• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım bir sıkıntı var fikir verir misiniz?

DÜĞÜN TARİHİ BELİRLENİRKEN ÖNEMLİ OLAN SİZİN MÜSAİT OLDUĞUNUZ TARİH OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. GERİ KALAN HERKES SİZE UYUM SAĞLAMALI.

Ablan boş yapmış. Çocuklarımsız gelmem ne demek ya bu kadar basit mi onlar çocuğuysa sen de kardeşi değil misin? Çözüm olarak eski eşiyle görüşüp o hafta değil bir önceki/sonraki hafta almasını rica edebilir. Ama sen böyle bir mevzu yüzünden tarihini değiştirmek için nişanlınla bence tartışma. Çünkü ablan senin için çabalamıyor direkt kestirip atmış

Bu sizin düğününüz, siz ablanıza değil ablanız size uygun davranmalı ne alaka yani çok mantıksız.

Bırakın ablanız dert etsin ya düğününe gidemezsem diye. Sizin özel gününüz. Allah korusun hastalık değil ameliyat değil gerekçesi de geçerli gelmedi bana. Mutluluklar dileyerek genel bir tavsiye de vermek istiyorum artık önceliğiniz ve aileniz müstakbel eşiniz, kök ailenizin hukukta olduğu gibi ikinci derece olduğunu bilin.

Arada avukat aracılığıyla iletişimi oluyor eski eşiyle anca . İyi ayrılmadılar zaten konuşmuyorlar öyle.Yarın avukatıyla konuşacak ne yapılabilir diye ama çok büyük ihtimalle bir şey yapılamaz diyor.Yine de konuşacak ama olumsuz olursa nasıl bir yol izleyeceğim işte arada kaldığım için ben de çok dert edindim.
Siz keyfinizden o tarihi ayarlamıyorsunuz her yolu denemişsiniz ama bulamamışsınız.
Zaten çocukları ablanızda olmayacak gelip dönsün, o bundan feragat edebilir ama sizin başka ihtimaliniz yok.
Ablanız bencilce davranıyor o zaman gelip gelmeme tercihini ablanıza bırakarak yapın düğününüzü.

Ablanızın ki ölüm kalım meselesi değil, keyfi kapris.

Back