Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

arkadaşlar, konuyu bide şu acıdan ele almak gerek. esimin amca kızının kınası başka sehirdeydi kızın evinde kızla birlikte amca kızları kaldı ve yeni takımına kahve dökmüşler hemde kupa bardakla. kız oradaydı neyse.bizde gelinde üç gün vardır kadınlar sabah kızın evlne ziyarete gelir sonra sağda solda anlatır. böyle bi sey olsa kızla kocası kavgaya tutuşması işten bile değil. bazıları yataga iğne saplıyor. ilk gece bi şey olmasın diye. büyo yapan, makas koyanlar mı dersln. batıl inanç diceksiniz fakat yapılması bile gördüğünde sinir bozmaya yetiyo. sonuc mecbur kalırsan yatak odanın kapısını kitle kalsınlar. bunun için bunalmaya degmez. saygılar

bi de eklemek isterim buradaki asıl konu bence ev meselesi değil asıl konu düşüncesiz davranış. yani bence seni kıran bu olmuş. bu kadar telaşın arasında eşinin ailesinin daha duyarlı davranıp yeni evlilerin evinde kalmak hoş olmaz daha onlar kapıyı bile acmamışken aman canları sağ olsun olmazsa iç ice yatar daha da olmadı otel tutarız demesini bekliyorsun. bu sana verdikleri değeri hissetmeni sağlar bu kadar duygusal bi zamanda bu şekilde canını sıkmazlardı. sonradan bakıp bunlara güleceksin en iyisi kitle yatak odanı isterse alem yapsınlar. düğünü kendine zehir etme. bırak onların ayıbı onlara kalsın. simdiden mutluluklar

Onun içindirki hiçbir şüpheye yer bırakmadan ,gelin evinin anahtarını kimseyse emanet etmemek gerekir ,sonucta hayvanın alacalısı dışından insanın alacalısı da içinden belli olrmuş

Anahtarları yok et bence. Asla izin verme hem görüncen hemde Eltin kalacak ay düşman başına

Benim yatağımda da iğne bulmuştum. Allah'tan sadece elime takıştı.

böyle saçma şey mi olurmuş. sakın izin vermeyin. net olarak hayır deyin.
yeni gelin evi orası yahu. bana birisi ısrarla teklif etse dahi uygun olmaz derim, ne düşüncesiz insanlar var.

Aynısını ben yaşadım. Sizde yine elti kayınbirader... Bizde görümce, koca çocuk. Kayınvalide kayınpeder, halası halasının kızı, başka halası kızı ve damadı... Üstelik bana soran bile olmadı... Biz kendi evimizde yer ayarladık kınadan sonra hadi buyurun dedik... Biz senin evde kalacağız dedi kayınvalidem... Dondum kaldım bir şey diyemedim...
Sonrasında eşimle büyük kavga ettik... Bütün nevresimleri parçaladım yırttım attım...
İnsan bi izin ister bi sorar. Ons göre ben de nevresim yastık ayarlarım belki. Kendim için aldığım takımları kullanmışlar... Çıldırmıştım resmen...

izin vermesende bastan sana antipati duyacaklar nisanlin demeli dusunmeli seni katmadan oda abisine diyemez sanirim cok ilginc bi konu. ben olsam istwmezdim ama sorun etmezdim.

Ya öyle sacma sey mi olur zaten nişanlın öyle olabilir die düsünüp sana söylemiştir gercekte oyle olmayacaktır. Olacaksada kabul etme tabi otel yokmu şehirde

Şok oldum şuan gercekten dengesiz kv çok gördum densizde ama sizinki gibi birsey duymadım o ne demek hicmi saygı yok

evimde kalıcaklar dediklten sonra okumadım tabi ki kalmasınlar

Canım buyüzden niye kendini yiyorsun nişanlınla neden şimdiden kötü oluyorsun bitek yatmadan yatmayaysa üstlerine yorgan bile almazlar hava sıcak senin yatak odanıda kullanmazlar bi yastık bir çarşaf her halde düzenli bir şekildede bırakırlar evi sende yastık kılıflarıyla çarşafları atıverirsin makinaya üzme bukadar kendini herkez rahatına bakar seninle nişanlın birbirinizi yediğinizle kalırsınız düğün senin düğünün keyfini çıkar

Esin bunca fedakarlığına sana tapıyo olmalı yani ancak öyle çekilir
Hiç şikayet etmedim o dönemde( çok perişan haldeydim). Sonuç olarak dediğiniz gibi oldu :) Eşim o koşturmalarımı hayranlıkla minnetle seyrediyordu. Bekarken ailem diyen adam o süreden sonra ''tek dünyam, en önemli varlığım eşimdir'' diyebiliyor. Bazen yaptığımız fedakarlıklar geleceğimiz için çok güzel sonuçlar doğurabiliyor. Mutluyum :) Tüm çiftlerinde mutlu olması dileğimle :)

Günlük eşyalı küralik daireler var
Makul bi dille izah ediver olmadı ailen söylesin
Benim de böyle durumum oldu ben de köpürdüm aileme söyleşdm istemediğimi teyzemde kaldılar
Ama benim nikah akşamı evimde bir ordu kaldı
Çok da umursama koca snein ev senin sonra 30 yıl bunu tartışırsınız
Mutlu olmaya tadını çıkarmaya bak

bu konuyu hallettim kızlar.. yani sanırım öyle düşünüyorum cok büyük kavgalar sonucu izin vermedim.... tamam kaldırmıyorm dedi ama ne kadar sözünün arkasnda duracak bilmiyorum

Gelin evine girmeden ilk onlarin yatmasi olmaz zaten. Bastan ezdirme kendini. Kizarsa kizsin. Sana saygisiz vs derlerse desinler ama senin kurallarini bilsinler. Gerek yok cok yuz goz olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…