- 28 Aralık 2015
- 154
- 115
- 42
- Konu Sahibi beyazhayaller
Yakaladım dedin....yüzüne vurdum her şeyi dedin...Peki ne açıklama yaptı sana savunması neydi???Nasıl yakaladın mesajlarını merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakaladım dedin....yüzüne vurdum her şeyi dedin...Peki ne açıklama yaptı sana savunması neydi???Nasıl yakaladın mesajlarını merak ettim
İlerlemeden farketmen güzel olmuşArkadaşlar dünkü konumu bilen bilir sevgili kişisi 3 gündür mesajları görüldüde bırakma felan soğuk felan düğümü çözüldü. Meğerse aldatıyormuş beni. Yakaladım mesajlarını adam aktifken bana yazmıyor tanımadığı bir kıza yanına geleyim numaranı at aman allahım neler neler . Daha sonra onun üstüne bana canımsın hayatımın kadınısın yazmalar. Dün gece herseyi vurdum yüzüne ilk önce yalanlaladı tabi ama sonra mesajları tek tek diyince diyecek laf bulamadı. Defalarca aradı mesaj attı ama nafile kesin bitti. Zaten hissediyordum 3 gündür bir şey olduğunu dün de netleştirdim. Bu bir kadın için o kadar yıkıcı ki tarifi yok ya bu acının. Ama ne o nede ben onu takipten çıkarmadım nelere kayıp ettiğini görsün diye.
Kardeş sen buraya pembe dizi gibi ard arda konu açıyosun ama mesaj sayın bile bu düğüm(!)leri çözmeye müsait değil. 28 mesajla neyin düğümünü çözdün sen?? Nasıl çözdün?Arkadaşlar dünkü konumu bilen bilir sevgili kişisi 3 gündür mesajları görüldüde bırakma felan soğuk felan düğümü çözüldü. Meğerse aldatıyormuş beni. Yakaladım mesajlarını adam aktifken bana yazmıyor tanımadığı bir kıza yanına geleyim numaranı at aman allahım neler neler . Daha sonra onun üstüne bana canımsın hayatımın kadınısın yazmalar. Dün gece herseyi vurdum yüzüne ilk önce yalanlaladı tabi ama sonra mesajları tek tek diyince diyecek laf bulamadı. Defalarca aradı mesaj attı ama nafile kesin bitti. Zaten hissediyordum 3 gündür bir şey olduğunu dün de netleştirdim. Bu bir kadın için o kadar yıkıcı ki tarifi yok ya bu acının. Ama ne o nede ben onu takipten çıkarmadım nelere kayıp ettiğini görsün diye.
Üzgünüm ama ben dün demiştim.
Arkadaşlar dünkü konumu bilen bilir sevgili kişisi 3 gündür mesajları görüldüde bırakma felan soğuk felan düğümü çözüldü. Meğerse aldatıyormuş beni. Yakaladım mesajlarını adam aktifken bana yazmıyor tanımadığı bir kıza yanına geleyim numaranı at aman allahım neler neler . Daha sonra onun üstüne bana canımsın hayatımın kadınısın yazmalar. Dün gece herseyi vurdum yüzüne ilk önce yalanlaladı tabi ama sonra mesajları tek tek diyince diyecek laf bulamadı. Defalarca aradı mesaj attı ama nafile kesin bitti. Zaten hissediyordum 3 gündür bir şey olduğunu dün de netleştirdim. Bu bir kadın için o kadar yıkıcı ki tarifi yok ya bu acının. Ama ne o nede ben onu takipten çıkarmadım nelere kayıp ettiğini görsün diye.
Ben sonradan gördüm o "günahını alıyorsunuz" mesajlarını. Sabah da bu konusunu gördüm.kız ben dun aynısını yazdım bir kamyon laf yedim
sabah sabah görünce sevınmedım desem yalan olur ,
hem konu açıp hem milleti paylayacaksan hiç dertlenmeyecen
Eşinizin telefonu şifreli mi?Nasıl yakaladınız mesajları? Çok ihtiyacım var çünkü ben de aldatıldığımı düşünüyorum. Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra sizin için her şey güzel olur. Takibi bırakmanız bence de doğru olur.
Evet ama şifresini biliyorum?Eşinizin telefonu şifreli mi?
Ben sonradan gördüm o "günahını alıyorsunuz" mesajlarını. Sabah da bu konusunu gördüm.
Yani madem çok güveniyorsun sorgulamazsın neden sürekli çevrim içisin, bana yazmıyorsun diye. Sonra da buraya gelip konu açmazsın.
Ki insanın aklına direkt başka biri olduğu geliyor. Ha olmayabilirdi de.
Hadi fikrimizi yazdık madem beğenmeyeceksin neden soruyorsun