- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lovedreams
Çok sinir bozucu ya çok haklısın nasıl utanmıyor.esiniz de tepki göstermeli ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşyeri açarken arkadaşımdan logo yapmasını istedim . Tabiki parasını vericektim emeğinin karşılığını alıcak ama gönderdiği logoların tüm sayfasını adıyla doldurmuş seçemem bile içinden aradım 6bin lira istedi bu işin piyasası bu. 50tane kişiyle görüştüm 500den 1lira fazla isteyen çıkmadı. Oturdum kendim yaptım . O arkadaşımı sildim ben . İşsiz onun da işi görülsün istemiştim 20 yıllık kardeşim dediğim insandı .
Kazık istemiyosan uzağa gidiceksin gerçekten atın yüzüne parayı
Eşim normalde oldukça sinirli bir insan ben ne o şerefsizin yüzüne bakmam artık dedi annesini aracı yapacak ama ben kabul etmiyorum sen çekil onlar senin akraban benim değil dedim ortalığı ayağa kaldıracaktım gece eşim zor tuttu beni bakalım şu resim işi hallolur onu ifşa edeceğim cümle alemeÇok sinir bozucu ya çok haklısın nasıl utanmıyor.esiniz de tepki göstermeli ama
Ilk once resimleri bir alin daEşim normalde oldukça sinirli bir insan ben ne o şerefsizin yüzüne bakmam artık dedi annesini aracı yapacak ama ben kabul etmiyorum sen çekil onlar senin akraban benim değil dedim ortalığı ayağa kaldıracaktım gece eşim zor tuttu beni bakalım şu resim işi hallolur onu ifşa edeceğim cümle aleme
Bence arkadaşlar sinirlendirmeyin resimleri siler falan demiş ama bence iyi bir korkutursaniz ancak verir o resimleri.bence cingar çıkarın baya bir olay olsun yani eğer elindeyse kaybetmediyse ancak böyle verirEşim normalde oldukça sinirli bir insan ben ne o şerefsizin yüzüne bakmam artık dedi annesini aracı yapacak ama ben kabul etmiyorum sen çekil onlar senin akraban benim değil dedim ortalığı ayağa kaldıracaktım gece eşim zor tuttu beni bakalım şu resim işi hallolur onu ifşa edeceğim cümle aleme
Resimlerim silindi diye ödüm kopuyor benim zaten o resimler bir elime geçsin ben ona yapacağımı biliyorumBence arkadaşlar sinirlendirmeyin resimleri siler falan demiş ama bence iyi bir korkutursaniz ancak verir o resimleri.bence cingar çıkarın baya bir olay olsun yani eğer elindeyse kaybetmediyse ancak böyle verir
Diyorum ya canım ne gelirse en yakından geliyor ahlak yoksunu Allah bol vermiş ama bu pisliğin gözü doymamış vereceğim para ona haram olsun misliyle çıksın diye dua ediyorum suratına da diyeceğim bu yaptığını 7 kat el yapmaz adi haysiyetsiz1000 Tl çok çok çok uçuk bi fiyat 50 60 tane fotoğraf için hemde albüm vs yok. Ben dış mekan çekimimi 500 tl gibi çok uygun bi fiyata yaptırdım. 1 büyük bıy albüm 2 orta boy albüm 1 cep albüm bir tane fotoğrafımızıda büyük boy tablo yapmıştı. 600 resmide CD yle bize vermişti. 1000 tl çok fazla bi fiyat hemde akrabaya.
Boşuna sinirlerini bozma canım kuzen resimleri kaybetmiş oyaliyorHatunlar sinirlerim tavan yaptı gece gece bana bi akıl verin yoksa eşimle büyük kavga edeceğim
Biz Nisan 2014 yılında evlendik düğün gününden 2 hafta kadar önce bir stüdyo ile anlaştık albüm vs için neyse düğün günü ben kuafordeyken eşimin yanına gelen kuzeni sen stüdyo ya gitme ben dış çekim yaparım demiş para konusmamislar ama o gün eşim aramış stüdyoyu iptal etmiş.
