Merhaba Bende ki kodlar bınlarValla kodlarina varasiya kadar hatirlamiyorum ama biz de cayci,bulasik,camasir,buzdolabini arcelikten aldik.Memnunum 1 senedir hepsinden.
Beko ve Arçelik konusunda bende kararsız kaldım ikisi de ayni üretim firmasının ürünleriymiş haklısınız öyleBeyaz eşya piyango gibi birşey. Aynı marka olsa bile iyi de kötü de çıkabiliyor. Arçelikten makinalarım var ama memnun değilim. Buzdolabım beko valla ömürlük çıktı.
Merhaba Bende ki kodlar bınlar
Beyaz eşya şans işi diyenlerdenim. Yüm beyaz eşyalarım arçelik. 5. yıllarını yaşıyorlar benimle, çamaşır makinemin ve bulaşık makinemin kapakları çatladı, buzdolabımın motoru kendini kilitledi, iyi bir masraf çıkardı bizede küçük geliyordu eş dost tavsiyesiyle bosch aldım. şimdilik memnunum. Fırınlı ocak almıştım, ocağımın en büyük gözü 2. senesinde tıkandı, ki o gözü çok kullanmıyordum. Kısacası yılların arçeliği beni şaşırttı. Hee birde buzdolabım bozulunca servis çağırdım o konuda da sınıfta kaldıklar. Buzdolabı bu sonuçta öncelikli olmalı diye düşünüyorum, bana 3 gün sonraya randevu verdiler. Dışarıdan tamirci çağırıp en azından sorunu öğreneyim dedim, adam daha ben söylemeden dolabınız 5-6 yıllık mı dedi? neden öyle dediniz diyince arçelik 5-6 yılda motoru kilitliyor dedi. Çok sık rastlıyoruz buna dedi.Kızlar merhaba nasip olursa yazın düğünümüz olacak Beyaz eşyaları indirim devam ederken alalım dedik Arçelik ten Ürünler konusunda fikri olan var mi kullanışlı mı sizce ?
Öyle aynı üretim ama şimdiki aklım olsa arçelik almazdım. Çamaşır makinam bozuldu 500 tl servise ödedim. Yine bozuldu 300 tl ödedim. Hala da doğru düzgün çalışmıyor.Beko ve Arçelik konusunda bende kararsız kaldım ikisi de ayni üretim firmasının ürünleriymiş haklısınız öyle
İkisini de teyit ettim simdi ama ikisini de inoks olarak gördüm hatta şecerkende öyleydi yanlış mi yazdık desem bakıyorum o kodların ikiside gribaktım şimdi buzdolabı ve bulaşık makinenizin rengi farklı. biri inoks biri beyaz. farklı durmaz mı?
tost makinesine ben o kadar para vermezdim. ayrıca senede iki kere ekmek kızartırsınız emin olun, boşa masraf.
az önce bulaşık makinesini beyaz görmüştüm. tekrar baktım inoks diyor evet, yanlış baktım heralde.İkisini de teyit ettim simdi ama ikisini de inoks olarak gördüm hatta şecerkende öyleydi yanlış mi yazdık desem bakıyorum o kodların ikiside gri