• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Albümüm

ben 8ay önce evlendim. kristal albüm 100 dağıtmalik .2 aile albümü.bide kanvas tablo hepsi 900 TL.herşey çok güzel. çekim kalitesi albüm kalitesi.yazık olmuş size.akraba ile iş yapılmaz.tüm anılar gitti işte
Dua et canım ya gitmesin yoksa aynı gelinliği gider bulur kiralatır bedava albüm yaptırır onunla kimse iş yapmasin diye elimden geleni ardıma koymam

Her zaman paranı verip temiz iş yaptıracaksın. Eşiniz keşke size danışmadan iptal ettirmeseymiş.

Her zaman paranı verip temiz iş yaptıracaksın. Eşiniz keşke size danışmadan iptal ettirmeseymiş.

Erkekler bizim gibi değiller ben olsam para almam yada cüzzi bi fiyata yaparım kırmakta olmaz şimdi diye düşünmüştür .
Adam bilse anlaştığı yere 3 katı para verir 3 yıldır eşiyle böyle problem yaşamazdı

Erkekler bizim gibi değiller ben olsam para almam yada cüzzi bi fiyata yaparım kırmakta olmaz şimdi diye düşünmüştür .
Adam bilse anlaştığı yere 3 katı para verir 3 yıldır eşiyle böyle problem yaşamazdı
Canım maalesef benm en son haberim oldu oysa stüdyo ile beraber anlaşmıştık şimdi çok pişman eşim bunu hep yapıyor her hangi bir konuda dahi kendi dikine gidiyor ben uyarsam bile dinlemiyor sonra benim dediğim gibi olunca pişman oluyor hep aynı hatalar

Ailesinden onun bilgisayarına ulaşımı olan birini tanıyosanız, ona 200-300 fişekleyip alın fotoğrafları.
Hem de intikamınızı almış olursunuz:KK62:

Ailesinden onun bilgisayarına ulaşımı olan birini tanıyosanız, ona 200-300 fişekleyip alın fotoğrafları.
Hem de intikamınızı almış olursunuz:KK62:
Yok canım ama olsada yapmazdım sonuçta haklıyken haksız olmak var işin ucunda

Ben onu bunu bilmem de akrabayla pek is yapmayacaksin.Cok sinir oldum kuzene bu nasil kuzen
Şerefsiz işte bu yaptığımız ilk ve son du zaten tamamen resti çekmiş eşim öyle söyledi sabah şimdi engellediği için ulaşamıyoruz bir ulaşmam iki çift lafım varda neyse eşimin hatırına susacağım 1 hafta süre verdim bakalım halleder inşaAllah

Şerefsiz işte bu yaptığımız ilk ve son du zaten tamamen resti çekmiş eşim öyle söyledi sabah şimdi engellediği için ulaşamıyoruz bir ulaşmam iki çift lafım varda neyse eşimin hatırına susacağım 1 hafta süre verdim bakalım halleder inşaAllah
Bi de engellemis mi? Yani o senin ozel gunun hayatta bi kere oluyor ben o kisinin anasina ya da kizkardesi felan kim varsa aklibasinda anlat

Bi de engellemis mi? Yani o senin ozel gunun hayatta bi kere oluyor ben o kisinin anasina ya da kizkardesi felan kim varsa aklibasinda anlat
Canım eşim frenliyor beni hepsinin numarası var bi o pisliğin yok bende eşimi bekliyorum halledemezse ben gireceğim devreye

Şu resimler geçsin elime az önce bi hatunda dedi maliyeye şikayet et diye ilk işim hemde yanında maliyeye şikayet edeceğim şöyle yüklü miktarda bi para cezası alır inşaAllah
Önce ne yap yap,resimleri kurtar,ricayla iyilikle her neyse,ne kadar kurtarsan kardır.10 adetse bile hiç yoktan iyi.
Ondan sonra da Allah ne verdiyse giriş,elinden ne gelirse.Eşin keşke o gün telefon edip bir fikrini alsaydı ama düğün gerginliğinden düşünemedi herhalde:KK64:

İşyeri açarken arkadaşımdan logo yapmasını istedim . Tabiki parasını vericektim emeğinin karşılığını alıcak ama gönderdiği logoların tüm sayfasını adıyla doldurmuş seçemem bile içinden aradım 6bin lira istedi bu işin piyasası bu. 50tane kişiyle görüştüm 500den 1lira fazla isteyen çıkmadı. Oturdum kendim yaptım . O arkadaşımı sildim ben . İşsiz onun da işi görülsün istemiştim 20 yıllık kardeşim dediğim insandı .
Kazık istemiyosan uzağa gidiceksin gerçekten atın yüzüne parayı
Hayret ettim,işsiz olduğu ayların toplam kazancını sizden mi cıkaracakmış:KK64:

Aynen canım o resimler bir elime geçsin dünya ayağa kalkacak ortalık fena karışacak annesini severim ama olay çıkınca konuşmazsada kendi bilir artık

Esimde diyor keşke arasaydim zaten sinir stres o gün insanın kafası 1 milyon oluyor her kafadan ayrı bir ses geliyor eşime bu konuda kızamıyorum o da mağdur şu anda o gün o sıkışıklığı fırsata çevirmeye kalkışan o pislik kuzen işte o adamin hakkına girmemize de o sebep oldu maalesef
Önce ne yap yap,resimleri kurtar,ricayla iyilikle her neyse,ne kadar kurtarsan kardır.10 adetse bile hiç yoktan iyi.
Ondan sonra da Allah ne verdiyse giriş,elinden ne gelirse.Eşin keşke o gün telefon edip bir fikrini alsaydı ama düğün gerginliğinden düşünemedi herhalde:KK64:

Back