• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün gecesini otelin balayı odasında geçirecekler,geçirenler?

gamze4ever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
50
0
86
İçel Mersin
Arkadaşlar,otelde yapılan düğün sonrasında,aynı otelin balayı odasında geceyi geçirmek için yanımıza neler almalıyız?Mutlaka bişeyler unutulur,lüten yardım :sm_confused:

neden ilk geceyi o otelde geçirmek istiosunki ?
bence en iisi ev.. bizimde düğünümüz otelde olcak oda vercekler
ama ben yinede evime gitcem

belki durum onu gerektiriyordur,benim için öyle mesela...evimin olduğu yerden başka bir şehirde olucak düğün,nişanlımın ailesinin yaşadığı şehirde olucak.düğünden sonra gece yola çıkıp evime gelemem,mecbur otelde kalıcam.ama tabi sadece uyucam zemuszemus sorunun cevabına gelince, havlu ve şampuan türü şeyler mutlaka otelde olur.makyajınızı temizlemek için birşeyler alın mutlaka,uyku için gecelik ya da pijama,ertesi gün giymek için günlük kıyafet ve ayakkabı,saçınız için tarak toka vs,gelinliği ve aksesuarları koymak ve taşımak için kutu,çanta vs,parfüm olabilir bir de...şimdilik bunlar geldi aklıma...tabi belirtmek ne kadar gerekli bilemiyorum ama eğer gerekicekse aseton ve pamuk da alabilirsiniz :kedi:

ben otelde geçircem bizim otelde olacak düğün hediyesi olarak da balayı suiti veriyorlar nasıl olcak merak ediyorum :}

cnm bizimde düğün otelde olucak bizde geceyi orda geçiricez . ertesi gün için bişiler al cnm yanına zaten diğer herşey havlu vs otelde vardır.

biz de otel odasında olucaz
düğünümüz başka şehirde evimiz başka şehirde
zaten benim günlük kıyafetlerim yanımda olacak
ama onun dışında şık iç çamaşırı gecelik takımı
şampuanım ve aynı kokuda duş jeli ve nemlendiricimi ( çilek kokulu duş jeli ve nemlendirici ) yanıma almayı düşünüyorum.
tabi o ağır gelin makyajını cıkartabilmek için cilt temizleme malzemesi , cildimin kendine gelebilmesi için toniğiydi nemlendiriciysi vs alıcam yanıma.

Back