Konu sahibi bunu okursa haline şükreder herhalde ( :Ayy dur ne anlatcam dün bir bağırtı şamata zılgıt duydum balkona çıktım,meğer karşı apartmana gelin gelmiş, testi kırdılar falan,izliyorum bende, neyse öptüler vedalaştılar, gruptan biri sabah kahvaltıya geliriz dedi damatta tamam abi dedi, ben şok, ilk gece ertesi geline kahvaltıya gitmek
Doğru anlamışsın Miskdüğün sizin memlekette olacaksa kayınvalidenlerde farklı bi ilden geliyorlarsa yer ayarlamak sizin aileye düşmüyormu?konuyu yanlış anlamadım umarım.
bu arada örnek vereyim arkadaşımın düğünü vardı.farklı ile gelin gitti..arkadaşın ablası abisi vs. yeni evde kalmak istemişleri damat izin vermemişti..abla ve abi arkadaşıma yaklaşık 1,5 yıldır tavırlılar bi adama söz geçirip evinde yatırtmadın diye...
düğün sizin memlekette olacaksa kayınvalidenlerde farklı bi ilden geliyorlarsa yer ayarlamak sizin aileye düşmüyormu?konuyu yanlış anlamadım umarım.
bu arada örnek vereyim arkadaşımın düğünü vardı.farklı ile gelin gitti..arkadaşın ablası abisi vs. yeni evde kalmak istemişleri damat izin vermemişti..abla ve abi arkadaşıma yaklaşık 1,5 yıldır tavırlılar bi adama söz geçirip evinde yatırtmadın diye...
İnşallah dediğin gibisindir kırılmış kırılmıştır hepside dünyalık haklısnız. Kimin düşündüğü ile söylediği bir olursa,işte doğru insan odur.Evet gülüşürdümkumrukusum , sonuç değişmiş olmıcak tabak kırıldı mı kırıldı, komşu çocuğu da çocuk, ha annesi lak lak ederken kırarsa ona kızarım ama bir kazadır olur ona birsey demem, genel olarak tepkilerim sabittir benim, kızılacak birşeyse kızarım, annem yaptı kızmıyım kv yaparsa kızayım gibi bir durumum olmaz örneğin
Demek istediğim hepi topu esyadır, zaten kimin evi haddinden fazla tertipli düzenli showroom modunda oluyorsa bil ki o evde pek huzur yoktur kadın eve sarmış temizlik hastası falan olmuştur
BencedeHalledebildiklerini sanmıyorum