Düğün için iki sene beklerim demiştim iki sene bekleyecegim için yaza büyük nişan istiyoruz ama?

Biraz pintilik var nisanda takılanlarda kız tarafına gidecegini biliyor kârı yok hatta bana bizde olursa nişanda ablamlar bir sey takmaz bile demişti
bu nedir ya. bizde nişandada düğündede takı bana verildi. kasada hepsi. parada hesap actırdım yatırdım. kız tarafına erkek tarafına gidıyor muhabetlerını anlamıylrum ben. bizde cifte der kimse birşey almaz takıdan.

Yo yanlış anladın. Tayin durumu falan mı var? Yani beklemenizin sebebini yazmamışsın merak ettim.
Ayrıca nişanı siz yapacaksınız bu neyin nazı bu kadar?
Yol masrafları kuaför elbise iki bilezik bunlar zor geliyor galiba .kredi cekmek istemiyor borcsuz evlenmek istiyor para biriktirecek iki sene

Adam istemiyor. Biz nişan istiyoruz diyorsun. Siz kimsiniz? Ailen ve sen. Sevgilin dış kapının mandali mı ? Nişan isteyecek olan sen ve o. Ve o şu anda istemiyor. Bi elbise bi kuaför bir de birkaç altın diye hesap yapmışsın güzelce ama adam borç ödüyorum diyor. Uzaktan gelip gitmek de masraf kucumsuyorsun ama. Bırak maddi olarak ne zaman uygun olursa o zaman yapılsın. Boş yere huzurunuzu kaçırıyorsun. Zaten 2 yıl önceden nişan yapmak hiç mantıklı değil. Uzun süre nisanlilikta anlaşmazlık çok oluyor.

Biraz pintilik var nisanda takılanlarda kız tarafına gidecegini biliyor kârı yok hatta bana bizde olursa nişanda ablamlar bir sey takmaz bile demişti
Arkadaşım siz yuva mı kuracaksınız şirket mi?Neyin karı yokmuş sözlüne?Kusura bakmayın ama araya para muhabbetinin bu kadar girilebildiği ilişkiler bana hiç samimi gelmiyor.İki tarafda da para en ön planda nasıl evleneceksiniz siz bu şekilde?

Nişanı kızın ailesi yaptıgı icin koza gidiyor .3..4 bin salon tutuyor ikramlıklar damadın yuzugu vs ..takılar aileye degil takılar altın cifte sadece para aileye gidiyor

Buni tasvip ederek mi söyledi yoksa utanarak mı? Benim esimin ailesi de böyle idi ama esim hep ya kusura bakma falan diyordu onlar adına. eğer eşin de bu kafada ise ayrıl

O

Yol masrafları kuaför elbise iki bilezik bunlar zor geliyor galiba .kredi cekmek istemiyor borcsuz evlenmek istiyor para biriktirecek iki sene
Ben senin yerinde olsam acele etmem evlenmek için. 3sene flört olmuş ama bence yeterince tanımamışsın

Kuaför 300 tl olsa
İkramlar da 300 tl olsa
Bi bilezik 3 milyar iki bilezik 6 milyar.
Yol masrafı
Adam bunları düşünüyor yani. Baya masraf oluyor ve Benin bildiğim kız tarafı nişan yapar erkek sadece takı takar. Takılan takılar da Kız tarafına kalır

İyi de adamlar zaten düğünü yapacak neden nişanı da üstlerine yıkma derdindesiniz???

Her şeyi onlar ödesin oh ne ala memleket siz de elinizi cebinize sokmadan oturun!

Altı üstü 2 bilezik kuaför parası madem siz verin, niye başkasına el açıyorsunuz?

Adam az bile demiş ben olsam bu zihniyetteki kızdan ve aileden ardıma bakmadan kaçardım.

Bunlar gercek mi ya niye kiz tarafinda oluyo ki altinlar? Ozaman annene taksinlar yani bilezikleri. Gelin ve damadindir takilar.

Ayrica 2 bilezik demissin de boyle agzinla istersen ya 2 bilezik alir kafana kakar yada hic almaz. Senin degerin 2 bilezik mi bu arada?

Bence ailenizin etkisinde kalıyorsunuz ve işin maddi boyutundan bahsederken takındığınız tavır bana sizin çalışmayan bir kadın olduğunuzu söylüyor. Zira "aman ne olacak" tadında bahsettiğiniz işler kaç aylık maaşa tekabül ediyor fikriniz yok.

Salon isterse 3 değil 30 binden başlasın, büyük nişan istiyorsanız tüm masrafını çekeceksiniz, "biz masraf ediyoruz, onlar da bir kısmını üstlensin, ikramlık alsın vs" fikriniz yanlış.

Akrabalara duyurma kısmı zaten tamamen fiyasko, oldu olacak davetiye bastırıp yollasaydınız sözlünüze "şu tarihte nişanlanıyoruz hayatım" diye.

Sözlendiğim hatun bana sormadan akrabalarına yaza nişan var diye haber salacak, bırakmazsam adam değilim zaten.

Tamam oda zaten sadece takı takacak ve gelinin kuaför ve elbisesini alıcak

Altınlar cifte gidiyor sadece para koz tarafının kagıt para

Tamam oda zaten sadece takı takacak ve gelinin kuaför ve elbisesini alıcak
Adam istemiyor yani yapacak bişey Yok. Böyle konular evliliği çok yıpratıyor çok ve unutulmuyor. Bence nişan kızın hakkı ama adam istemiyor ayrıl diyor ne yapacağız yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…