Düğün fotograflarinda yaşadığım hüsran 😪

Bence üzülmeyin ileride de olsa tekrar gelinlik giyip stüdyoda fotoğraf çektirin.Ukte kalmasın içinizde.

Ay bir gün evlenirsem bende öyle yaparım .hatta eski pozlar var ya gelin ve damadın yan yan bakması, bulutların üzerinde damadın uzanması falan

Tek derdiniz bu olsun..fotolara fotoşop yapıyorlar kendinizi bile tanıyamazsınız ışıltı filtre vs saçlar bilerek öyle gibi duruu
olmasa da kimin umrunda pembiş gelin olmayı artık üzerinizden çıkarın senelerce dolapta bir köşede duracak foto

Biz de aksam dugun fotolarina baktik.wuuu ooogggg falan cok begendik.aradan 18 sene gecmis, o zamanlar genclik var tabii.ne saca ne gelinlige bakmisim

Photoshopu duymus olman gerekiyor....

Dertsiz basina dert cikarma, abartma

Ablamın düğünü olduğu gün süpersonik aşırı yağmur ve sel vardı. İnsanlar arabalarından inip salon kapısına gelene kadar hepsi sudan çıkmış sıçana dönmüştü
Çok gülmüştük herkese. Tuvaletlerde saçlarını el kurutma makinesiyle kurutma sırasına geçirenler vardı
Fotoğraf çekimi de öyle hatıralı olmuş sizin.

Ben evleneli 15 yıl oldu,stüdyoda birkaç poz çektirmiştik o zaman hiçbirini beğenmemiştim.Sonrasında düğünde hep yanımızda olan ,birlikte stüdyoda resmimiz de var hatta eşimin kuzenini ani bir şekilde kaybettik.Resimlere iki defa ancak bakmışızdır eşim görünce çok üzülüyor.Kısaca hayat kısa resim falan hikaye,Allah ömür boyu mutlu etsin ikinizi.

Aman ne olcak temmuzun 22de dış çekimim olmuştu 5yıl önce hiç unutmam deniz kenarında çekim yapmıştık alana geldikten yarım saat sonra sis çöktü kocamla birbirimizi bile göremiyorduk ondanda 1saat sonra dolu yağmıştı resmen çamur olmuştuk klip falan çektik bide o halde şimdi bakınca çok gülüyoruz kepaze oluşumuza

İki sene sonra dert etmezsin merak etmeyin benim fotoğraflar nerdeydi onu bile unuttum aramam lazım heryer çocuklarımın resmi ile dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…