- 29 Ekim 2022
- 67
- 50
- 18
- 29
- Konu Sahibi Bellagla234
-
Niye bu tabağı yazmayı düşündünüz?Merhaba arkadaşlar. Düğünümde ikram olarak böreklerin,dolmaların olduğu içeriği geniş bir ordövr tabağı tercih ettim. Bunu düğün davetiyesine ne şekilde yazmalıyım onu bilemedim. Bilen,örnek olarak davetiye atabilecek olan varsa çok memnun olurum
Bizim zamanımızda yemek fişi vardı.Hiç denk gelmedim düğünümüz yemekli gibi kısa yazı yazıyorlar hep
Ne yaşlanması en güzel yillarındasin ruhun zaten 18Bizim zamanımızda yemek fişi vardı.
Tabii yaşlandık biz…
Canım arkadaşımNe yaşlanması en güzel yillarındasin ruhun zaten 18
Bak bu iyiymiş.Kokteyl menü anladığım kadarıyla.
Düğünümüz kokteyl konseptlidir yazmanız yeterli.
Pasta?Davetiyeye yazıldığını hiç görmedim. En fazla alta dipnot ordövr tabağı ikramımız olacaktır falan yazılır
Belki matbaaların bir fikri vardır.Merhaba arkadaşlar. Düğünümde ikram olarak böreklerin,dolmaların olduğu içeriği geniş bir ordövr tabağı tercih ettim. Bunu düğün davetiyesine ne şekilde yazmalıyım onu bilemedim. Bilen,örnek olarak davetiye atabilecek olan varsa çok memnun olurum
Düğünümüz yemeklidir, davetiyeler 2 kişiliktir yazılmıştır muhtemelen.Bende hiç duymadım açıkçası. Birazda itici geldi.
Bir akrabamızın düğünü oldu. Yok yoktu gerçekten ama hiç bu tarz bişey yazmadılar.
Görgüsüzlük olur zaten bana göre.Bende hiç duymadım açıkçası. Birazda itici geldi.
Bir akrabamızın düğünü oldu. Yok yoktu gerçekten ama hiç bu tarz bişey yazmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?