- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
O tür durumda ödenebiliri tabikideBen odemistim hem de düğünde. Zira kocam geç kalmıştı.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tür durumda ödenebiliri tabikideBen odemistim hem de düğünde. Zira kocam geç kalmıştı.![]()
Sizin ki gibi esim olsaydı bende zorlamazdım ama benimki tam bir para düşkünüYukarıda katıldığınız yorumla pek farklı bişey yazmamıştım halbuki.
Hiç bi zaman birbirimize bişey dayatmadık. Nişanlım cebindeki son kuruşun istesem verir. Aynı şekilde bende. O yüzden aramıza maddiyat girmez.
Büyük konuşmamak gerek evet. Adımını sağlam atarsan ben değil biz dersen hiçte büyük konuşmuş sayılmazsın aslında.
Otelde kalınmazOnce beklerim demissin sonra adama sormadan bu yaz nisan var diye akrabalarina soylemissin eee adam hakli. Dogudan batiya gelecek ailecek, 1000 lira yol parasi tutar. Otelde kalacak vs o da masraf. Sen herseyi ismarlamissin iki de bilezik diye eklemissin. Maddi hesaplari yapiyorsun da sen ne yapacaksin peki bu evlilik icin? Kiz taraflari erkek taraflarini yolum yolum yoluyor hep sinir oluyorum. Adam hakli isine gelmiyorsa ayril,bu yaz sana nisan yapacak birini bul ne yapsin yani?
HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)
AyrilSizin ki gibi esim olsaydı bende zorlamazdım ama benimki tam bir para düşkünü
Nerede kalinsin sizin evinizde mi? Adam nenesini dedesini halasini teyzesini nasip sizin evinize sokacak sacma degil mi bu?Otelde kalınmaz
MissCherryBlossom
Kaç burdan baş edemezsin. Banlanmadan kaç.
Zorlasan 100 yıldır var olan meslek grubuna ödenen parayı örf adet diye kakalıyorlar git burdan.
Nerede kalinsin sizin evinizde mi? Adam nenesini dedesini halasini teyzesini nasip sizin evinize sokacak sacma dede nene yok ki bizde misafir otele gönderilmez yerimiz oldugu icin misafir ederiz
Araya maddiyatı sokan sadece sevgiliniz değil gibi geldi nedenseSizin ki gibi esim olsaydı bende zorlamazdım ama benimki tam bir para düşkünü
Hayır degilim
Sevgilinin doğuda olması,4000 maaş alması,ailesinin borcunu ödemesi,22 yaşında olman,3 yıldır iliskinizin olmasi,vs.vs...
Ama ben yanlış anladım demek ki.[/QUOTilk defa üye oldum buraya benzer hayatlar demek ki :)
Sevgilinin doğuda olması,4000 maaş alması,ailesinin borcunu ödemesi,22 yaşında olman,3 yıldır iliskinizin olmasi,vs.vs...
Ama ben yanlış anladım demek ki.
Bizde de misafirleriniz otele gönderdiler ayıp derler işte yöre farkıBen de erkek cocuk annesiyim. Ogluma nisan yapacaksam giderim dogru durust bir otele yerlesirim. Kiz tarafinin evinde kainmaz yahu ayiptir. Belescilik. Ayrica otelde kalmasalar da bir nisan erkek tarafina oyle az paraya mal olmaz, siz bilemiyorsunuz tabii genclik
Yoreyle alakasi yok da iste esas alakasi oldugu seyi soyleyemiyoruz burda banlanmamak icin.Bizde de misafirleriniz otele gönderdiler ayıp derler işte yöre farkı
HAnfendi gelini kendi kuaför parasını kendi ödediği nerde görülmüş acaba :):)
Ben ocakta işe girecegim asgari ücret onun dısında da cok şükir babamın durumu iyi arabamız var ehliyet aldıgımda benimde olacak şükürYoreyle alakasi yok da iste esas alakasi oldugu seyi soyleyemiyoruz burda banlanmamak icin.
Peki siz erkek tarafindan beklentilerinizi belirtmissiniz de sizin neyiniz var onu sormustum ben cevaplamadiniz. Arabaniz var mi kendinize ait? Maasiniz kac lira? Kendinize ait kenarda birikmisiniz var mi? Damat adayinin 4000lik maasini soylerseniz ,alt tarafi sunu yapacak bunu yapacak diye sart kosarsaniz,kim olsa size benim sorduklarimi sorar
TeşekkürlerGeçtiğimiz kış Güney Egedeki tatil beldelerinden birinde bir düğünde gelin, hem kına hem de düğün saçını ödedi. Üstelik kınasındaki yörük kızı kıyafetini kendisi kiraladığı yetmemiş gibi, gelinliğini de kendisi almıştı!!
Nelere takılıyorsunuz yahu.
Kuaförü, kıyafeti geçiyorum, biz hala eşimin ilk evliliğinden kalan borçlarını ödüyoruz, neredeyse bir ev parası gömdük oraya ama ilişkimizin ilk gününden bu yana bir tek gün bile ağzımızın tadı kaçmadı, bir gün bile kahkahasız geçmedi. Siz daha boğuladurun ufak hesaplarınızda, biz tadını çıkartıyoruz hayatın.
Arkadaşım ben sizi hatırladım ya. Yani isminiz bir yerden antipatik geliyordu ama nedenini bulamamıştım, eski konularınıza bakınca buldum.
"Bana kontör göndermiyor, telefon almıyor. Millete nişanlısı para gönderiyor" benzeri söylemleriniz vardı, o zaman da demiştim başkasının kazandığı para üzerinden yapılan hesap sizi fazla uzağa götürmez diye.
Sizin işiniz yaş geldi bana. İki taraf da falsolu.