Benim herşeyim Arçelik sıkıntı pek yaşamadım. Yaşadığımda da (süt döktüm bulaşık makinesinin tuşlarının arasına yanlışlıkla) hemen geldi servis. Servis ağı çok geniş ve hızlı. Ama başa dönsem şöyle yapardım. 580 tl ilk dev gibi birbuzdolabı aldım ama çok pişmanım çok büyük o yüzden içi derin ve herşey yığılıyor birbirinin önüne. En arkadaki şeyi alayım derken hadiii tüm dolabı boşalt işin yoksa. Dondurucu alt katta rahat oluyor ama buzdolabını daha sık kullanıyorum ve dolabın en üst katına rahat ulaşamıyorum. Yani klasik daha küçük bir buzdolabı alırdım.
Bulaşık makinesi de Arçelik. İleri bir model değil normal bir model. Ama memnunum. Herşeyi leş gibi atıyorum afedersin pırıl pırıl çıkıyor iki yıldır. Matlaştırmadı bardakları falan.
Çamaşır makinesi de Arçelik ve yine ileri bir model değil. Ben sık kıyafet değiştiririm çok sık çamaşır yıkarım. Kısa programı var tam bana göre. Kıyafetleri iyi yıkıyor beyazlar beyaz çıkıyor solmuyor memnunum.
Arçelik’in kurutma makinesini aldım ileri bir modeldi beş bin tl falandı sanırım. Ama pişmanım. Kurutma makinesi süper kolaylık ama neyi kurutucuya atsam yıpranıyor soluyor büzüşüyor kırışıyor. Havlular için nevresim için falan rahat yoksa kullanmıyorum çünkü iki yıllık evliyim ama eşyalar on yıllık gibi oldu. Başa dönsem kurutucu almazdım.
Küçük ev aletlerinde tefal den şaşma. Mikserdir rondodur taş gibiler maşallah. Süpürgede de Philips ten şaşma.