Düğün alışverişi beyaz eşya

Küçük ev eşyamda şarjlı süpürge almak istiyorum Philips Öner’iniz var mı ?

Bütün beyaz eşyalarım bosh ve çok memnunum.
Ama beyaz eşyada biraz şans faktörüde devreye giriyor.

Az önce ayrıntı vermeyi unuttum. Beyaz eşyalarım samsung fakat ütü ve süpürge philips süpürgem hatta maraton modelinden aldım. Evde süpürge yaparken halıyı kaldırıyor.

Küçük ev eşyamda şarjlı süpürge almak istiyorum Philips Öner’iniz var mı ?
Şarjlı süpürge kullanmıyorum. Annemin dyson ı var paran varsa al valla yememden içmemden kısıp alacağım neredeyse o kadar mı güzel çeker. Günlük süpürme değil aylık süpürsen ancak tozlanır ev. Oluşmamış tozları da topluyor

Ben başka birşey yazmaya geldim. Ekmek kızartma makinasına para vermek yerine tv nizi daha kaliteli alın. Kanal geçişlerinin hızını kontrol edin. Tv Arçelik almazdım. LG ye bakın.

Pulsar20
Tost makinesi, çaycı ayrı ayrı alma sakın.
4 lü elektrikli eşya olarak bak emin ol daha uyguna gelir.
Tv yi de sakın Arçelik alma ya Philips ya da Samsung tv konusunda en iyisi o ikisi

Benim de ütüm ve süpürgem Philips. 2sinden de memnunum. Süpürge o kadar çok çekiyor ki ben süpürürken çok zorlandığım için eşim yapıyor. Samsung kurutmalı çamaşır makinam var kurutması günlük kullanmaya uygun değil acayip kırıştırıyor. Battaniye yorgan falan kurutuyorum sadece o yüzden öyle bi model alma boşuna para verme derim. Bulaşık makinası da Bosch en alt modelini aldım zaten hep aynı programları kullanıyorum (eko, yoğun, kısa) diye. Pişman değilim çok güzel yılıyor. Buzdolabım LG acayip büyük. Yani büyüklüğü dışında bi özelliği yok sıradan buzdolabı işte. Küçük ev aletlerim tefal ama mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. İpli bi rondo aldım elimden düşmüyor diğerini yıkamak zor geliyor. Bana kalırsa listene eklemen gereken önemli bir alet ‘Telve’. Önceden sadece Arçelik’te vardı şimdi bir sürü marka çıkardı öneririm kesinlikle.

Öncelikle hayırlı olsun. Benim de kafamda iki tercih vardı biz de gectigimiz yaz almıştık. Arçelik ve bosch arasında kalmistik ama arcelikte modeller geçen yılki gibi mi hala bilmiyorum yani belki biraz güzelleşmiş olabilir yeni çıkanları bilmiyorum ama çok keskin hatli ve estetikten yoksundu. O yüzden biz bosch tercih ettim ve çok memnunum. Biz ankarada en az 20 dükkana sorduk ve birbiriyle çok uçurum fiyatlar verdiler. Geçen yıl son çıkan buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesine 5700 lira verdik. Ama aynılarına baska yerde 7000 de dedikleri oldu. Size tavsiyem şimdiden almanız ama çok yer gezmeniz olur. Ayrıca kuzenim de yaza evlenecek. Simdiden aldı ve mağaza şunu da söyledi, eğer sizin aldığınız modelin üstü çıkarsa, üstünü eklerseniz eviniz olduğunda o modeli göndeririz. Bu çok iyi bir şey bence. Bunu yapabilirsiniz

Modellerini kodlarını bilmiyorum ama benim bütün beyaz eşyalarım Arçelik. 4,5 yıldır hiçbirinden hiçbir problem yaşamadım. Biraz da şans işi gerçekten.

Benim utumden...... Supurgeme hersey Arçelik ve coookkk memnunum Ayrica servisi cok hızlı

Gorumcem de butun esyalarini arcelikten almisti. Supurgesi bozuldugunda esim icini acip bakti tum vidalari farkli farkli takmislar. Yeni diye ikinci el seyleri satmislar belli ki. Evimde hic yerli marka beyaz esya yok. Almam da. Tum esyalar ayni marka olacak takintiniz yoksa her markanin urunlerini degerlendirin alisveris sitelerindeki yorumlara bakin derim.

Beyaz eşyalarım Siemens gayet memnunum. Özellikle buzdolabım harika

BOSCH en iyi marka bence.
Fakat bu ara beyaz eşyalarda bir sıkıntı varmış, servise gelen arkadaş söylemişti almayın diye.
Firmamı satılmış nolmuş, varmış bişeyler.

Bosch almıştı babam benim düğün zamanımda tüm beyaz eşyaları.. çok memnundum..
Hiçbir problem yaşamamıştım 3 yıldır.
Biraz daha paraya kıyıp Bosch almanızı öneririm..

Başka ortak noktamız var mı yada sizin önerdiğiniz var mı
Canim öncelikle hayirli olsun huzurla otur yuvanda .... Tv' de aldim ben fakat burada da soylemis arkadaslar tv eger cok kullaniyor ve nete falan baglanmak istiyorsan alma LG oneririm ke-sin-lik-le. Bir sorunum yok ama daha iyi emin ol 3 yil oldu ben evleneli caydanlik ve kahve makinemden çok memnunum. Bunlarada bakabilirsin.

Phillips marathon dan bir tek ben memnun degilim sanirim.Aman aman oyle cok guclu bir cekimi yok.

Tost makinasi olarak ise korkmaz'in eski modeli.Isinmasi,tostu yapmasi 2 -3 dakikayi buluyor.Sanirim kucuk ev aleti olarak en en memnun olarak kullandigim o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…