Düğün alışverişi beyaz eşya

Phillips marathon dan bir tek ben memnun degilim sanirim.Aman aman oyle cok guclu bir cekimi yok.

Tost makinasi olarak ise korkmaz'in eski modeli.Isinmasi,tostu yapmasi 2 -3 dakikayi buluyor.Sanirim kucuk ev aleti olarak en en memnun olarak kullandigim o.
Benim süpürge Arçelik annemin maraton... İnanin bende fark göremiyorum 🤨

Bir de bu marathon serisinin en son cikanini aldim.Pismanim bu kadar para verdigime.Bir led isigi var .Led isigina 1800 lira para verdim iste 😑
Ya bizde sorun var, ya da cidden insanlari fiyatla algiya sokuyorlar🤨 Olsun acida olsa tecrübe ettiniz ...

Buzdolabım,çamaşır makinam, bulaşık makinam Samsung, çok memnunum, 6 yıldır kullanıyorum. İlk yıl bulaşık makinamda sorun oldu garantiden makinayı değiştirdiler, servisleri hayli iyi. Süpürgem arnica tesla premium onunla da aramız iyi. Çaycım Beko onu hiç bir markaya değişmem, tost makinam, blender vs küçük ev aletlerim beko onlarla da sorun yaşamadım.

Ya bizde sorun var, ya da cidden insanlari fiyatla algiya sokuyorlar🤨 Olsun acida olsa tecrübe ettiniz ...

Hayir,almadan once okadar cok yorum okudum ki maraton guzellemesiyle ilgili.Vardir bir bildikleri dedim.Annemin 400 liralik phillips i benimkinin 10 kati daha guclu.Aynen tecrube ettim.Bir daha gormeden,calistirmadan asla almam.

Canim öncelikle hayirli olsun huzurla otur yuvanda .... Tv' de aldim ben fakat burada da soylemis arkadaslar tv eger cok kullaniyor ve nete falan baglanmak istiyorsan alma LG oneririm ke-sin-lik-le. Bir sorunum yok ama daha iyi emin ol😉 3 yil oldu ben evleneli caydanlik ve kahve makinemden çok memnunum. Bunlarada bakabilirsin.
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 🤗 tv konusunda nişanlıma bıraktım çünkü ben çok anlamıyorum belki 123 ekran da alabiliriz arçeliğe güvenmek istiyorum umarım beni yanıltmaz 😔 aldığım seylerde kullanış aradım hep kullanışlı pratik olmasına baktım

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 🤗 tv konusunda nişanlıma bıraktım çünkü ben çok anlamıyorum belki 123 ekran da alabiliriz arçeliğe güvenmek istiyorum umarım beni yanıltmaz 😔 aldığım seylerde kullanış aradım hep kullanışlı pratik olmasına baktım
Tv de bizde bir sorun çıkmadı, umarım sizde de sorun olmaz 😉

Benim de tüm hepsi beko memnunum ama 9 ay oldu daha kullanali :) beyaz eşya biraz şans ışi tabi ama arçelik beko artık iyi değil diyolar. Bosch profilo daha iyi çok pahalı gelirse samsung öneririm. Benim kayinvaldemler aldığı için bekodan aldılar:) itiraz etme lüksüm olmadı pek

X