Onun içindirki hiçbir şüpheye yer bırakmadan ,gelin evinin anahtarını kimseyse emanet etmemek gerekir ,sonucta hayvanın alacalısı dışından insanın alacalısı da içinden belli olrmuşarkadaşlar, konuyu bide şu acıdan ele almak gerek. esimin amca kızının kınası başka sehirdeydi kızın evinde kızla birlikte amca kızları kaldı ve yeni takımına kahve dökmüşler hemde kupa bardakla. kız oradaydı neyse.bizde gelinde üç gün vardır kadınlar sabah kızın evlne ziyarete gelir sonra sağda solda anlatır. böyle bi sey olsa kızla kocası kavgaya tutuşması işten bile değil. bazıları yataga iğne saplıyor. ilk gece bi şey olmasın diye. büyo yapan, makas koyanlar mı dersln. batıl inanç diceksiniz fakat yapılması bile gördüğünde sinir bozmaya yetiyo. sonuc mecbur kalırsan yatak odanın kapısını kitle kalsınlar. bunun için bunalmaya degmez. saygılar
Aynısını ben yaşadım. Sizde yine elti kayınbirader... Bizde görümce, koca çocuk. Kayınvalide kayınpeder, halası halasının kızı, başka halası kızı ve damadı... Üstelik bana soran bile olmadı... Biz kendi evimizde yer ayarladık kınadan sonra hadi buyurun dedik... Biz senin evde kalacağız dedi kayınvalidem... Dondum kaldım bir şey diyemedim...
Sonrasında eşimle büyük kavga ettik... Bütün nevresimleri parçaladım yırttım attım...
İnsan bi izin ister bi sorar. Ons göre ben de nevresim yastık ayarlarım belki. Kendim için aldığım takımları kullanmışlar... Çıldırmıştım resmen...
evimde kalıcaklar dediklten sonra okumadım tabi ki kalmasınlarDüğün süreci beni çok yırapttı belki olayları mantıklı düşünemiyorum belki abartıyorum bilemiyorum sizlere sormak istedim düğünüme az bi zaman kaldı evim serildi eşyalarım geldi çok şükür.. Nişanlımın Abisi İstanbuldan gelecek düğün için eltimde öyle görümcem zaten gelmişti önceden.. ne yazıkki( düşman başına öyle görümce) .. Düğün zamanı nişanlımın ailesinden cok yatılı gelen olacakmış.. dolayısı ile o mısafirleri yatıracak yer kalmayabilirmiş eğer kalmassa.. Benim evimde yatarlarmış kaynım eltim görümcem..
bunu duyunca çıldırdım.. Düğün için gelen misafirlerden yatılı gelenlerden banane ki ?? Yer yoksa ben ne yapabilirim.. Daha birkere gidip kalmadığım evimde gelin olarak bile henüz girmediğim evimde düğün zamanı yatacak yer olmadı için benim evimemi gelecek insanları evimde kendim yokum kimse yok ooh evimde kalsınlarBu benim için ilk gecemde misafir kalması kadar saçma bir durum geliyor
diyeceksiniz ki abisi.. yengesi... öyle ama her ne olursa olsun ben kesinlikle istemiyorum kalacak başka yer mi yok böyle bi saçmalık var mı eve daha gelin girmemiş gelinin evinde kalınacak...
Başka zaman olur biz evleniriz yatılı gelirler misafirliğe o ayrı ama sizce şimdi böyle olması mantıksız değil mi.. evimde ben yokum... birkere bile kalmamışım misafir gelecek evime tepe tepe kullanacaklar en az düğünden önce 2 gün kalırlar kına günü öncesi ve kına günü kalırlar neymişde yatacak yer yokmuş ya banane ki(
Ben mi abartıyorum yoksa haklımıym kızlar yorumlara ihtiyacım var
düğün benim kendi yaşadım şehirde olacak evim kendi yaşadım şehirde serili
nişanlımın bacısı abisi istanbulda.. düğün için gelecekler..
ama düğünde cok misafir olacağı için onlara kalacak yer kalmaya bilirmsş
nişanlımda bana bizim evde kalırlar dedi ve ben çıldırdım.. daha evimde bir kez ben kALMADMM
Bu arada ilk gece kalmayacaklar kızlar kına günümden bir gün evvel ve kına günü kalacaklarmış..
Hiç şikayet etmedim o dönemde( çok perişan haldeydim). Sonuç olarak dediğiniz gibi oldu :) Eşim o koşturmalarımı hayranlıkla minnetle seyrediyordu. Bekarken ailem diyen adam o süreden sonra ''tek dünyam, en önemli varlığım eşimdir'' diyebiliyor. Bazen yaptığımız fedakarlıklar geleceğimiz için çok güzel sonuçlar doğurabiliyor. Mutluyum :) Tüm çiftlerinde mutlu olması dileğimle :)Esin bunca fedakarlığına sana tapıyo olmalı yani ancak öyle çekilir
Günlük eşyalı küralik daireler varDüğün süreci beni çok yırapttı belki olayları mantıklı düşünemiyorum belki abartıyorum bilemiyorum sizlere sormak istedim düğünüme az bi zaman kaldı evim serildi eşyalarım geldi çok şükür.. Nişanlımın Abisi İstanbuldan gelecek düğün için eltimde öyle görümcem zaten gelmişti önceden.. ne yazıkki( düşman başına öyle görümce) .. Düğün zamanı nişanlımın ailesinden cok yatılı gelen olacakmış.. dolayısı ile o mısafirleri yatıracak yer kalmayabilirmiş eğer kalmassa.. Benim evimde yatarlarmış kaynım eltim görümcem..
bunu duyunca çıldırdım.. Düğün için gelen misafirlerden yatılı gelenlerden banane ki ?? Yer yoksa ben ne yapabilirim.. Daha birkere gidip kalmadığım evimde gelin olarak bile henüz girmediğim evimde düğün zamanı yatacak yer olmadı için benim evimemi gelecek insanları evimde kendim yokum kimse yok ooh evimde kalsınlarBu benim için ilk gecemde misafir kalması kadar saçma bir durum geliyor
diyeceksiniz ki abisi.. yengesi... öyle ama her ne olursa olsun ben kesinlikle istemiyorum kalacak başka yer mi yok böyle bi saçmalık var mı eve daha gelin girmemiş gelinin evinde kalınacak...
Başka zaman olur biz evleniriz yatılı gelirler misafirliğe o ayrı ama sizce şimdi böyle olması mantıksız değil mi.. evimde ben yokum... birkere bile kalmamışım misafir gelecek evime tepe tepe kullanacaklar en az düğünden önce 2 gün kalırlar kına günü öncesi ve kına günü kalırlar neymişde yatacak yer yokmuş ya banane ki(
Ben mi abartıyorum yoksa haklımıym kızlar yorumlara ihtiyacım var
düğün benim kendi yaşadım şehirde olacak evim kendi yaşadım şehirde serili
nişanlımın bacısı abisi istanbulda.. düğün için gelecekler..
ama düğünde cok misafir olacağı için onlara kalacak yer kalmaya bilirmsş
nişanlımda bana bizim evde kalırlar dedi ve ben çıldırdım.. daha evimde bir kez ben kALMADMM
Bu arada ilk gece kalmayacaklar kızlar kına günümden bir gün evvel ve kına günü kalacaklarmış..