• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Albümüm

2012 de evlendim düğün salonuna 3000 lira verdik. içinde kuaförü ve albüm bedavaydı :KK70:
albüme bile, 1000 lira çok yani. resmen terbiyesizlik yapmış.

2012 de evlendim düğün salonuna 3000 lira verdik. içinde kuaförü ve albüm bedavaydı :KK70:
albüme bile, 1000 lira çok yani. resmen terbiyesizlik yapmış.
Albüme 1000 çok değil :) Kalite ve albüm tasarımına göre değişiyor fiyatlar ama bu kuzen bozuntusu shop bile yapmadan albümsüz 1000 geçirmiş.

Albüme 1000 çok değil :) Kalite ve albüm tasarımına göre değişiyor fiyatlar ama bu kuzen bozuntusu shop bile yapmadan albümsüz 1000 geçirmiş.

ayy bana çok geldi. benim albümüm çok kaliteliydi. arkadaşım lüks yaptırmıştı güya ama çok sıradan duruyordu. benim ki çok iyiydi. açıkçası beklemiyordum bu kadarını. demek ki kurtarıyormuş cüzi rakamlar ;)
kuzen ayrı bomba. eşi de ayrı problem yani. 3 yıl nasıl beklemiş ilginç.

konu sahibi giy gelinliği baştan fotoğraf çekin.

Çok zaman geçmiş üstünden nasıl sabrettiniz bilmiyorum.

Toplam nekadar foto çekti 50-60 toplamımı ?
2013te evlendim dış çekim bir büyük panoramik albüm 2 küçük albüm 2 büyük poster çekilen fotoların tamamı cd de verildi . Ozaman 300e anlaşmıştım ben çeken kişiye kolaylıkda sağladım resimlerde yüzlerle oynama orjinaliyle bas dedim ama 2-3 ay sonra teslim etti 50lirasını kestim.

Hiç yoksa 150-200 foto olmalı 50-60 foto nedir yarım saat mi sürdü çekim ?

O zaman o adamin esine gicigi var. Yoksa kimse bunu yapmaz.
adam fotografci mi dukkani falan var mi?
yoksa boyle kacak mi calisiyor? Aslinda ne is yapıyor
Daha bir kaç ay önce düğünü oldu eşim yanına gelmiş selam vermiş halini hatırını sormuş eşimin yüzüne bakmamış iyiyim deyip geliştirmiş baba parası yiyordu evlenmeden önce şimdi ne yapıyor bilmiyorum

30x50 ebatında panoramik albüm,2 adet cep albümü,50x60 ebatında poster : 850 tl 30x76 ebatında panoramik albüm.2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster : 950 tl 35x65 ebatında panoramik albüm,2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster:1200 tl ...............
30x50 ebatında Kristal albüm,2 adet cep albümü,50x60 ebatında poster : 950 tl 30x76 ebatında Kristal albüm.2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster : 1250 tl 35x65 ebatında Kristal albüm,2 adet cep albümü,50x75 ebatında poster:1400 tl

Canım bizim fiyatlar böyle. Poster isteyebilirsiniz büyük çerçevede verilmesi gerekiyor.
Tamm canım Allah razı olsun not aldım hepsini gelsin bunlardan birini seçip yaptıracağım

Heh iste albüme posteri vs istese evet makul fiyat 1000 TL hakkıdır ama sadece montajsiz resimleri flaş a atıp yollamayı bide üstüne 1000 TL istemesinin düpedüz dolandirmaktir

Çok zaman geçmiş üstünden nasıl sabrettiniz bilmiyorum.

Toplam nekadar foto çekti 50-60 toplamımı ?
2013te evlendim dış çekim bir büyük panoramik albüm 2 küçük albüm 2 büyük poster çekilen fotoların tamamı cd de verildi . Ozaman 300e anlaşmıştım ben çeken kişiye kolaylıkda sağladım resimlerde yüzlerle oynama orjinaliyle bas dedim ama 2-3 ay sonra teslim etti 50lirasını kestim.

Hiç yoksa 150-200 foto olmalı 50-60 foto nedir yarım saat mi sürdü çekim ?

Kendisi dedi canım 50 60 poz var diye
2 saat gidiş yol 2 saate yakın çekim 2 saat kadar da geliş sürdü yani o gün kuaförde 1 saat yollarda 4 saatim geçti migrenim var benim o strese yola artık nerdeyse kusasım gelmişti akşam düğün bitsin yatayım diye çok dua ettim o resimler için dugunumden bile birşey anlayamadım

Kendisi dedi canım 50 60 poz var diye
2 saat gidiş yol 2 saate yakın çekim 2 saat kadar da geliş sürdü yani o gün kuaförde 1 saat yollarda 4 saatim geçti migrenim var benim o strese yola artık nerdeyse kusasım gelmişti akşam düğün bitsin yatayım diye çok dua ettim o resimler için dugunumden bile birşey anlayamadım

Yazık gerçekten üzüldüm. Arkadaşla akrabayla iş yapılmıyor. Canım siz gidin alın resimleri parasınıda verin ama maliyeye şikayet edin .
Benim çalıştığım kişi hesapta profosyneldi ama kayıtsız çalışıyomuş . Ben parasını eksik verince polisi arıycam dedi ondan önce ben aldım elime bende maliyeye şikayet edicem dedim tıpış tıpış gitti.
Yeniden gelinlik çekim olur ama ogünki gibi değilsin ki bianlamı olmaz .

