eminevim fuzulevim

Ben odemlerım bıtınce alıyorum ne alacaksam dımı? Ozaman verdikleri paranın değeri kalmaz.QUOTE="Haticcee, post: 79280377, member: 1146160"]
Yok hayır. Ödeme tutarınıza göre değişiyor. Birde parayı nakit olarak alamıyorsunuz siz parayı görmüyorsunuz bile. Direk satıcı kimse onun hesabına geçiyor
[/QUOTE]

İşte hemen ev beğenmeyeceksiniz 😬 Zaten 5 aydan önce alamıyorsunuz parayı, devletin koyduğu bi kural. Arada bi kampanya yapıyorlar nakit veriyorlar parayı ama borcunuza karşılık ipotek göstermeniz gerekiyor yine de. Onun dışında ev ya da araba olmalı.

Parayı alıp sonra taksıt taksıt ödüyoruz sandım.
Burda da söyledim ya 😂😂😂 5 aydan önce zaten alamıyorsunuz parayı çekilişte adınız okunsa da okunmasa da. Siz sisteme girip hemen taksitleri ödemeye başlıyorsunuz, peşinat verip 5 ay sonra alıyorsunuz ya da çekilişte adınız çıkana kadar bekliyorsunuz.

Sozlestikleri paranin yarısının ödenmiş olmasi gerekiyor ev alabilmeleri için. Ya pesinat ve taksitleri düşüktür ya da 4 yil onceki alacaklari para ile simdi ev alamayacaklari icin sozlesme yeni fiyattan güncellenip yukseltmislerdir.
Bilemiyorum acikcasi biz arastirmadik bile guvenemedigimiz icin. sadece beklediklerini biliyorum.

Back
X