- 31 Ocak 2020
- 1
- 0
- 24
- Konu Sahibi Zehra Ipek
Düğün davetiyelerinin üzerinde genel olarak ne yazılır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle.Bu mutlu günümüzde sizleri aramızda görmek istiyoruz.
Kamyon arkası gibi yazılar yazmayın lütfen
Bizde esim ve beni. Adim yaziyodu ortasinda davetlisiniz yazisi vardı. Altta dugun kina yeri ve aile isimleri vardi ole kamyon arkasi gibi uzun yazi sevmedigimizden kisa olsun dedik yine de heryeri dolduBu mutlu günümüzde sizleri aramızda görmek istiyoruz.
Düğün davetiyelerinin üzerinde genel olarak ne yazılır?
Benim de tam olarak böyleydi. Daha fazlası hoş değil.Bu mutlu günümüzde sizleri aramızda görmek istiyoruz.
Code readeri olmayan insanlari dusunurdum...Ben düğün davetiyesinin bi düğün için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tabi çok pahalı olmama koşuluyla farklı şeyler denenebilir. Korona nedeniyle düğünümüzü ertelemek zorunda kaldık. Karantina süresinde de baya araştırdım :) Yurtdışında bir kaç örnek gördüm ve açıkçası baya hoşuma gitti. Düğün davetiyesinde sadece QR kod var. QR kodu telefonun kamerasından okutunca tüm düğün bilgileri görüntülenebiliyor, düğünün adres bilgilerinden otomatik olarak navigasyonu çalıştırabiliyor ve ayrıca whatsapptan fln da gönderilebiliyor. Açıkçası baya hosuma gitti. Siz benim düğünüme gelecek olsaydınız ve bu şekilde bir davetiye alsaydınız :) ne düşünürdünüz?
Bence çok mantıklı. Bi kaç düğünde gördüm temanın kartlarını fakat bence madem çevreyi korucaz o zaman kağıt israfı etmeyelim. Senin fikrinle benim fikrimi birleştirip , Temadan QR kodla dijital davetiye fikrini ortaya sürüyorum :=)Code readeri olmayan insanlari dusunurdum...
Her davetlinize temada agac dikip onun karti ile cagirsaniz ya, dunyaya bir fayda olurdu
Aslinda sevdiginiz bi sairin konuyla ilgili bi kisa dorylugunu yazabilirsinizDüğün davetiyelerinin üzerinde genel olarak ne yazılır?
Zaten e-posta ile iletiliyor ya da mms ile :)) Tema da agac kesmemeyi dusunmustu tabi... epeyce de hesapli, degerlendirebilirsinizBence çok mantıklı. Bi kaç düğünde gördüm temanın kartlarını fakat bence madem çevreyi korucaz o zaman kağıt israfı etmeyelim. Senin fikrinle benim fikrimi birleştirip , Temadan QR kodla dijital davetiye fikrini ortaya sürüyorum :=)