Biz gittik o gün dağ başlarına tamm resimler çok güzel olmuştu düğüne geç bile kaldık değer dedik. Aradan 3 yıl geçti resimlerim yok elimde 3 yildir dilimde tüy bitti ara demekten eşimde inat şimdi telde konuştular kuzeniyle eşim albümün resimleri istedi kuzen olacak o adi de bana 1000 TL gönder flaş belleğe yukleyeyim göndereyim dedim şaka gibi küfür gibi bizi enayi yerine koyuyor gerizekalı ben 1000 lira versem albüm isterdim eşim telefonu saklıyor ben halledeceğim diyor ama içim içimi yiyor çıldırıyorum sinirden yarın kuzenin annesini arayacağım ama eşim bana kızdı aramayacaksın diye lütfen rica ediyorum bu çocuk para mevzusu açmamış eşimde o gün kafam dağınıktı ama para konuşmadık diyor tamm ben diyorum hakkı neyse veririz 1000 TL nedir ya albüm istemiyorum dedim durumları çok iyi maddi açıdan paraya ihtiyaçları yok aç gözlü pislik ya eşim kızdığı halde annesini arayayım mı kızlar bana akıl verin.
Duzenleme:
Şerefsiz adi heryer den engellemiş eşimi pislik şeytan diyor git evini bas sabah sabah çileden çıkardı beni burada ki hatunların dediği gibi resimleri kaybetti biz tamm orta yolda anlaşırız diyince heryer den engelledi bizi deliricem ya vallahi deliricem ben hayvan bide dindar olacak müslüman olacak
O zaman ben dava açabilir miyim karşı tarafa peki sonuçta ben mağdur oluyorumBoşuna sinirlerini bozma canım kuzen resimleri kaybetmiş oyaliyor
Aynı şeyi ben yaşadım. Güya arkadaşım olan grafikerden yardım istemiştim logo için, 2 bin gibi bir fiyat çekmişti. Ben dumur, ben iptal :) Sonra kendim hallettim. Tabii ki her mesleğin hakkı verilecek ama bazen abartılıyor.
elinizde sözleşme , mesaj ,anlaşma vs bişey yoksa bir hak iddaa edemezsiniz bence.O zaman ben dava açabilir miyim karşı tarafa peki sonuçta ben mağdur oluyorum
O zaman ben dava açabilir miyim karşı tarafa peki sonuçta ben mağdur oluyorum
Önceden vardı evlenince kapattı facebook masanger dı galiba oradan attığı msjlar varelinizde sözleşme , mesaj ,anlaşma vs bişey yoksa bir hak iddaa edemezsiniz bence.
insan sinir olur gerçekten
peki bu fotoları çeken kuzen,n sosyal medyada sayfası falan varmı profosyonel olarak yapıyormu bu işi ?
Güzel fikir aslindaDavayı bilemem bi avukata danış istersen ama ortada sözleşme vs yok kaç yıl geçmiş nasıl kanıtlıycaksın ki ?
Evinde stüdyo kurmuş dedin başkasına resim için anlaşma yaptır işte katalog çekimi düğün çekimi neyse ozaman maliyeye polise şikayet et kayıtsız iş yapıyo şeklinde.
Ama şuan parayı vermekten başka çaren yok
500 veriyim yolla resimleri 500de albümleri verince alırsın dersin .
Albümü kendin yaptır
Diyorum ya canım ne gelirse en yakından geliyor ahlak yoksunu Allah bol vermiş ama bu pisliğin gözü doymamış vereceğim para ona haram olsun misliyle çıksın diye dua ediyorum suratına da diyeceğim bu yaptığını 7 kat el yapmaz adi haysiyetsiz
Maalesef canım özel olarak yok 4 5 foto var oda salonda uzaktan toplu aile fotosuAynen öyle valla. Tekrar bi gelinlik kiralayıp fotoğraf çektirme şansınız yok mu en azından bi anı kalırdı. Hiç mi yok fotoğrafınız.
Üzüldüm sizin adınıza inşallah hallolur biran önce.Maalesef canım özel olarak yok 4 5 foto var oda salonda uzaktan toplu aile fotosu
İnşaAllah canım bir an önce halledelim zaten sonra derler ya ne düğünüme ne cenazeme benden uzak Allahım a daha uzak olsun pislikÜzüldüm sizin adınıza inşallah hallolur biran önce.