Yazık gerçekten üzüldüm. Arkadaşla akrabayla iş yapılmıyor. Canım siz gidin alın resimleri parasınıda verin ama maliyeye şikayet edin .
Benim çalıştığım kişi hesapta profosyneldi ama kayıtsız çalışıyomuş . Ben parasını eksik verince polisi arıycam dedi ondan önce ben aldım elime bende maliyeye şikayet edicem dedim tıpış tıpış gitti.
Yeniden gelinlik çekim olur ama ogünki gibi değilsin ki bianlamı olmaz .
Canım eşim kendi aslında babası akrabalarından çok darbe yediler ama bu çocuk öyle biri gibi görünmüyordu annesini severim eşimde sever sayar ama bu çocukta maalesef kanı bozuk çıktı eşim ilk defa iş yaptı onda da bizi mağdur etti pislik adam

Daha bir kaç ay önce düğünü oldu eşim yanına gelmiş selam vermiş halini hatırını sormuş eşimin yüzüne bakmamış iyiyim deyip geliştirmiş baba parası yiyordu evlenmeden önce şimdi ne yapıyor bilmiyorum
Sikayetci olun. Gidin savciliga dolandirildik diye ugrassinlar ondan sonra. Valla ben sinir oldum burdan. Esiniz akraba diye kapatmaya calisabilir (bi ihtimal) siz sakin yanlarina birakmayin

Sikayetci olun. Gidin savciliga dolandirildik diye ugrassinlar ondan sonra. Valla ben sinir oldum burdan. Esiniz akraba diye kapatmaya calisabilir (bi ihtimal) siz sakin yanlarina birakmayin
Şu resimler geçsin elime az önce bi hatunda dedi maliyeye şikayet et diye ilk işim hemde yanında maliyeye şikayet edeceğim şöyle yüklü miktarda bi para cezası alır inşaAllah

ayy bana çok geldi. benim albümüm çok kaliteliydi. arkadaşım lüks yaptırmıştı güya ama çok sıradan duruyordu. benim ki çok iyiydi. açıkçası beklemiyordum bu kadarını. demek ki kurtarıyormuş cüzi rakamlar :KK66:
kuzen ayrı bomba. eşi de ayrı problem yani. 3 yıl nasıl beklemiş ilginç.

konu sahibi giy gelinliği baştan fotoğraf çekin.

Albüm masrafları 500ü buluyor. Kalan ücret de çok yorucu iş, kışın soğuk yazın sıcak. Çalışıyoruz, shopuydu, tasarımıydı vs. geri kalanı emek. Kurtarmasına yapsak 500 kurtarır albüm masrafı ama bu bir meslek ve her mesleğin bir bedeli var :)

Canım eşim kendi aslında babası akrabalarından çok darbe yediler ama bu çocuk öyle biri gibi görünmüyordu annesini severim eşimde sever sayar ama bu çocukta maalesef kanı bozuk çıktı eşim ilk defa iş yaptı onda da bizi mağdur etti pislik adam

İşyeri açarken arkadaşımdan logo yapmasını istedim . Tabiki parasını vericektim emeğinin karşılığını alıcak ama gönderdiği logoların tüm sayfasını adıyla doldurmuş seçemem bile içinden aradım 6bin lira istedi bu işin piyasası bu. 50tane kişiyle görüştüm 500den 1lira fazla isteyen çıkmadı. Oturdum kendim yaptım . O arkadaşımı sildim ben . İşsiz onun da işi görülsün istemiştim 20 yıllık kardeşim dediğim insandı .
Kazık istemiyosan uzağa gidiceksin gerçekten atın yüzüne parayı

Heh iste albüme posteri vs istese evet makul fiyat 1000 TL hakkıdır ama sadece montajsiz resimleri flaş a atıp yollamayı bide üstüne 1000 TL istemesinin düpedüz dolandirmaktir

Maliye'ye şikayet edebilirsin. Artık hepimiz vergi mükellefiyiz. Çekim yapılan alanlarda maliye elemanları pusu kuruyor, iş başında yakalıyor fotoğrafçıları. Derviş dervişe sırayla binermiş de, gammazla :D

İşyeri açarken arkadaşımdan logo yapmasını istedim . Tabiki parasını vericektim emeğinin karşılığını alıcak ama gönderdiği logoların tüm sayfasını adıyla doldurmuş seçemem bile içinden aradım 6bin lira istedi bu işin piyasası bu. 50tane kişiyle görüştüm 500den 1lira fazla isteyen çıkmadı. Oturdum kendim yaptım . O arkadaşımı sildim ben . İşsiz onun da işi görülsün istemiştim 20 yıllık kardeşim dediğim insandı .
Kazık istemiyosan uzağa gidiceksin gerçekten atın yüzüne parayı
Ac gözlü pislikler hani diyorsun ya onun ihtiyacı vardı ama el insaf yüzde 1000 faiz vermiş oha yani bu bizim şahısın paraya ihtiyacı olmadığı halde bizden sadece resimler için fahiş bi fiyat çıkardı Allahta ondan çıkarsın misliyle yapacağım onu hatta suratına tükürsem yine içim soğumaz benim

Maliye'ye şikayet edebilirsin. Artık hepimiz vergi mükellefiyiz. Çekim yapılan alanlarda maliye elemanları pusu kuruyor, iş başında yakalıyor fotoğrafçıları. Derviş dervişe sırayla binermiş de, gammazla :KK70:
Yanında arayacağım onun utanması yok arsız ben niye ugrasacağım maliye binsin hatta canını yaksınlar bu arada eğer vergi vermiyorsa hem bizi hemde devleti dolandırıyor bu büyük suç bence

Back