Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

Konu sahibi bunu okursa haline şükreder herhalde ( :

düğün sizin memlekette olacaksa kayınvalidenlerde farklı bi ilden geliyorlarsa yer ayarlamak sizin aileye düşmüyormu?konuyu yanlış anlamadım umarım.
bu arada örnek vereyim arkadaşımın düğünü vardı.farklı ile gelin gitti..arkadaşın ablası abisi vs. yeni evde kalmak istemişleri damat izin vermemişti..abla ve abi arkadaşıma yaklaşık 1,5 yıldır tavırlılar bi adama söz geçirip evinde yatırtmadın diye...

Doğru anlamışsın Misk

Aaaa ben orayı kaçırdım,ben sanıyorum ki kız ve erkek tarafı aynı ilde abi ve görümce farklı ilden gelecek, ohooo düğün kızın memleketinde ise tabiki onlara düşer kaldı misafirperverlik, nerde yatacaklarından banane denir mi

Bende havada kalan konuları sevmiyorum
Günlerce millet ölçüp biçiyo birbiriyle bile tartışıyo
Sonuç konu sahibinden bi daha da haber alınamıyo

İnşallah dediğin gibisindir kırılmış kırılmıştır hepside dünyalık haklısnız. Kimin düşündüğü ile söylediği bir olursa,işte doğru insan odur.

Otelde kalsinlar , nisanöinda ne düsüncesiz insan ya digerlerini gectim.
En azindan nisanöin düsünebilir dimi..

Ne var canım bunda bu kadar abartacak? "Yeni gelin evi de yeni gelin evi"
Bir tanıdığım geçen hafta oğlunu evlendirdi. Gelinle damadın evleri 6 ay sonra bitecekmiş ve 3 ay önce ölen dedenin evine sadece bir bazasını alarak gitti gelin. İlk gecesini taze ölü çıkmış bir evde onun eşyalarıyla geçirdi.
Ne olmuş yani sen yokken evi mi kemirecekler? Şu gelin olma işini de bu kadar abartmaya ne lüzum var?

kaynınız ve eltiniz annesinin evinde kalsın, gelen başka misafirleri otele yönlendirin ya da misafirhaneler var. Ayrıca böyle bir densizlik kimin aklına gelir ki, çok komik gelin girmemiş eve misafir mi girermiş. O insanlar nasıl kabul ederler onu da anlamış değilim, düğün öncesinde kalacaklarsa bile ben rahat edemem ayıp denilen birşey var

napcaklar sanki eayalarini yiyecek degiller ya yatip kalkip gidecekler benim dugunumde oyle olmusdu hemde yemek bile verilmisdi 2 gun ust uste gelen giden coluk cocugun hesabi yokdu hicde zarar gormemisdi sende takma boyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…