• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi yapılması gerekenler

Herkesten kan gelmez öncelikle. Velevki sizin vücudunuz kan gelmeyen şekilde ne yapacak nişanlınız? Doktora gitme sebebiniz nedir tam olarak? Kanla zevkin ne alakası var 🤣 zsten sadece 1 kere geliyor sonrasında ilişkide zevk mi alınmıyor? Soru nedir tam olarak? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi 🤣

Kızlar üç ay sonra düğünüm var. İlk gece kan gelme olayına nişanlim takıntılı. Ya zevk alirimda gelmezse . Doktora gitmeyi düşünüyorum ne kadar acıyacak hepsini çok merak ediyorum
Nişanlınız tam olarak neye takıntılı ? Kan gelip gelmeyeceğini sorgulamak benden başkasıyla mı beraber oldun göreceğiz bakalım diye sormak ile aynı anlamı taşıyor bunun farkında mısınız

Nişanlınız tam olarak neye takıntılı ? Kan gelip gelmeyeceğini sorgulamak benden başkasıyla mı beraber oldun göreceğiz bakalım diye sormak ile aynı anlamı taşıyor bunun farkında mısınız
Evet maalesef o kafada bir insan bu yüzden birlikte doktora gitmeyi düşünüyorum. Kanamayabilecegini anlattigimda kesinlikle hayır diyor

Evet maalesef o kafada bir insan bu yüzden birlikte doktora gitmeyi düşünüyorum. Kanamayabilecegini anlattigimda kesinlikle hayır diyor
Beraber doktora gidip kendinizi küçük düşürmek yerine, neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz? Bazı kadınlarda kanama olmadığını bilmeyecek kadar cahil, karşısındaki kadından bunu mutlaka isteyecek kadar da özgüvenli. Çok sinir bozucu.

Çok yazık ve erkeklere gelince bunun asla ispatı yok. Siz kesin ona güveniyorsunuz hiç ilişkisi olmadığına.

İlişkiden keyif almayla kanamanın bir bağlantısı yok.
Herkeste kanama olmayabilir, nişanlınızın bu tavrından rahatsız değil misiniz?
Evet çok rahatsızım çok çirkin tavrı lakin anlatmıyorum. kanamayanlarda varmış o kadar kafam karıştı ki lütfen yardımcı olun

Böyle bir insanla evlilik yapmak istediğine emin misin peki ? Sana güveni yok ve kanıt istiyor. Daha evliliğe giden yolda seni neden bir obje gibi görmesine izin veriyorsun ?

Beraber doktora gidip kendinizi küçük düşürmek yerine, neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz? Bazı kadınlarda kanama olmadığını bilmeyecek kadar cahil, karşısındaki kadından bunu mutlaka isteyecek kadar da özgüvenli. Çok sinir bozucu.
Doktorda ispatlamak değilde Kanamayabilecegini doktordan duyması bunu anlayabilmesiini çok isterim. Seviyorum ve ayrılmak istemiyorum güvenmiyorsan yüzüğü takmasydin diyorum ama 🤷🏻🤦🏻🙍🏻

Evet çok rahatsızım çok çirkin tavrı lakin anlatmıyorum. kanamayanlarda varmış o kadar kafam karıştı ki lütfen yardımcı olun
Yardımcı olacak bir şey yok ki, tek tavsiyem sizinle iki damla kan için evlenmek isteyen adamı geride bırakın, kendinizi bu şekilde aşağılamayın

Rahatsız olsan doktora gitmeyi düşünmezsin. Esnek olabilir ve kan gelmez kan gelmediğinde kolundan tutup babanın kapısına da atar bu zihniyet.

Şimdiden böyleyse geçmiş olsun size. Yarın o adama niye baktın, bu niye böyle oldu. Sen kuyruk sallamasaydın , o sana bakamazdı. Yanlışlıkla biri mesaj atsa . Numaranı bilmeden nasıl atacak, sen verdin. Sen beni nasıl aldatırsın diyecek ve sizi suçlayacak. Hazır mısınız buna? Ya da başka bi kadına aşık olup, size iftira bile atar böyleleri. Kaçıncı yüzyıldayız. İnternete yazsa çıkar neyin ne olduğu

Kızlar üç ay sonra düğünüm var. İlk gece kan gelme olayına nişanlim takıntılı. Ya zevk alirimda gelmezse . Doktora gitmeyi düşünüyorum ne kadar acıyacak hepsini çok merak ediyorum
Böyle hödük biri ile işin zor bacım

Back