, senin ailen benim ailem oluyorsa o ilişkiden de evlilikten de hayır gelmez.

düğün paralarını da erkek tarafına vereceksiniz o zaman öyle mi?
ailecek baya uyanıksınız siz
Ayrılığa bahane arıyor gibi geldi bana.2 sene sonra da başka bahaneyle ayrılır 5 senen heba olur.Seven insan bir çaresine bakar .2 seneye kadar bıkarsın diye düşünüyor sanırım.
Biraz soğukluk girmeli bu ilişkiye. Seni cepte keklik sanmış.
Haklısınız tesekkür ederim yorumunuz için

Kaç yasindasiniz ?

HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)
Yazın başında değil de şöyle kurban bayramında falan düşünürseniz bu dediklerin yapilabilir. Sonucta adam 4bin alıyormus. Bunu da yapmazsa artık bırak ayrıl yani .

Sizin gibi hanımım olsa bende mutlu bir evlilik yasarım tabi

Yukarıda katıldığınız yorumla pek farklı bişey yazmamıştım halbuki.

Hiç bi zaman birbirimize bişey dayatmadık. Nişanlım cebindeki son kuruşun istesem verir. Aynı şekilde bende. O yüzden aramıza maddiyat girmez.

Önceden konusmamak gerek....

Büyük konuşmamak gerek evet. Adımını sağlam atarsan ben değil biz dersen hiçte büyük konuşmuş sayılmazsın aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…