Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne?Düğünde biriken kız evinin parasını oğlan evine verdiği adetler var mı
tercihe bağlı çok masraf etmiş bir kız tarafı vermeyebilir.Düğünde biriken kız evinin parasını oğlan evine verdiği adetler var mı
Kız tarafı mutfak çeyizi yapmış Bulaşık makinası almış yatak odası halısını almış çarşaf nevresim vs herşey tam . Erkek tarafı mobilyanın hepsini almış perde hali beyaz eşya almış. Bu durum da normal mitercihe bağlı çok masraf etmiş bir kız tarafı vermeyebilir.
ama kız ailesinin durumu iyiyse evlenen çifte verir. aileden aileye değişir
Böyle adeti olan şehirler var mı duyduğunuz bildiğinizNe?
Biraz daha açık olur musun?
Düğünde annesinin babasının akrabalarından eş dosttan gelen düğün hediyesikız evinin parası ne?
Düğünde biriken kız evinin parasını oğlan evine verdiği adetler var mı
Hayır Altın takıLarı demiyorum. Para olanGeline damata takılanları diyorsanız onlar yeni evlenen çiftin olur, gelin evi ne alaka
Bu yaşadığınız yerin geleneklerine göre değişir. Benim yaşadığım kültüre göre normal bir durum.Kız tarafı mutfak çeyizi yapmış Bulaşık makinası almış yatak odası halısını almış çarşaf nevresim vs herşey tam . Erkek tarafı mobilyanın hepsini almış perde hali beyaz eşya almış. Bu durum da normal mi
Bu da yine kültürel bi olay. Hatta ailenin bakış açısına göre bile değişiyor. Bizim düğünde paralar ailelerde altınlar bizde kalmıştı. Bi arkadaşım tüm altını parayı erkek tarafına vermişti masrafı onlar yaptı diye başka bi arkadaşım da tüm masrafı çift olarak yapmışlardı gelen her şey de onların oldu. Bunu eşinizle konuşmalısınız öncelikle.Düğünde annesinin babasının akrabalarından eş dosttan gelen düğün hediyesi
Erkek evi mi istedi sizdenEvet biz mesela, nişanda takılan paralar benim aileme düğünde takılanlar ise eşimin ailesine gitti, altınlar hariç tabi, iç anadolu bölge sorarsan
Şunu düzelteyim bizde mesela kız tarafı yatak odası mutfak eşyaları ve buzdolabı hariç mutfak beyaz eşyaları ve çamaşır makinesini de alıyor. Halı ve perdeyi de yatak odası ve mutfak kız tarafının diğer yerler erkek tarafının oluyor.Kız tarafı mutfak çeyizi yapmış Bulaşık makinası almış yatak odası halısını almış çarşaf nevresim vs herşey tam . Erkek tarafı mobilyanın hepsini almış perde hali beyaz eşya almış. Bu durum da normal mi
AnladımBu yaşadığınız yerin geleneklerine göre değişir. Benim yaşadığım kültüre göre normal bir durum.
Bu da yine kültürel bi olay. Hatta ailenin bakış açısına göre bile değişiyor. Bizim düğünde paralar ailelerde altınlar bizde kalmıştı. Bi arkadaşım tüm altını parayı erkek tarafına vermişti masrafı onlar yaptı diye başka bi arkadaşım da tüm masrafı çift olarak yapmışlardı gelen her şey de onların oldu. Bunu eşinizle konuşmalısınız öncelikle.
Yoo sandık tarzı oldu yani ben görmedim kim ne verdi onlar biliyo onlar aldı zaten istemedik öyle takı töreniErkek evi mi istedi sizden
Tamam ben anladım su anHayır Altın takıLarı demiyorum. Para olan