• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun ıcın frenc yaptıracam ama tırnak yok ortada

canım aman diyim düğün öncesi yanağını falan aldırma, hatta kaşlarını da 3 gün öncesinden aldır ki kızxarıklık olmasın hatta manikürünü iki gün önceden yaptır dipleri kırmızı olmasın.

bende yaptımakdan vazgectım cunku hemen cıkacak ben sureklı dus alırım o yuzden malzemlerı aldım et sıyırıcı beyaz oje bırde onun bır koyusu ıste frenc ıcın gereklı olan herseyı aldım cumartesı aksam yapacam uyumadan bır ıkı saat once

cunku bır tırnagım kırıldıııııı :(

bende yaptımakdan vazgectım cunku hemen cıkacak ben sureklı dus alırım o yuzden malzemlerı aldım et sıyırıcı beyaz oje bırde onun bır koyusu ıste frenc ıcın gereklı olan herseyı aldım cumartesı aksam yapacam uyumadan bır ıkı saat once

cunku bır tırnagım kırıldıııııı :(

olsun canım nazar kestirir şimdiden mutluluklar ama kırmızı ojeyide deneyebilirsin oda güzel durur. sanırım düğünün yarın.

kızlar ya yazılarınızı okudum ama frenç nasıl oluyor anlamadım.resmi felan yok mu?benimde düğünüme az kaldı,manikür pedikürü düğünden nezaman önce yaptırmalıyım sizce

Back